Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5657 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi ieškau patikimų, kurie moka Scriptinti ar ką nors panašiai daryti žmonių, norėčiau su jais sukurti projektą SA-MP.Turiu .LT Domeną, moku su svetaine naudotis ir įvaldau ją tikrai.Taigi jeigu būtų savanorių, rašykit čia arba į SkypeID: Gytis_Live

~ Jeigu mums sektųsi, galėtume pradėti kurti savo GameModą ir šiaip. ~

~ Man nereikia apgavikų, kurie nori sau padaryti naudos. ~

~ Turiu pradžiai gerą GameModą, su pasais ir taip toliau. ~

~ Bet aš neturiu Išorinio IP, taigi gal koks nors savanoris atsiras su Išoriniu IP ir Beta versiją atidarytumėme ~

Tai tiek. :)

<...>

<...>

Kodėl nepaminėjai, kad bugintą?

Ir paplatintą.

Dėja.Bugus ištaisęs esu.O, kad paplatintas Sutinku, juk pinigų reikia užsidirbti ant hostingo.Paskiau keisim tavo tą gamemodą.

Nerašinėkit be reikalo, ir ne į temą.!

Ir noriu paklausti Toffyzz, nenori laikyt iš naujo? Aišku atsakysi ne..Bet duodu 2 šansą nori ar ne ?

<...>

<...>

Kodėl nepaminėjai, kad bugintą?

Ir paplatintą.

Dėja.Bugus ištaisęs esu.O, kad paplatintas Sutinku, juk pinigų reikia užsidirbti ant hostingo.Paskiau keisim tavo tą gamemodą.

Nerašinėkit be reikalo, ir ne į temą.!

Ir noriu paklausti Toffyzz, nenori laikyt iš naujo? Aišku atsakysi ne..Bet duodu 2 šansą nori ar ne ?

Ką žn ;D

Turiu labai labai labai labai daug svarbių reikalų, mapp'inimo paslaugų, tai esu labai piktas, kad neišsimiegu, nu nežinau, pagalvosiu ;D

treeswing.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5657 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...