Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4230 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Labas vakaras.

Turiu problema.

Kaip man iš GooglePlay programos panaikinti svetima GMAIL ? ir įsivesti savo ? Kadangi atėjo draugas ir suvedė savo GMAIL .

Žinoma kai turiu interneta tai GooglePlay galiu naudotis . Tik įdomu kaip pasikeisti dabar į savo ką daryti?

Ir dar noriu paklausti , ar čia man nieko blogo man atsitikti ar pridaryti negali ?

Kad svetimas suvestas GMAIL į GooglePLAY mano telefone.

Pas mane ANDROID.

P.S- GooglePlay nebūna virusų? Kokia siūstis AntiVirusine iš GooglePlay ?

Už pagalba kiekvienam +3RP

Redaguota , nario ainu
(redaguota)

Panaikinti betkokią paskyra telefone (android operacinėje) gali nuėjąs į nustatymus, ties paskyromis. Tenai susirandi paskyrą, kurią nori pašalinti ir pašalini (rekalingas slaptažodis). Lygiai taip pat pridėk savo paskyrą. Net jeigu yra prijungta jo paskyra nieko yžatingo jis nepadarys, tik jeigu siųsiesi naudodamas jo paskyrą, tada jis matys ką siuntiesi. GooglePlay virusų gal ir nerasi, bet yra daug scam'inių programų. Antivirusinė, jeigu nekemši į telefoną mėšlo tikrai nereikalinga.

Redaguota , nario Mantvi5

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4230 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...