Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vertinam, o poto pasiemam :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3791 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nepyk bet nelabai būtų galima patikėti, kad tai yra tik 15 minučių darbas, atrodo kad čia to darbo įdėta daug daugiau. Asmeniškai aš šį darbą priglausiu prie savo darbų ir manyčiau nepyksi jeigu po keletos dienų patalpinsiu šį dizainą jau sukoduotą ir leisiu žmonėms naudotis tavo pieštu darbu? 

Už šį darbą duočiau 9/10 balus, kadangi esu žmogus iš senesnių pažiūrų, tad man šis darbas atrodo toks paprastas ir labai gražus. :)

Nepyk bet nelabai būtų galima patikėti, kad tai yra tik 15 minučių darbas, atrodo kad čia to darbo įdėta daug daugiau. Asmeniškai aš šį darbą priglausiu prie savo darbų ir manyčiau nepyksi jeigu po keletos dienų patalpinsiu šį dizainą jau sukoduotą ir leisiu žmonėms naudotis tavo pieštu darbu? 

Už šį darbą duočiau 9/10 balus, kadangi esu žmogus iš senesnių pažiūrų, tad man šis darbas atrodo toks paprastas ir labai gražus. :)

WOOW :D nesitikėjau to ;D Na žinai, gal 16, gal 17min dariau, bet tikrai neviršijau 20min. Taigi juk čia nieko "blatno" nėra. Kekvienas dizaineris tai įžvelgtų :)

Naudok į valias :D negaila man, aš tam ir įdėjau į netą, kad kažkas juo galėtu pasinaudoti :))

Kaip iš failo .psd persiconvertuoti į failus

Koduoti... Sunkiai... Geriant daug kavos...

Kaip ir sakė idėja graži, galėtum dar pasėdėt, patobulint ir įkelt kaip v2 versiją, pradžia patiko, spalvos nekokios, bet idėja labai patiko ^_^ Ir aš kaip css maniakas, bandysiu jį sukoduot vien tam, jog išbandyt savo gebėjimus, labai sunkiai bus išgauti tokias formas :lol: Dėkui tau ir už tai :P Tiems, kas vadinat šitą darbą lengvu, gerai pagalvokit, vertinti labiau reikia ne patį darbą, o idėją, tęsk piešimą, bent jau iš mano pusės.

Šis dizainas mano akimis yra gan modernus, nes viskas atlikta labai minimalistiškai, bet tas minimalizmas labai traukia akį. Spalvų žaismas ir išdestymas labai daug ką duoda, o šiuo atvėju tu sugebėjai puikiai perteikt abu dalykus.

Jeigu tai tikrai tavo darbas, siūlyčiau į visą šį dalyką pradėti žiūreti kiek rimčiau, nes matosi jog esi talentingas. Darbą vertinu 7.5/10, sėkmės tobulėjant.

(redaguota)

turėjau laisvų 15min. Taiva, štai kas įšėjo per tiek laiko. Žinau... darbas - ŽIAURUS  :D bet kam man išmest be tikslo, gal kam jo prireiks

Aš įsivaizduoju šią situacija taip: jeigu aš pakojau tuolete, tam skyriau 3 geras minutes, ir galiausiai pašikes man pasidaro gaila tų trijų minučių ir aš nusprendžiu savo išiktu kūriniu pasidalinti su kitais ? šitas dizainas kurį tu nupiešėi labiau panašu į maketa, kur net pieštuku manau žymiai geriau nupieštum, spalvos visiškai nesuderintas, stiliai sumaišyti, lygiuotė 0 kam tu dar tą laiką prirašai lyg tai darytų tau pliusą, atvikrščiai jei jau nusprendi ką nors nupiešt tinkamo skirk tam normaliai laiko, nes per 15 minučių niekam nieko gero niekada nesigaus nupiešt. Nereikia taip daryti... geriau investuoti daugiau darbo ir laiko ramiai atsisėdus susikaupus nupiešt ką nors gražaus, ką ne būtų nei mums gėda parodyti bei ir pačiam būtų malonu pasigirti.

