Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4219 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Gal galit padeti man koki man editinti gamemode esu kadangi naujokas tai moku biški scriptinti bet nedaug gal kasnors galit mane pamokinti arba pasiuliti kokiu gamemode kuri galečiau editinti sf mieste ir link numeskit kaip pascriptinti kanors arba ikelti is kitų gamemode script darbu.

+Rep Jeigu jums negaila

Redaguota , nario Hosli

Patarimas , eik į samp wiki . ten geriausia , išmoksi viską, manau anlgų kažkiek kerti , paskaityk viskas aiškiai parašyta ten :)

Nieko tu ten neišmoksi, na funkcijas nebent. Bet vien funkcijas žinot nepakanka, reikia ir praktikos. SAMP wiki gali pasinaudoti kai pamiršti kokią funkciją ar kokie jos parametrai.

new.pwn arba GRP4 daug geriau nei jau padaryta modifikacija.

prieš 15 valandas(-ų), perestukinas maskatuoklis parašė:

koks skirtumas motyvuotas ar ne, paprasiau padaryt o uz tai repais atsiskaitysiu, kas gales tas pades. Neieskau motyvatoriu.

Siūlyčiau nuo tuščio lapo mėginti kurti visokius dalykus. Aš asmeniškai žymiai daugiau išmokau kurdamas kažką nuo tuščio lapo, nei redaguojant jau sukurtą gamemode.

Ne tu vienas ir ne mes du tokie. Tai patikrintas dalykas. Asmeniškai aš irgi labiau rekomenduočiau new.pwn, bet grp4 pridėjau, nes kiek supratau jis beveik nieko nemoka.

koks skirtumas motyvuotas ar ne, paprasiau padaryt o uz tai repais atsiskaitysiu, kas gales tas pades. Neieskau motyvatoriu.

Patarimas , eik į samp wiki . ten geriausia , išmoksi viską, manau anlgų kažkiek kerti , paskaityk viskas aiškiai parašyta ten :)

o dėl gamemodo imk grp4 arba kokį salg ką nors tokio lengvo ir viską daryk kaip pats nori .

dok link situ gamemode

Siūlyčiau nuo tuščio lapo mėginti kurti visokius dalykus. Aš asmeniškai žymiai daugiau išmokau kurdamas kažką nuo tuščio lapo, nei redaguojant jau sukurtą gamemode.

Bet tas esme ir yra kad as nieko nemoku kaip išmokyi kažin

Ne tu vienas ir ne mes du tokie. Tai patikrintas dalykas. Asmeniškai aš irgi labiau rekomenduočiau new.pwn, bet grp4 pridėjau, nes kiek supratau jis beveik nieko nemoka.

Teisingai supratai mane as nieko nemoku bet kaip ismokti ?

:D va tas esme ir yra kad sunkei yra atrasti kurnos ka nori daryti

Paprasčiausia komanda /pagalba. Arba tiesiog prisijungimą, registraciją, saugojimą ir krovimą.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4219 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...