Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4191 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

rengiu dar vienas dalybas. Atiduosiu cd-raktą žaidimui Zero gear. Aktyvavimas steam platformoje.

Norint dalyvauti komentaruose norėčiau išgirsti kokių nors įdomių faktų, šeip gražių pasakymų, ar jūsų pačių nutikimų su Vilkais.

Pasilieku sau teisę neužskaityt man nepatikusių komentarų.

Laimėtoją išrinksiu su www.random.org

Komentarus priimu iki šiandien 15:25

Sėkmės :)

• Teigiamai 2
  • Neigiamai 1
(redaguota)

Tada Vilkas turi dantis

Vėl netiko , tai apie Gedminą imk

Vilniaus įkūrimo legenda byloja, kad medžiodamas kunigaikštis Gediminas apsistojo nakvynei vietoje, kur dabar stovi Vilnius. Naktį jis susapnavo sapną, kuriame ant aukšto kalno staugė geležinis vilkas. Ryte kunigaikščio krivių krivaitis Lizdeika išaiškino, kad sapnas reiškia, jog šioje vietoje iškils miestas, garsas apie jį plačiai pasklis. Tuomet upių santakoje buvo supiltas piliakalnis ir pastatyta pilis.

Redaguota , nario HeiC'
  • Teigiamai 1

grafikos paslaugos 

update102.png

Nuo seno žmogų vilioja jį  supantis pasaulis. Nuolat mąstau apie vilkus,, glaudžiai susijusius su gamta, teritorija ir gyvenimo būdu.  Kaip skelbia istoriniai šaltiniai,  Lietuvoje pokario metais jų buvo apstu: 1947 m. – 1755 vilkai arba bemaž 10 kartų daugiau negu norma. Miškingose Anykščių, Rokiškio apylinkėse vilkai gyveno sėsliai, bet naktį medžiodami nukeliaudavo dešimtis kilometrų nuo savo buveinės. Guolį įsirengdavo paslaptingose vietose, paprastai tankiame jaunuolyne, šlapio raisto salelėje, dykvietėje, o grobio ieškojo visur, svarbiausia, kad gamtoje būtų pilna gyvybės.

• Teigiamai 2

Tai keletas faktų .Mano senelis gyvendavo kaime ir iki mokyklos būdavo maždaug 8 km eiti pėsčiomis ,jie gyveno aukštaiytijoje tuo metu ten buvo dideli miškai. Jiems į mokyklą būdavo baisu eiti ,nes girdėdavo vilkų staugimą , vieną kartą kai grybavo miške ,net matė kaip iš vieno miškelio į kitą prabėgo keli vilkai. Dar buvo prisijaukine mažą vilkelį ,bet jis paskuj dingo .Daug šunų ir karvų ,avių kaime buvo paskerde vilkai.Dar keli faktai. Vilkai gyvena ir medžioja gaujomis ,netgi turi savo strategijas kaip apsuti taikinį ,sumedžioto grobio gali suėsti 1/5 savo masės. O mano geriausia skaityta knyga apie Vilkus "Baltoji Iltis" na va viskas :)

• Teigiamai 2
(redaguota)

Tai keletas faktų .Mano senelis gyvendavo kaime ir iki mokyklos būdavo maždaug 8 km eiti pėsčiomis ,jie gyveno aukštaiytijoje tuo metu ten buvo dideli miškai. Jiems į mokyklą būdavo baisu eiti ,nes girdėdavo vilkų staugimą , vieną kartą kai grybavo miške ,net matė kaip iš vieno miškelio į kitą prabėgo keli vilkai. Dar buvo prisijaukine mažą vilkelį ,bet jis paskuj dingo .Daug šunų ir karvų ,avių kaime buvo paskerde vilkai.Dar keli faktai. Vilkai gyvena ir medžioja gaujomis ,netgi turi savo strategijas kaip apsuti taikinį ,sumedžioto grobio gali suėsti 1/5 savo masės. O mano geriausia skaityta knyga apie Vilkus "Baltoji Iltis" na va viskas :)

Va čia tai liuks, tokių pasisakymų ir reikia, ačiū :)

Jeigu jau vieną kart nepriimiau komentaro, tai daugiau nebandykit -.-

Redaguota , nario .lukonic`
  • Teigiamai 2
  • Neigiamai 1

Tikriausiai čia iš savo avataro sugalvojai (jmj kaip noriu panašaus, bet nerandu D:)

Faktas:

*Kaukdami vilkai pasižymi savo buvimą kitoms gaujoms. Taip jie stengiasi išvengti nereikalingių susidūrimų

*Vilkų pora yra ištikimi vienas kitam, nebent vienas iš jų žūtų. 

Šituos išvardinau kurie yra atvirkščiai, nei žmonės (bent daugumai). 

• Teigiamai 1

Tikriausiai čia iš savo avataro sugalvojai (jmj kaip noriu panašaus, bet nerandu D:)

Faktas:

*Kaukdami vilkai pasižymi savo buvimą kitoms gaujoms. Taip jie stengiasi išvengti nereikalingių susidūrimų

*Vilkų pora yra ištikimi vienas kitam, nebent vienas iš jų žūtų. 

Šituos išvardinau kurie yra atvirkščiai, nei žmonės (bent daugumai). 

Vilkai man jau senai pradėjo patikt, todėl ir sugalvojau, O mano avataras Vilkutė tai tik todėl, kad kaip ir sakiau, jie man patinka :) Ir tiesa, todėl man Vilkai ir patinka, jie pasižymi ištikimybe.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4191 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...