Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4224 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki forume nėra temos kur pranešti apie sukčius , taigi aš ja sukuriau , komentuokit sukčius su irodymais. Jokiu kitu komentaru nereikia

Vardas Pavarde ||  Skype || Kaip apgavo

Lukas Sabalys || Samg samp serverio pagrindinis savininkas || samg-administracija || užsisakė mapp darbu o kaip atėjo laikas juos nupirkti kaip baigiau mappinti ištrynė iš kontaktu , sugaišino ilga laika.

e5f0e39f13900e41c268d58f2cfcb9ef293.jpg

Banku priimi mokėjimus?

[22/12/2014 06:49:04] Blumer Salvatore: Paypal nebūtu patogiau jums?
[22/12/2014 06:49:53] Samg.lt Administracija: Turiu 16 dolerių bet norėjau steam acc pirkt gerą, bet palauks jis, sumokėsiu per paypal
[22/12/2014 06:52:41] Blumer Salvatore: ši kavinuke kainuoja nedaug eurais 3.47eur
gal apmokejima galite iškarto? jei nepatiks darbas perdarysiu kaip jums patiktu.
O kodėl prašau iškarto? todėl nes jei butu suma 20eur prašyčiau 10 pradžioje ir 10 pabaigoje kad darbas nenueitu veltui kai kurie užsisako ir nebeperka.
[22/12/2014 06:53:28] Samg.lt Administracija: Pirmą kartą apie tave pamačiau, ir iš viso jokių atsiliepimų nėra, tad tikrai nesiruošiu pinigų pervest, kol net darbas nepradėtas.
[22/12/2014 06:53:42] Samg.lt Administracija: Man patiko tavo darbai, ir man reikia kavinės, todėl pirksiu.
[22/12/2014 06:54:08] Blumer Salvatore: Na gerai čia pasakei , Aš sumappinsiu atsiusiu nuotrauka pervesi pinigus atsiusiu ir darba. tinka?
[22/12/2014 06:54:17] Samg.lt Administracija: Tinka.

baigiau
[23/12/2014 23:10:15] Blumer Salvatore: 12[lt] - 3.47[eur] man i paypal pervesk
[23/12/2014 23:10:26] Blumer Salvatore: [email protected]
[00:19:53] Blumer Salvatore: jei lempos nepatinka tos nuimsiu
[07:15:31] Blumer Salvatore: Sveikas
[07:15:36] Blumer Salvatore: kaip mapp?
[07:31:50] Blumer Salvatore: Lauksiu dar 24h , jei nepirksi kitam parduosiu.
[07:32:14] Blumer Salvatore: Lygiai vienodo kaip tas negaliu daryti.
[07:32:48] Blumer Salvatore: Jei mapp darbas nupirktas , reiškias turiu keisti detales. Bet manau šis gražiau atrodo
[08:10:09] Blumer Salvatore: Laiko turi pagalvot
[08:10:33] Blumer Salvatore: Arba bent iškarto sakyk ne jei nepirksi greičiau parduosiu
[10:52:28] Blumer Salvatore: Esi?
[12:24:09] Blumer Salvatore: Map darbas idėtas jau parduoti.
[12:24:26] Blumer Salvatore: Jei kas kreipsis dėl jo parduosiu iškarto po 00:00
[12:24:33] Blumer Salvatore: Laiko dar turi.
[14:50:45] Blumer Salvatore: Laiko nebedaug ;/

Ir ištryne iš kontaktu
Redaguota , nario MappPaslaugosByBlum

Sveiki forume nėra temos kur pranešti apie sukčius , taigi aš ja sukuriau , komentuokit sukčius su irodymais. Jokiu kitu komentaru nereikia

Vardas Pavarde ||  Skype || Kaip apgavo

Lukas Sabalys || Samg samp serverio pagrindinis savininkas || samg-administracija || užsisakė mapp darbu o kaip atėjo laikas juos nupirkti kaip baigiau mappinti ištrynė iš kontaktu , sugaišino ilga laika.

Kai išmoksi mapint gražiai, nupirksiu ir map darbus. P.s ačiū už reklamą.

Kai išmoksi mapint gražiai, nupirksiu ir map darbus. P.s ačiū už reklamą.

Ir vėl bandai išsisukti? Jugi skaičiau čhatą ir Samg.lt administracija: Man patinka tavo darbai, man reikia kavinės todėl pirksiu. Lukai - gana šiknas laižyt ir negalvok, kad viską už dyką gausi. Ir dar drįsti įrodynėt kažką klounu buvai klaunu ir liksi.

Vafliu gimęs - tortu netapsi.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4224 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...