Redaguota , nario EisvetArt

kas yra UX ?

Aš įsivaizduoju šią situacija taip: jeigu aš pakojau tuolete, tam skyriau 3 geras minutes, ir galiausiai pašikes man pasidaro gaila tų trijų minučių ir aš nusprendžiu savo išiktu kūriniu pasidalinti su kitais ? šitas dizainas kurį tu nupiešėi labiau panašu į maketa, kur net pieštuku manau žymiai geriau nupieštum, spalvos visiškai nesuderintas, stiliai sumaišyti, lygiuotė 0 kam tu dar tą laiką prirašai lyg tai darytų tau pliusą, atvikrščiai jei jau nusprendi ką nors nupiešt tinkamo skirk tam normaliai laiko, nes per 15 minučių niekam nieko gero niekada nesigaus nupiešt. Nereikia taip daryti... geriau investuoti daugiau darbo ir laiko ramiai atsisėdus susikaupus nupiešt ką nors gražaus, ką ne būtų nei mums gėda parodyti bei ir pačiam būtų malonu pasigirti.

Jis naujas, leisk jam apsiprasti prie visko, leisk prasimušt pro viską, manau jis net nesupranta, jog photoshopas yra rimtas dalykas, iš pradžių ir mano dizainai buvo kuriami po 1-2h dabar ir savaitėm ar po kelias užtrunku kol viską gerai sukoduoju ir sutvarkau. Pradės labiau domėtis, pradės labiau suprast. Tu irgi nesi pasaka, nors photoshopą valdai gan gražiai, bet ne visi tavo darbai gražūs. Kalbant apie dauguma darbų tavo DA. Kiek pamenu tik 3 darbus buvau nusižiūrėjęs kurie man patiko... Asmeninė nuomonė. O dabar kaip ir tu duosiu labai kvailą palyginimą, nori išmušt sieną su šviežiu šūdu...

Geras palyginimas (y) :D meginsiu šiandien laiko skirti daugiau, ir nupiešti kažką normalesnio 

Jis naujas, leisk jam apsiprasti prie visko, leisk prasimušt pro viską, manau jis net nesupranta, jog photoshopas yra rimtas dalykas, iš pradžių ir mano dizainai buvo kuriami po 1-2h dabar ir savaitėm ar po kelias užtrunku kol viską gerai sukoduoju ir sutvarkau. Pradės labiau domėtis, pradės labiau suprast. Tu irgi nesi pasaka, nors photoshopą valdai gan gražiai, bet ne visi tavo darbai gražūs. Kalbant apie dauguma darbų tavo DA. Kiek pamenu tik 3 darbus buvau nusižiūrėjęs kurie man patiko... Asmeninė nuomonė. O dabar kaip ir tu duosiu labai kvailą palyginimą, nori išmušt sieną su šviežiu šūdu...

Dėkui :))

Šis dizainas mano akimis yra gan modernus, nes viskas atlikta labai minimalistiškai, bet tas minimalizmas labai traukia akį. Spalvų žaismas ir išdestymas labai daug ką duoda, o šiuo atvėju tu sugebėjai puikiai perteikt abu dalykus.

Jeigu tai tikrai tavo darbas, siūlyčiau į visą šį dalyką pradėti žiūreti kiek rimčiau, nes matosi jog esi talentingas. Darbą vertinu 7.5/10, sėkmės tobulėjant.

Dėkis :) niekada dizainai manęs netraukė, tik šiandien noras kyla kažką pradėt rimčiau :)

Be ryšio dizainas, niekas nedera, tipo parašė per 15 min nupiešė ir visi jam gerai vertins, bet tai daro apie tai nieko nesuprantantis žmonės. Pritariu esvetart...

Vertinu idėją, o ne dizainą, pats eisve padaręs kelis gražius darbus save labai išsikelia... O jis naujokas, idėja man labai patiko. Aš šitoj srity nesu naujokas išmananu nemažai, tad jai nemoki vertint tai kas naują, tiesiog patylėk.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3791 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...