Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3775 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Ačiū, tiesiai į mano tūkstantinę kolekciją :D

Tačiau galėtum plačiau papasakot ką jis padarė?

Redaguota , nario z4m

giphy.gif

------------------------------------------------------------

Welcome to 0-1-0
                    0-0-1
                    1-1-1
(redaguota)

Ačiū, tiesiai į mano tūkstantinę kolekciją :D

Tačiau galėtum plačiau papasakot ką jis padarė?

Atsakymas būtų toks:

• Dirbau pas juo skripteriu, webmasteriu

Išpradžių viskas buvo gerai iš jo mokesčio už atliktus darbus neimdavau atnaujindavau ir dirbdavau sąžiningai nes juo pasitikėjau.

Pasitikėjimą šis žmogus prarado visai neseniai po paskutinio projekto nulauzimo t.y. kaip jam viską suvarė Nemazius jei tokį žinot.

Aš su šiuo žmpgumi Nemazius nebenoriu turėti jokių reikalų. Na o kas Dėl K.Ramanausko tai jis pats žino kur padarė klaidą, buvau jį perspėjes jis nesiklausė, na o dabar prarado pasitikėjimą ir beje Ačių už Įžeidinėjimus Kęstuti džiaukis jog nėjau rašyti Pareiškimo vien todėl nes nesinori gadinti tau nuotaikos ir sau gadintis

Pasakė ką nors blogo apie tave ir reik paplatint sunkų darbą?  :D Vaikų žaidimai...

Platinu ne dėl to, platinu nes jis to nusipelnė
Redaguota , nario Andrey_Barnett
  • Teigiamai 4

----------------------------------------------------------------------------------

Likimas stebūklingas - Likimas suveda!

----------------------------------------------------------------------------------

@Vycka_Bmw

Atsakymas būtų toks:

• Dirbau pas juo skripteriu, webmasteriu

Išpradžių viskas buvo gerai iš jo mokesčio už atliktus darbus neimdavau atnaujindavau ir dirbdavau sąžiningai nes juo pasitikėjau.

Pasitikėjimą šis žmogus prarado visai neseniai po paskutinio projekto nulauzimo t.y. kaip jam viską suvarė Nemazius jei tokį žinot.

Aš su šiuo žmpgumi Nemazius nebenoriu turėti jokių reikalų. Na o kas Dėl K.Ramanausko tai jis pats žino kur padarė klaidą, buvau jį perspėjes jis nesiklausė, na o dabar prarado pasitikėjimą ir beje Ačių už Įžeidinėjimus Kęstuti džiaukis jog nėjau rašyti Pareiškimo vien todėl nes nesinori gadinti tau nuotaikos ir sau gadintis

Platinu ne dėl to, platinu nes jis to nusipelnė

Kur forumo dizaina galima rasti ? :)

• Neigiamai 1

(redaguota)

viskas įkelta    čia  pavainimas backup-Nov-27-2014-1.tar.gz

Redaguota , nario Andrey_Barnett

@Vycka_Bmw

Visiškai sutinku, kad linksmai nušvęs. Padariai žiauriai didelę reklamą. Šią temą peržiūri žymiai daugiau, nei projekto pristatymą. :D Manau būtum didesnę žalą padaręs, niekur neplatinęs šių failų ir tyliai buvęs. :D

Figai aš turiu savo nuomonę, jei Kęstutis būtų buves sąžiningas taip nebūtų nutikę.

@Vycka_Bmw

žmogau tu aplamai platini ne savo gamemodus nes tu aplamai nieko nemoki gerai scriptinti. Tu daug reputacijos praradai ir dabar meginsi kaskur kitur i projektus isiterpti? Tau dabar maziau sansu liko kokiam projekte buti nes tu tiek esi pasisikes nes dabar žinos daugelis kad tu iš projektu vogi dizainus ir paskui platini. BET kas del ko dėkui už reklamą serverio. eSFG.LT projektas tau dekoja už didelia reklama SuperGames.LT...

Na jai reklama daviai tai ir aš biški parašysiu apie serveri. Jai žmones nežinot kas čia per projektas pasiulau užsukti ir apsilankyti musu forume.

www.eSFG.LT

IP: samp.esfg.lt

TeamSpeap IP: ts.esfg.lt

Geros dienos ir ačiū dar karta Armani. čigonas.

• Teigiamai 4
  • Neigiamai 6

zasibys.gif

KosteZasibys` eSFG.LT WebMasteris

žmogau tu aplamai platini ne savo gamemodus nes tu aplamai nieko nemoki gerai scriptinti. Tu daug reputacijos praradai ir dabar meginsi kaskur kitur i projektus isiterpti? Tau dabar maziau sansu liko kokiam projekte buti nes tu tiek esi pasisikes nes dabar žinos daugelis kad tu iš projektu vogi dizainus ir paskui platini. BET kas del ko dėkui už reklamą serverio. eSFG.LT projektas tau dekoja už didelia reklama SuperGames.LT...

Na jai reklama daviai tai ir aš biški parašysiu apie serveri. Jai žmones nežinot kas čia per projektas pasiulau užsukti ir apsilankyti musu forume.

www.eSFG.LT

IP: samp.esfg.lt

TeamSpeap IP: ts.esfg.lt

Geros dienos ir ačiū dar karta Armani. čigonas.

Na kas dėl Čigono tai Kęstutis yra tikras Čigonas jei būtų skaitesis su komandos nariais nedaręs nesamonių būtų nebuvę, o kas dėl dizainų jokių as dizainų nevagiu kam man jie? į jokius projektus nelendu vien todėl kad paskutiniu metu visskai nusivyliau sampu prisidėjau dirbau dariau atnaujinimus o dabar sąko nemoki nieko tad kitas mano ėjimas paplatinu registracijos textdrawus

• Teigiamai 4
  • Neigiamai 1

@Vycka_Bmw

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3775 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...