Peršokti į turinį

Vejasas prisistato


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3399 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Trumpai pristatysiu save, nors poliubomu savo tikro vardo ir pavardės kol kas atskleisti nenoriu.
 
Gimiau Sibire, tamsią naktį, šviečiant pilnačiai. Sibire išmokau kalbėti lietuvių ir rusų kalbomis, todėl jau būdamas 6 metų skaičiau klasiką dviem kalbomis be problemų. Radęs klaidą vertime jau tuomet rašydavai telegramą vertėjui, kad jį pataisyčiau. Paliubomu esu gavęs ne vieną padėkos raštą už tai. Kai man buvo dveji, persikrausčiau su tėvais gyventi į Vilnių. Dabar man gerokai virš 30 metų, gyvenu Vilniuje, Karoliniškėse, dar žinomose kaip koralai. Vis dar gyvenu su tėvais, taip pat esu vedęs. Jau seniai rašau dienoraštį, kurio įrašai ir bus pagrindinis mano knygos akcentas. Baigiau M. Romerio universitetą, laisvailaikiu konsultuoju Lietuvos verslo elitą arba nusikalstamo pasaulio “šulus” teisės klausimais. Dar kai mokiausi mokykloje, manęs nemėgo mokytojai, nes nelankiau pamokų. Bet egzaminus išlaikiau tolka tak.
 
Įrašas iš dienoraščio: “mano rusų kalbos mokytoja mane pasigauna paskutineje klaseje (retoka galimybė, nes aš vaikščiodavau tik į atsiskaitymus, šiaip pamokų nelankydavau, nemačiau reikalo) ir sako: Vycka, sudalyvauk olimpiadoje rusų kalbos, jei paimsi prizinę vietą, išvesiu 10…nu p.x sakau, sudalyvausiu…sako: reikia kokį nors rusišką eilėraštį padeklamuoti…aš šiaip mintinai d..x.. ir puškino, ir jesenino, ir lermontovo, ir achmatovos žinau, bet padeklamavau vysockio…paėmiau ne tai kad prizinę, o pirmą vietą toje olimpiadoje, o ji “su.ka” žodžio netesėjo, pas mane pirmame trimestre buvo 9, antrame 10, trečiame 9,6 vidurkis, paraše 9 ir galutiniį9…nemėgo manes mokytojai…”
 
Kad nemėgo manęs mokytojai, parodo ir sekantis įrašsas iš mano dienoraščio: “direktorė 9 klasės pabaigoje tėvą pasikviečia pokalbiui…kalbasi kalbasi, ta “dura” sako: tai ką, jis dar ir į 10 klasę planuoja eit?.. tėvui šokas…o tai ką jūs galvojat, gal į žurnalą pažiūrėkit…issikviečia mano klasės aukletoją su žurnalu - geriausi pažymiai klasėje…tyli “suka”…galvojo, kad tipo chuliganas, tai mokytis gerai negali…”
 
Taigi, baigęs mokslus vedžiau damą iš Panevėžio, kaip ir kur su ja susipažinau, parašysiu sekančioje dalyje. Galiu tik pasakyti, kad vedžiau ją nors prieš tai draugaudavau ir būdavau tik su manekenėmis. Ir mano chebra paliubomu netikejo , kad su ja išbūsiu tiek laiko tolka tak, bet trenkiau kumščiu i stalą ir pasakiau , kad su šita poliubomu apsiženysiu, nes ji man patiko kaip žmogus, ir į išvaizdą tuomet dėmėsio jau nebekreipiau. Dabar esu labai patenkintas žmonele, nes kai reikia ji mane nuveža ir i susitikimus su seimo nariais, ir šiaip, girtą parveža iš kabako. Mat aš vairuotojo pažymėjimo taip ir neišsilaikiau, nes jaučių panišką baimę atsisėdęs už vairo…Beje,apie automobilį, kurį vairuoja mano žmona, bus atskiras pasakojimas, susijęs su mano tėvuku..
 
Bet apie tai sekančioje dalyje, kurioje taip pat papasakosiu apie savo salikę, kurią turėjau 90-ųjų pradžioje. Dar bus keli pasakojimai apie bobas, sportą, ekinstą, muštynes iš mano tikrai įvairiapusio gyvenimo.
 
Taigi, poliubomu ačiū visiems, kad skaitėte ir lauksiu jūsų nuomonių tolka tak.

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

 

 

tamsią naktį, šviečiant pilnačiai

Šviečiant pilnačiai naktis būna šviesi :D Didesnės nesąmonės dar nesu skaitęs, o kai dar radau, kad tau tipo ir virš 30 metų vos neišvirtau. Tokius jau vėjus tai tik Vejasas gali rašyt forume  :nice:

 

 

 Sibire išmokau kalbėti lietuvių ir rusų kalbomis, todėl jau būdamas 6 metų skaičiau klasiką dviem kalbomis be problemų. Radęs klaidą vertime jau tuomet rašydavai telegramą vertėjui, kad jį pataisyčiau

 

 

 būs po nauju  :)

Per tiek metų tikriausiai išmokai dar 5 kalbas ir gerokai paprastėjo lietuvių?  :mucha:

Redaguota , nario .lukonic`
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3399 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...