Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4208 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nu ir programuotojai, ne tam kad sutvarkit, kad antivirusine nemetitu, kad virusas, tai jie kaltina mūsų antivirusines, ir dar turim kažkokia tai sandboxe naudot dėl saugumo, nerizikuosiu ir aš.

Na nenori nenaudok, tavęs nieks per prievarta ir neprašo :) Beje parodyk, kuriam atsakyme aš kaltinu jūsų antivirusines? Tegul jos ir metą tą ale virusą, kas norės pažiūrėti - pažiūrės, kas nenorės - nežiūrės. Pagalvok ar geriau įdėti necryptintą programą, kur pamatys mano slaptažodžius, ar užcryptinti, bet likti saugiam, kad tavo slaptažodžių nieks nelies? Kaip elgtumeis mano vietoje? Esi 100% įsitikinęs, kad tai virusas? Dar kart pagalvok...

img.png

(redaguota)

Na nenori nenaudok, tavęs nieks per prievarta ir neprašo :) Beje parodyk, kuriam atsakyme aš kaltinu jūsų antivirusines? Tegul jos ir metą tą ale virusą, kas norės pažiūrėti - pažiūrės, kas nenorės - nežiūrės. Pagalvok ar geriau įdėti necryptintą programą, kur pamatys mano slaptažodžius, ar užcryptinti, bet likti saugiam, kad tavo slaptažodžių nieks nelies? Kaip elgtumeis mano vietoje? Esi 100% įsitikinęs, kad tai virusas? Dar kart pagalvok...

Tesiog siūlau daryti, kad visiems vienodai būtų, ateitije su tokiu požiūriu nieko rimto nepasieksit... 

neisitikines aš, kad ten virusas bet aš nerizikuoju su tokiais dalykais, ir kitiems nepatariu..

Redaguota , nario Vejasas
(redaguota)

Tesiog siūlau daryti, kad visiems vienodai būtų, ateitije su tokiu požiūriu nieko rimto nepasieksit... 

neisitikines aš, kad ten virusas bet aš nerizikuoju su tokiais dalykais, ir kitiems nepatariu..

Yra variantas, kad nemestų viruso. Išimt slaptažodžius, tada nereikės cryptinti programos, bet tada tas filmas/serialas nebus tiesiogiai tiesiog bus pvz nuo 17 val iki 18 val galima bus žiūrėti tą filmą/serialą bet kiek kartų, galima jį bus prasukti ir t.t. Tada dar reikės pakeisti media player į jwplayer. Bet tada mano įdėja visa žlugs, ką aš norėjau padaryti ir gausis šiek tiek nesąmonė.

Redaguota , nario Tomciuxas
img.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4208 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...