Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4180 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Geriau investuok pinigus į du žmonęs mapperi ir scripteri gausi daugiau nedu projektą pirkęs už 200, nebent nori gatavo.

Daug kas taip sako, bet man atrodo geriau nusipirkti iškarto pilna, bent žaidėju tada būna, o dėl savo pačio naujo projekto tu dar neesi garantuotas ar jis bus nusisekes.

O aplamai kalbant iki 200 litų projekta nupirkti galima, tik aišku turi būti isitikines jog su juo viskas tvarkoje, aš savo serveri buvau pardaves BridgeTown.lt už 200 litų, gal kiek mažokai, nes lankomumas tikrai buvo geras, taip pat ir TKG.lt kažkada pardavė už 200 litu, nors jie buvo kiek geresnis už mus žmonių skaičiumi. Bet dabar nematau serverių kurių vertė būtu maždaug 200.

Gero projekto nesukurtum už 200litų nuo 0 ;)

Sukurtum :)

Daug kas taip sako, bet man atrodo geriau nusipirkti iškarto pilna, bent žaidėju tada būna, o dėl savo pačio naujo projekto tu dar neesi garantuotas ar jis bus nusisekes.

O tu galvoji, sarg, lmg , las-venturas, jie žinojo kad jų projektai bus nusiseke? jie to tik tikėjosi.

804ed16076b41d9cecff40801dac3c6c47.gif

O kokios išlaidos butu jai kurt serveri nuo 0?

Didelės, patikėk, kas mėnesiniai mokesčiai už darbą scripteriams, mapperiams ir kt., pats projekto išlaikymas serverio hostingas ir kt., siūlyčiau pagalvoti ar tau tikrai to reikia, nedidelė dauguma serverių prasiveržia į top dešimtuką į kurį pakliūti yra gana sunku, kadangi daugelis žmonių nori gauti pareigas nemokamai, taip pat daugelis į originalų projektą žiūri kaip pro pirštus, todėl tas projektas po kelių mėnesių užsidaro.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4180 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...