Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4228 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, visi. Esu SAMP senbūvis. Jei tiksliau – bent jau tokiu laikau save. Per nemažai atžaistų metų pastebėjau, jog visi serveriai tampa per daug panašūs, trūksta UNIKALUMO bei REALISTIŠKUMO. Per savo “karjerą” esu išbandęs visko: ir skriptinimo, ir mappinimo, tačiau galiausiai supratau – tai ne man. Mano arkliukas – mąstymas, idėjos, vadovavimas, rašymas.

Turbūt, reikėtų prisistatyti ir pačiam. Taigi esu beveik 18m.. Domiuosi ekonomika, pasauliu. Manau turiu “duomenis”, jog galėčiau prisijungti prie rimto SAMP projekto, kuriame būtų žmonės, gebantys dirbti komandoje bei svarbiausia – BENDRAUTI.

Taigi, tęsiant, norėčiau pakalbėti apie projektą, prie kurio siekiu prisijungti ir kokį jį noriu padaryti. Taigi, trumpai ir drūtai - siektumėme atkurti TIKRĄ gyvenimą. Tikrą, tai ne tokį, kaip skelbiasi dauguma kitų serverių. Kokiame realiame gyvenime Jūs per keleta dienų jau turite direktoriaus pareigas, namą, mašiną? Mano nuomone, dauguma kitų serverių yra atkuriami TIK tikri darbai. Daugiau - nieko.. Aš manau, jog serveris turi būti TIKRAS visomis prasmėmis: tiek ekonomine, tiek gyvenimo, (pra)gyvenimo, verslo ir tt..

Kviečiant žmogų į projektą, neretai iškyla klausimas ką jis moka. Taigi, ką moku aš? To, ko gali reikėti betkokiam vienadieniui serveriui – nieko. Moku šiektiek scriptinti (pradmenys visiški), šiek tiek mappinti. Taip pat retkarčiais padirbu su IPB (galiu sukurti tokį pat forumą, kaip daugelis jaunuolių čia skelbiasi.. t.y suinstaliuoti sistemą), PHP, HML, Photoshop. Bet.. Mano manymu, geram serveriui reikia žmogaus, kuris mąstytų. Mąstytų – visose situacijose, visada išliktų šaltas ir ramus. Žmogaus, kuris sugebėtų kurti unikalias idėjas, rašyti aprašymus bei pristatomuosiuos tekstus. Kažkas panašaus, kaip “atstovas spaudai”. Būtent toks aš ir esu. Kitas dalykas, kurį manau sugebu – vizualus tekstų bei naujienų pateikimas. Nežinau kaip jums, bet man asmeniškai, tie serverio pristatymai, su geltonom ir raudonėm raidėm – pirmas vaikiškas ir vienadienio serverio pavyzdys. Esu nusistatęs, jog paprastumas – gražu. O į tai, kaip pateikiamas tavo serveris – 50% sėkmės ateityje.

Noriu prisidėti prie projekto, kuris labiau linkstą į RPG pusę. Esu maksimalistas, o SAMP'e dar nebuvau sutikęs serverio, kur iš RPG būtų išspausta kiek įmanoma realistiškesnis žaidimas.

Taip pat noriu pridėti, jog turiu patirties su sėkmingais projektais. Taip sakant - žinau ką tai reiškia, ko tai reikalauja. Žinau kiek reikia skirti tam laiko, kaip įgrysta tos pačios žinutės su tais pačiais klausimais, tačiau stengiuosi padėti VISADA, kai tai yra įmanoma. Dar aprašyme nepaminėjau, bet paminėsiu čia - projektui galiu skirti DAUG laiko, forume būti prisijungęs labai dažnai ir po daug kartų per dieną (dažniausiai per mob. įrenginį, vasaros metu).

Jeigu kam nors įdomu, koks gi tas mano sėkmingasis projektas, kviečiu pasižiūrėti tinklalapį www.f1taure.lt. Šiame projekte į rėmėjų gretas įtraukiau tokias įmones kaip TOPO-CENTRAS, sutariau su RKV-Racing bei smalininkų kartodromo dėl 200LT paramos. Taip pat šio mano projekto logotipas puikuojasi prie Jazzu ir Leon koncerto Klaipėdoje rėmėjų.  Šį čempionatą pats įkūriau prieš beveik penkerius metus (http://www.supergames.lt/topic/188688-f1taure-virtualių-lenktynių-namai-rfactor/)

Ką aš Jums galėčiau padėti?

1) Prižūrėti forumą, atsakinėti į žaidėjų žinutes.
2) Padėti tvarkytis su forumu (iš sisteminės pusės).
3) Gražiai bei tvarkingai apipavidalinti, ištaisyti, oficialius pranešimus žaidėjams, kitiems forumams.
4) Rašyti reklamuojančius, kviečiančius ir dar visokius kitokius tekstus. (AUKŠTOS KOKYBĖS)
5) Kurti įvairias anketas (tam, jog aukštus postus užimančius žmones, būtų išrinkti tik patys geriausi).
6) Pateikti nemažai idėjų, tinkančių BŪTENT Jūsų kuriamam serveriui.
7) Siekiu padėti sukurti projektą, kokio dar nematė Lietuva. Tikros ekonomikos, verslo, gyvenimo serverį, kuriame reikšmę turėtų kiekviena maža smulkmenėlė. Turiu nemažai žinių apie tam tikras sritis, todėl MANAU, jog Jums - PRAVERSČIAU.

Tiesa sakant, man pačiam išskirti savo pareigas Jūsų komandoje būtų sunku, tačiau galiu garantuoti, jog tinkamai sukurčiau solidaus projekto įvaizdį, padėčiau jį išpopuliarinti bei prisidėsiu prie visos komandos darbo.

*Domintų projektai, kurių savininkai sugeba normaliai dėstyti mintis, bendrauti, būtų nebūtinai panašaus ar vyresnio amžiaus, bet bent jau – stabilios psichikos . Kiek tenka skaityti, tuo regis nepasižymi dauguma jaunųjų serverių “kūrėjų”.
**Šiuo metu neesu pasiryžęs paremti serverį finansiškai, kadangi turiu kam taupyti ir kur išleisti. Todėl pelno, jeigu Jo išviso bus, bent jau pradžioje - tikrai neimsiu. Tikiuosi, to nedarysite ir Jūs. Kam? Jog galėtumėme pasiimti normalų VPS.
***Temoje, jeigu ji nepatiko - geriau netuščiažodžiaukite ir nestumike - parašykite asmeniškai. Viską manau ramiai išsiaiškinsim, kadangi į neigiamus ir prieš mane nuteikiančius atsakymus - neatsakinėju. Jums patinka - prašau, žeminkitės patys save. Jeigu aprašymas sudomino ir norite pakviesti mane į savąjį projektą - susisiekite SKYPE (pateiktas žemiau) arba asmenine žinute forume.
****Kas pakvietėte į skype kontaktus, parašykite forume AŽ. Tam, jog žinočiau su kuo bendrauju iš šio forumo.

Tikiuosi sudominau. skype: martez00

Redaguota , nario sebas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4228 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...