Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3818 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,
(redaguota)

Realiai jo, kam mokėt, kai yra toks puikus dalykas kaip http://cooltext.com/.

Dabar labai gražus. Šaunu kad kainas nupiginai nes ankščiau būdavo pas tave po ~20 euru vieno foto :DD

Įdomu, iš kur tokią informaciją trauki, nesu su tavimi niekada dirbęs ir tokių įkainių niekada neturėjau, bet ačiū.

Redaguota , nario vegal

dribbble-ball-dnld-35eba27acd4710f90ea9aa7ad8037fbb19ad997078531844fd34456b4c6551e4.png 

Kodėl stumia ? neblogas gavos žiek : 

cooltext1861433051.png

O jei rimčiau , kainos yra geros , tik jūs SG nariai nesate , prie tikrų kainų pripratę , čia ir tai jums dauguma pigiau daro. 

P.S  Vegalai ,bandyk į Uždarbi , ar į kokius užsieniečių puslapius.

Kad SuperGames.lt nariai išlepę ir visko nori vos ne veltui, ne paslaptis, bet kainos kaip už tokius darbus nemanau kad yra realios. Tame pačiame uždarbyje sumokėsi pora EUR daugiau, bet darbo kokybė bus nepalyginamai geresnė. :)

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Kodėl stumia ? neblogas gavos žiek : 

cooltext1861433051.png

O jei rimčiau , kainos yra geros , tik jūs SG nariai nesate , prie tikrų kainų pripratę , čia ir tai jums dauguma pigiau daro. 

P.S  Vegalai ,bandyk į Uždarbi , ar į kokius užsieniečių puslapius.

Viena iš nedaugelio protingų nuomonių mano atžvilgiu. Abiejuose ir patalpinau, susidomėjusių kiekis uždarbyje gerokai didesnis.

O dėl kainų, tai aš neieškau bet kokio darbo, kad tik litą užsidirbt, ieškau dar daugiau pastovių klientų, kuriems nuolatos daryčiau darbus, kurie mano, kad mano darbai verti tos kainos.

Ir taip aplamai, Lietuva yra lietuva, aš ir visi kiti naudojuosi euro įvedimu ir gaunu pats didesnę naudą.

dribbble-ball-dnld-35eba27acd4710f90ea9aa7ad8037fbb19ad997078531844fd34456b4c6551e4.png 

(redaguota)

Netokiai auditorijai pristatai. Čia daugiau nei 85% yra vaikų, kurie gyvena iš tėvų kyšenės.

Kalbant apie darbus-gan pigūs pagal kokybę. Biški darbai stipresni būtų, tai kainos galėtų šauti 5-6€ daugiau.

Eik į uždarbį pardavinėt, o ne čia. Aišku daugiau šansų pasiekti didesni uždarbį būtų pateikus užsienio auditorijai.

Redaguota , nario DėdėJonas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3818 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...