Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4201 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Labas vakaras,

SuperGames.lt lankytojai, svečiai ir kiti nariai.

Manau kaip ir iš temos supratote jog ieškau SA:MP projekto. Šiek tiek papasakosiu apie save ir t.t

Taigi mano vardas Dovydas, gyvenu Palangoje, man yra 15 metų. Mokausi gerai rašytinių klaidų ( beveik ) nedarau. Mano charakteris priklauso nuo dienos pradžios kai jis prasideda. Mėgstų būti su draugais, keliautis, dalintis savo žiniomis su kitais žmonėmis. Jau ilgą laiką beveik neėjau į lauką, nes vis tie žaidimai mane traukia, tačiau tai nebėra prie kompiuterio praleidžiu apie 4h per dieną, o kitą visą savo laiką skiriu draugams, artimiesiems žmonėms ir pnš. Na manau daugelis mane žinote kaip reklamuotojas ir ne vieną projektą esu išreklamavęs ir pasiekęs puikių rekordų, tačiau tie projektai kilo aukštai ir paskiau kilo žemai kol galiausiai išnyko arba kitaip pasakius užsidarė dėl savininkų bendravimo tarpusavyje. Galbūt atsiras tokių žmonių kurie yra prieš mane nusiteikę jau senai, bet man jų nuomonė neįdomi, nes su jais aš nesueinu jau senai, tai kogi užsiemu TeamSpeak kūrimu, kanalai kūrimai, icon įkėlimai ir pnš. Na buvo toks projektas manau daugelis prisimenate kaip LRGP.LT ir per eglutės įžiebimą pasiekėme 126 žaidėjų skaičių vienu metu, visi kolektyvo nariai nesitikėjo tokio rekordo, tačiau kaip ir sakau greitai kyla, greitai leidžiasi, viskas po mėnesio ir pasibaigė viskas projektas, visi rekordai, buvau išmestas kaip nebereikalingas asmuo, nes jau aš nebegaliu išreklamuoti geriau ir pnš, tai kogi kito savininko priežastis kodėl buvau išmestas už chytinima.., o į projektą buvau priimtas kaip reklamuotojas, todėl tiesiog tai pasinaudojimas kitu žmogumi.

Projekto norėčiau tokio kuris nesirūpintų finansiškomis problemos, nereikėtų ieškoti rėmėjų, o patys viską turėtų, kad nebūtų tarpusavių savininkų barniai dėl visko, viską spręstų kartu, o ne vienas asmuo, nenoriu jog kažką slėptų nuo kito savininko ir jam nepasakytų. Būtų geriau jog serveris jau būtų startavęs, bet čia nebūtinybė, gali būti ir forumas.

Duomenys:

LOADING...

Atvirai sakau.

Kiek tų projektų ieškosi? Kurk savo, nusipirk savo domeną, VPS'ą turėsi visus duomenis. Kodėl taip geriausia?

1. Būsi užtikrintas, kad nebūsi pašalinta iš projekto kaip sakei "nereikalingas asmuo"
  2. Jai projektas bus geras, manau pačiam irgi bus gerai.

Bėje, tavo temų buvo 8 kažkur, kad ieškai projektų, tu juos keiti kaip koijnes. Jūs greitai nuleidžiate rankas, ir uždarote tuos projektus, tai kam iš viso kuriat? 

Kam tau tas „reklamuotojas“ jei pats esi „reklamuotojas“? Koks gerbiantis save žmogus eis į projektą už kažkokius kreditus, XP ir virtualius pinigus? Čia toks briedas, kad aš negaliu. Projektus keiti kaip kojines. Tik per šį mėnesį kiek projektų pakeitei. Jokių garantijų ir jokios perspektyvos. Po kelių dienų vėl cry'insi forume, kad tave apgavo ar uždarai, todėl, kad pabodo samp'as ar kažkas pnš. Maks. ką rasi, tai „reklamuotoją“ tokio pat lygio kokio pats esi.

1546225.jpg

3DaysLater2_zps4ac9d463.jpg

Labas vakaras,

SuperGames.lt lankytojai, svečiai ir kiti nariai.

