Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4169 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Vajei kiek daug bandančių :D Konkurencija kaip matau tikrai didelė. Bet nesijaučiu prastesnis, taigi pabandysiu ir aš, kaip bus taip bus.

Sveiki,

Taigi gal ir neesu labai žinomas šiame forume/support'e. Projektas Sa:Mp taigi ir pradėsiu nuo to, SA:MP žaidžiau keletą metų, aišku vėliau turėjau ir savo vieną projektą ir viskas ėjosi kaip ir neblogai, netrūko žmonių, komanda irgi buvo surinka nebloga, bet viena minimali klaidėle pačiame GameMode sugadino viską, bet čia neišsiplėsiu. SA-MP nesidomėjau gan ilgai, bet apie dogberry tegu išgirsti(ir smagu, kad pavyko jums taip prasimušti, taip pat linkiu didžiausios sekmės taip ir toliau). Bet jau kuris laikas seku visas SA:MP naujienas ir kita, padedu kai kurie projektų savininkam, nes jų begalo daug nors ir nelabai moka kažką(baisu iš tirko :D). Esu dirbęs kelete rimtų projektų(ne SA:MP) kaip operatorius. Dogberry neesu žaidęs, taip esu žiūrėjąs video, ir forume kartais pasivaidenu, įdomu kaip kas, taigi serverio struktūros ir sistemos man pažįstamos tik iš forumo pusės, bet greitai priprantu prie naųjovių ar pasikeitimų, taigi sistemas perprąsčiau labai greitai. Dar manau naujas veidas būtų gal net įdomiau šiek tiek :D Taigi SA:MP patirties manau turiu tikrai pakankamai, tiek administravime, tiek žaidėjo rolėje, o žinoma žaidėjui įžvelgia daug, ir pastebi visas klaidas, bei ką dar būtų galima tobulinti, tvarkyti, pridėti/pašalinti.

Na ir apie save. Mano vardas Laurynas. Man yra 16 metų, gyvenu užmiestyje, mažame kaimelyje pietrytinėje lietuvos dalyje. Šiaip esu moto-fanas, todėl esu labai kruopštus ir visada savo darbą stengiuosi atlikti kuo geriau, Esu labai komunikabilus ir su visais labai greitai randu bendrą kalba, tai manau bendravimas ir yra mano stiprioji pusė. Komandoje tikrai moku dirbti, esu dirbęs nemažai darbų(ne vien SA:MP komandose o ir realių darbų :D) taigi su komanda greitai susibendraučiau taigi darbas komandoje man irgi nėra didelė problema. Taip pat tie kas mane pažįsta visada mane įvardija kaip labai ramų, nes manę išprovokuoti yra labai sunku, beveik visose situacijose sugebu išlitki ramus, bei visada sugebu tvardyti emocijas. Puikiai moku administruoti FaceBook puslapius, nes pats turiu keletą, tai irgi mano stiprioji pusė. Laiko turiu tikrai nemažai(aišku neesu noliferis, kad sedėčiau nuo ryto iki vakaro), ir jį visą galėčiau skirti projekto administravimui,plėtojimui, bei kitoms jo reikmėms. Man netrūksta užsispyrimo, taigi šiose pareigose manau galėčiau išbūti tiek kiek reikės. Pinigų projektui žinoma galėčiau skirti, nes šiame projekte įžvelgiu nemažą potencialą, ir manau jis gali būti dar populiaresnis, geresnis. Turiu banko sąskaitą, payserą paskyrą, bei paskyrą(bei dar daug kitų paskyrų kurios galbūt gali būti reikalingos), nežinau ar mano reputaciją galima vadinti idealia,taip neturiu neigiamų atsiliepimų, bet neturiu labai daug ir teigiamų atsiliepimų, taigi nežinau ar čia galima vadinti idealia reputacija, bet ji yra gera. Su Lietuvių kalba man problemų tikrai nėra, na pageidautina rusų kalba, rusų nemoku, bet anglų moku tikrai neprastai. Idėjų man tikrai netrūksta, o reikalui esant idėjos tiesiog trykšta kaip iš fontano :D Taigi kaip ir visus reikalavimus atitinku, bei manau šis darbas kaip tik man . Kodėl ? Su visais greitai randu bendrą kalbą. Turiu begalo daug kantrybės bei užsispyrimo. Esų dirbęs tokį darbą keletą kartų, keliuose rimtuose projektuose. Dėl kritikos, moku tiek kritikuoti, tike priimti kritiką. Puikiai moku administrituoti FaceBook grupes, bei puslapius, nes pats jų turiu. Atlygio man kaip ir nereikėtų labai didelio, nes šio darbo pagrindinis tikslas būtų dar geriau išmokti dribti komandoje, patirtis visada praverčia, savaime aišku kuo jos daugiau tuo geriau.

Na ir daugiau manau labai daug neišsiplėsiu, nes viską kas svarbiausia jau ir parašiau. Jeigu kas domins visada galite klausti.

SkypeID- luris2 

Su pagarba, Finix(Laurynas).

Redaguota , nario Finix

Gerą vakarą, naudodamąsis proga pildau paraišką ir žinoma sveikinus Jus forumo lankytojus su ilgai lauktais "EURO metais" . Linkiu Jums, visa ko geidžia širdis, išpildykite savo svajonės kaip dabar aš bandau išpildyti savąją .

