Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4220 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

My-Brute-title.jpg

Sveiki, manau daugkas vaikystėje jau esat žaidę šį žaidimę bei seniai esate jį pamiršę, dabar daugkas iš lietuvos vėl pradėjo jį žaisti todėl ir aš dalinuosi juo su jumis.

Pradžioje kai tik susikursite accountą būsite 1 lygio, ir galėsite kautis 6 kovas, rekomenduoju tik susikūrus iškart užsidėti slaptažodį, už kėkvieną laimėtą kovą gausite +2EXP o už pralaimėta +1EXP, pirmą kartą gausite 6 kovas, jei visas laimėsite būsite 3 lygio, labiausiai vertiname dalykai žaidime yra gyvūnai, geriausias yra meška , paskui vilkas , o poto šuo. :) Siūlau registruotis per mane ir būti mano mokiniu, aš už jus gausiu EXP todėl ir man į naudą, ir jums, nes aš turiu vilką, ir jums yra daug didesnė tikimybė gauti vilką arba mešką būnant mano mokiniu, beje, kaip dar mažo lygio mano brute yra labai stiprus. Žaidimas nereikalauja daug laiko, į dieną kokia 5min... Kovosite 3 kovas, poto galėsite įstoti į klanus, beje galite registruotis į turnyrus ir t.t. :) 

Sėkmės žaidžiant:) 

http://ke199.mybrute.com

Goris kątik tapo mano mokiniu, jis pirmo lygio ir gavo šunį. Mokinys mHardy 2 lygio taippat gavo šunį!! :)

ŽAIDĖJAS EISMA DABAR YRA 3LVL IR TURI MEŠKĄ! JIS TAIPPAT MANO MOKINYS!

Beto žaidimą jau galima žaisti ant ANDROID ir iOS platformų, tai paprasta beto į dieną žaidimas max reikalauja 10min žaidimo.. :) 

Redaguota , nario Rays

wQqVNS5.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4220 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...