Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4215 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, taigi pradėsiu nuo trumpo prisistatymo, mano vardas yra Lukas, man yra 16 metų su pawno dirbu maždaug apie 2 metus. 

Ką aš galiu pasiūlyti ?

Galiu pasiūlyti kokybišką ir greitą darbą, galiu ištaisyti jūsų padarytas klaidas (errorus), ištaisyti įvairius bug'us, kurti įvairias sistemas,darbus ir pnš. Tiesiog parašysite į skype, parašysite ką tiksliai reikėtų atlikti ir aš atrašysiu ar galėsiu atlikti darbus kurių jums reikia ar ne.

Patikimumas

Kalbant apie mano patikimumą esu 100% procentų patikimas, visų pirma tikrai nesiruošiu gadintis savo įvaizdžio prieš kitus šio forumo narius, bei jeigu apgaudinėčiau tikriausiai niekas nesinaudotų mano paslaugomis, o paslaugas teikiau jau ir ankščiau, bei neesu nieko apgavęs (Atlikęs darbus ir jums nusiuntęs modifikacija, jeigu jums viskas veikia iš kart ištrinu modifikacija, patys galite žiūrėti per ekrano vaizdą)

Darbo pradžia

Visų pirma noriu pasakyti jog per TeamViewer ar kitokias programas tikrai nedirbu ir nedirbsiu, tiesiog čia jau nuo jūsų priklauso jūs pasitikite ar ne, tačiau kaip jau ir minėjau aš nieko neapgaudinėju ir neturiu tam nei noro nei laiko, tiesiog noriu užsidirbti ir manau jog apgaudinėdamas to tikrai nepadaryčiau.

Kainos

Kainos tikrai nesikandžioja kaina maksimaliai gali svyruoti iki 5 - 6 eurų, bet tai jau turėtų būti sudėtingas darbas įprastai už darbą imu apie 1 - 3 eurus.

Atsiskaitymas

Atsiskaitymus priimu tik banku. Su papildymais tikrai nežadu žaistis

Kontaktai

Mano skype: splito0o

Atsiliepimai:

Kolkas nėra.

Atlikti darbai:

Kolkas nėra.

Redaguota , nario J'Split

Neturėkite jokių reikalų su manim, aš esu apgavikas, daugiau informacijos mano profilyje.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4215 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...