Kągi... Nebefantazuodamas prisistatysiu . Mano vardas - Ernestas, man yra šešiolika metų ir šiuo metu gyvenu, bei mokausi žemaitijos sostinėje - Telšiuose . Kaip ir daugelis gyvenime turiu savo "pašaukimus", kitaip pasakius hobius . Ne kibernetinėje erdvėje, domiuosi sportu, oratoriniu kalbėjimu (kitaip pasakius kalbėjimu prieš auditorijas), kaip ir daugelis mėgstu praleisti laiką su draugais ar šeima . Na, o virtualioje erdvėje , domiuosi būtent SA-MP projektais . Pats jų nekuriu ir neesu bandęs kurti, tiesiog esu ilgą laiką buvęs kaip bendrasąvininkis, ar administratorius, kuris prižiūri projekto veiklą, stengiasi įvykdyti žaidėjų lūkesčius ir t.t.

Pakalbėkime apie mano patirtį SA-MP srityje. Šią patirtį galiu pradėti įvardyti metais . Apskritai žaidžiu šį žaidimą beveik 5 metus . O administravimu iš šio laikotarpio užsiimu apie ~2-3 metus. Pradžioje stengiausi apsireikšti naujuose projektuose, niekam negirdėtuose, pats kaip administratorius (bendrasąvininkis) rodžiau bent jau aš manau dideles pastangas, forumas būdavo prižiūrėtas, reklama spekuliuodavo . Tačiau kaip ir daugeliui nepasisekdavo, nes nebesudapdavo administracijos keliais, norai ir galų gale projektas būdavo padžiaunamas arba tiesiog lengvai pasakius parduodamas . Prakalbus apie didesnio mąsto projektus . Patirties turiu ir juose . Beveik nuo starto pradžios išžaidžiau SAVG projekte, kuriame esu buvęs savininkų pagalbininku ir svetainės administratoriumi , jei atvirai gailiuosi, kad ėjau būtent į tą projektą, kadangi dabar jis yra bevertis, pasmerktas projektas . Taipogi, esu buvęs svetainės administratoriumi tokiuose projektuose, kaip - sfr.lt, rgl.lt . Šiuo metu neadministruoju jokio serverio, kadangi nematau kur galėčiau realizuoti save. Tačiau štai pasirodė šansas - DB projektas ir aš bandau savo galimybes šioje atrankoje.

Kad nereikėtų kuistis po anketą, mano kontaktai :

AŽ supergames forume 

• Teigiamai 2

Sveikas , esu Lukas , man 16 metų .Gyvenime mokausi , sportuoju , domiuosi automobiliais , bei elektronika , su tuo ir sieju savo ateitį.Taip pat domiuosi bei dažnai žaidžiu pokerį.Projektui galėčiau skirti nemažai laiko , nes kur nors išeinu dažniausiai tik savaitgaliais, bet ir tai nelabai ilgai , nes orai neleidžia. Sa-mp žaidžiu bei domiuose apie 4 metus , esu turėjęs įvairių pareigų serveriuose . Apie 1 metus užsiėmiau sa-mp mappinimu todėl esant reikalui galėčiau šiek tiek pamappint. Dogberry.lt projektą stebiu jau nuo 2013 metų spalio mėn. juo domėtis pradėjau , kai tu paprašei sumappint medikų bazę , bet dėja tau nepatiko mano darbas (dėl ko dabar labai gailiuosi) . Tada projekte žaisdavo 15-20 žmonių. Dažniausiai stebėdavau kokius atnaujinimus darai serveryje , todėl serverio struktūrą maždaug žinau. Serveryje žaisti nelabai drįsau , turbūt nebuvau pribrendęs tokiam serveriui. Dabar jame po truputį apsipratau , tik pamačiau keletą spragų administravime. Pats esu griežtas , bet  mėgstu pajuokauti ,esu savikritiškas, lankau boksą kuris mane patobulino visapusiškai : tapau kantrus , ištvermingas , valdantis save , draugiškas , bei supratingas. Moku bendrauti su žmonėmis , stengiuosi padėti.

Tapdamas šio serverio bendrasavininku , stengčiaus jį tobulinti. Taip pat "atsineščiau" šokią tokią sa-mp patirtį. Taip pat turiu facebook puslapių kuriuose galima talpinti reklamas kurios manau pritrauktų šiek tiek žaidėjų. Beabejo turiu idėjų kurios patobulintų serverį , kai kurios idėjos manau pritrauktų tikrai daug žaidėjų.

Turiu paskyras , paysera.lt , bet jos yra nepatvirtintos , bet tai labai lengvai ištaisoma. Taip pat suprantu minimaliai rusų kalbą , bei galiu šiek tiek šnekėt "laužytai" (rusų kalbą mokinsiuos ir 11 klasėje , nes manau , kad jos tikrai prireiks )

Taip pat turiu banko sąskaitą (SWED) , bei aišku telefoną. Yra tik vienas minusas , kad negalėčiau pakolkas skirti pinigų investicijoms...

Mano skype : lukas19980709

ldpuao4f054.png

Sveikas ES.^

Esu Justas, iš Šeduvos. Man 17 metų, sa:mp žaidžiu jau 4 metus, administravime patirties tai pat turiu. Draugų tarpe esu linksmas, bet tuo pačiu ir atsakingas. Pildau šia anketą nes pastebėjau kad atitinku visus reikalavimus, prie diena prie kompiuterio galiu praleisti tikrai ilgą laiką, forume kad ir visą dieną, nes turiu internetą beveik visur :P. Nerašysiu tų litanikų nes prašei trumpo aprašymo. Skype - justas.kniska63

• Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 3 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4169 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...