Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5654 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki aš esu mapperis, photoshoperis. Todėl ieskau žmogaus kuris norėtu kurti kartu projektą ieškau skipterio sukursim Gamemodą paleisim jį ir smagiai praleisim laiką, dar gal ir užsidirbsime.

Man nereikia:

1. Žmonių kurie nori pasisavinti projektą...

2. Vaikų nemokančiu skriptinti ir primetančiu axujenais... (Nesvarbu kiek jam metų jis juk gali mokėti skriptinti.)

3. Beraščiai galit nerašyt. (Nes apie serverį galima pasakyk vien tik iš admin raštingumo.)

Štai 3 pavyzdžiai kokių man nereikia.

Taigi rašykit ir susitarsim.

Gmail: [email protected]

http://freeleaguecodes.net/ref?id=6zww46xh4u - Paspausk jeigu gali, juk rankos nenukris. :)

95890161.jpg

Svečias

3. Beraščiai galit nerašyt. (Nes apie serverį galima pasakyk vien tik iš admin raštingumo.)

Kai dar žaidžiau lossantos.lt tai ten buvo visu žinomas nostesi tai jis kai rašydavo tai karves težino kiek jam iš lietuviu kalbos išeina :D bet tikrai žmones traugdavo jis kaip magnetas

Matosi žaides Sa-Mp, normalus bičiukas... :)

ŽAIDES, bet neikart admin be diriku nebuvau ;D best goal: police darbuotojas ;D dar aišku karininko ten kažkokiu darbuotoju buvau, ir taxi diriku ;D

P.s. Greitai mokausi komandas :D

cfbe98a734a6203d0306491f6282a710412.png

Kas yra šviesos greitis? Tai greitis, kai spėji iš šaldytuvo alaus butelį išsitraukt greičiau, nei užsidega lemputė.

f1016e574675cd80415673b8daa67c97492.gif

Svečias

aš pilnai galečiau prisideti prie projekto bet aš pats tuyriu projekta :D

Svečias
Na aš nesakau, kad butinai kurti naują projektą šeip galėčiau ir prisidėti jeigu reikia. :)

o ka tu moki?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5654 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...