Manau kaip ir iš temos supratote jog ieškau SA:MP projekto. Šiek tiek papasakosiu apie save ir t.t

Taigi mano vardas Dovydas, gyvenu Palangoje, man yra 15 metų. Mokausi gerai rašytinių klaidų ( beveik ) nedarau. Mano charakteris priklauso nuo dienos pradžios kai jis prasideda. Mėgstų būti su draugais, keliautis, dalintis savo žiniomis su kitais žmonėmis. Jau ilgą laiką beveik neėjau į lauką, nes vis tie žaidimai mane traukia, tačiau tai nebėra prie kompiuterio praleidžiu apie 4h per dieną, o kitą visą savo laiką skiriu draugams, artimiesiems žmonėms ir pnš. Na manau daugelis mane žinote kaip reklamuotojas ir ne vieną projektą esu išreklamavęs ir pasiekęs puikių rekordų, tačiau tie projektai kilo aukštai ir paskiau kilo žemai kol galiausiai išnyko arba kitaip pasakius užsidarė dėl savininkų bendravimo tarpusavyje. Galbūt atsiras tokių žmonių kurie yra prieš mane nusiteikę jau senai, bet man jų nuomonė neįdomi, nes su jais aš nesueinu jau senai, tai kogi užsiemu TeamSpeak kūrimu, kanalai kūrimai, icon įkėlimai ir pnš. Na buvo toks projektas manau daugelis prisimenate kaip LRGP.LT ir per eglutės įžiebimą pasiekėme 126 žaidėjų skaičių vienu metu, visi kolektyvo nariai nesitikėjo tokio rekordo, tačiau kaip ir sakau greitai kyla, greitai leidžiasi, viskas po mėnesio ir pasibaigė viskas projektas, visi rekordai, buvau išmestas kaip nebereikalingas asmuo, nes jau aš nebegaliu išreklamuoti geriau ir pnš, tai kogi kito savininko priežastis kodėl buvau išmestas už chytinima.., o į projektą buvau priimtas kaip reklamuotojas, todėl tiesiog tai pasinaudojimas kitu žmogumi.

Projekto norėčiau tokio kuris nesirūpintų finansiškomis problemos, nereikėtų ieškoti rėmėjų, o patys viską turėtų, kad nebūtų tarpusavių savininkų barniai dėl visko, viską spręstų kartu, o ne vienas asmuo, nenoriu jog kažką slėptų nuo kito savininko ir jam nepasakytų. Būtų geriau jog serveris jau būtų startavęs, bet čia nebūtinybė, gali būti ir forumas.

Duomenys:

Nepatikimas.

Bėja ne tu tą 125 žaaidėju skaičiu pasiekiai. O serioga_bmw dėka.

P.S. Su pagarba Jack#

Pagrįsk savo žodį nepatikimas, dėl ko ?.

Ką tas Serioga ? Kiek pakvietė ? Kiek turėjo savų iš savg tiek ir pakvietė.

Pabūni savininku viena savaite ir vel jieškai projekto  :D ne kaška

Nesuprantu tavo sakinio, todėl ir ieškau projekto ne eilinio ten kur užsibūčiau.

Atvirai sakau.

Kiek tų projektų ieškosi? Kurk savo, nusipirk savo domeną, VPS'ą turėsi visus duomenis. Kodėl taip geriausia?

1. Būsi užtikrintas, kad nebūsi pašalinta iš projekto kaip sakei "nereikalingas asmuo"
  2. Jai projektas bus geras, manau pačiam irgi bus gerai.

Bėje, tavo temų buvo 8 kažkur, kad ieškai projektų, tu juos keiti kaip koijnes. Jūs greitai nuleidžiate rankas, ir uždarote tuos projektus, tai kam iš viso kuriat? 

Nelabai moku su jais elgtis, bet manau atsiras padorus žmogus kuris nenori apgauti žmogaus savim gerbiantis.

3DaysLater2_zps4ac9d463.jpg

Tu gali nuo manęs atstot vieną kartą ? Rūpinkis savo dogberry, o ne mano temomis.

:DDDDDDDDDDDDDdd, tu tai pavarai :DDDDDDDDd, P.S Dovydas patikimas :)

Dėkui.

LOADING...

Kiek mačiau temų - visur tos pačios gaidelės. Aš nesuprantu ko tu verki? Išmetė tai išmetė, nesakau, kad dėl "pasinaudojimo" ar kokio panašaus šūdo, bet visgi tam buvo svari priežastis. Gal tu neieškok, o pats daryk projektą, susirask patikimą skripterį, mapperį, už viską pats mokėk ir viską kitką pats turėk, kad tik tu galėtum naudotis. Pvz aš neinu į projektus kur man nesuteikia to, ko aš noriu.(prieigų prie visur, mokėjimai.lt sąskaitos ir kt.)

Guess who's back

Ką tu nusisšneki? be seriogos buvo negyvas forumas. 50~60 žmonių dienoj su jo užkarto. 100~150

serioga užtari tiktais del to kad su juo projekta kuri, taip tai nei mane nei dovydo nei seriogos pelnai kad pasiekeme 126, o kitu žaidėju dėka, nes ne mes reklamavom, mūsų irgi yra kažkas padaryta, apie 50 žaidėju leido ta reklamą, visur viską reklamavo, stengėsi del mūsų, tai tu nebepjauk. :)

Rimti tie kurie nepasiduoda!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4201 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...