Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4215 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki.

Taigi mainau STEAM acc i giftus steam yra na nelabai geri žaidimai bet normalus...

Taigi duosiu nuotrauka steamo.

009633e5cbf1733c82f67aff3145f6d8342.png

+ Ant cs:Go žaidimo turiu viena dėžę tai vat.

Siulykit į Skype kokius GIFT duotumėte: Skype: KiskisLT2o15

Dėl ko vardas paslėptas? nuotrauka nieko nereiškia, URL numesk profilio. Aš ir draugo acc galiu nufotkint ir pardavinėt.

• Neigiamai 1

What you must understand about me is that I’m a deeply unhappy person.

(redaguota)

Reikės į skype kreipkis.

Tai nesamonė čia yra tada, jei nori ką nors parduot tai pardavinėk normaliai o ne kaip scammeris nes dabar tikrai taip atrodo, vakar buvai ( gaFF ).

šiandien jau esi KiskisLT su skype KiskisLT2015, iš to galiu sprest kad ir skype naujas kad kai pavogsi ką nors, nesurastu ir nepaviešintu tikro skype.

Redaguota , nario Nasty

What you must understand about me is that I’m a deeply unhappy person.

Tai nesamonė čia yra tada, jei nori ką nors parduot tai pardavinėk normaliai o ne kaip scammeris nes dabar tikrai taip atrodo, vakar buvai ( gaFF ).

šiandien jau esi KiskisLT su skype KiskisLT2015, iš to galiu sprest kad ir skype naujas kad kai pavogsi ką nors, nesurastu ir nepaviešintu tikro skype.

Mane skipe ne 2015 o 2o15 ten visai kitas zmogus... Ir beje čia mano skipe pagrindinis imk profili mano;

http://steamcommunity.com/id/nakcqrptn/

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4215 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...