Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3837 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

M4A4 | Denuvo

Vėl neturėjau ką veikt tai per pusvalandį susukau pradinį tokį darbą. Ką pakeist, ką įdėt, ką išimt?
Tiems kurie rašys jog panašu į kažką - pateikit pavyzdy ir vietas kuriose panašu. Ačiū m8's.

Update(žaidime kaip atrodo)

Portinau jau į žaidimą, aišku daug dar likę, kaip pats barrel, kai kurių teksturų dar nėra, bet maždaug taip atrodo. 

WU58eu2.jpg

-Orginalas/Photoshop

ZU1qulL.png

Kaip visada... Nuomonė: ką pakeist, ką išimt, ką pridėt.

Redaguota , nario No Fear
I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

• ,
(redaguota)

ginklas turi atrodyti gražiai ir rimtai tai jei dar daugiau spalvų jis atrodys vaikiškai. Reikia kelių spalvų, bet kad jos atrodytu ir gražiai ir rimtai.

Tai čia žaidimas ne tik suaugusiems ,bet ir vaikams  :D pažiūrėk į dabartinius skinus , puse šlykštūs ir su daug spalvų , bet yra ir rimtų :)

Redaguota , nario ffilinder.
(redaguota)

Man labai gražus,tiesiog tobulas. Gal įmanoma kur gauti tokį? :D

Ačiū. Nea, nedėsiu į workshop jo.

Ten viskas kažkaip gražiai subalansuota,  o čia man ASMENIŠKAI ta juoda nesižiūri, per daug jos tiesiog . 

Įdėjau teksturų į tą juodą spalvą, kaip tarkim Redline yra. Dabar jau normaliau atrodo.

Simply amazing

(redaguota)

O kodėl nedėsi į workshop'ą? O jeigu įkels? Nes tikrai skinas yra gražus.

Neįkels, ir reikia užpildyti banko duomenis kažkokius kur neneša mano galva ką pusė langelių reiškia. Ten tokia nesąmonė.

EDIT: Portinau jau į žaidimą, aišku daug dar likę, kaip pats barrel, kai kurių teksturų dar nėra, bet maždaug taip atrodo. 

WU58eu2.jpg

Simply amazing

ginklas turi atrodyti gražiai ir rimtai tai jei dar daugiau spalvų jis atrodys vaikiškai. Reikia kelių spalvų, bet kad jos atrodytu ir gražiai ir rimtai.

Aš nesakau, kad turi būti 20 skirtingų spalvų, tiesiog NoFear deriniai labai tamsūs, ta prasme spalvų kombinacijos, turėjau omenyje, kad būtų pagrindinė spalva ne juoda, ar pilka, o kažkokia labiau aky traukianti, na bet čia tik mano nuomonė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3837 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...