Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4187 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Ieškau projekto kur galėčiau prisijungti kaip koduotojas. Labiausiai vykęs mano projektas yra bridgetown, tačiau jis subyrėjo, nesakysiu kodėl. Į projektą galėčiau prisijungti su savo modifikacija (jeigu jis nėra startavęs), tačiau galiu scriptinti ir kituose modifikacijuose (išskyrūs SARG ir jo kopijas). Projektas turi turėti minimaliai 30-40 pastovių lankytojų forume arba serveryje.

Dėl statuso serveryje nescriptinu, kadangi SA:MP'o beveik nežaidžiu, todėl administratoriaus lygis šiuo metu man nėra įdomus. Labiausiai mane domina pelnas, imčiau lygiai 50% nuo pelno (už VPS ir t.t mokės pagrindinis projekto savininkas). Naudočiau tą pačią (bridgetown) modifikaciją, nežiūrėkite, kad ji paplatinta, po to laiko daug ką pakeičiau joje. Iškart sakau, kad jeigu reikės, siųsiu tik .amx failą, .pwn neduosiu.

Projektai su subdomenais nedomina.

(redaguota)

Dažniausiai jei projektas startavęs jis turi pastovų skripterį ir nemanau kad tau kas duotų lygiai tuos 50 procentų pelno.

Būna tokie dalykai, kad scripteris palieka projektą, o savininkas su startavusiu projektu lieka ant ledo. Tad mano patarimas tau: prieš rašydamas - pagalvok.

Redaguota , nario Silvestras V.

Klaida dėl kurios nulūšdavo serveris buvo ištaisyta po to, kai tau nusiunčiau modifikaciją. Tau niekas neliepė jos pirkti būtent tuo metu, juolab, kad žinojai, jog ši klaida dar egzistuoja modifikacijoje.

Ne dėl to,dauguma scripterių nenori susidėti su šituo gm,nes tu privėles tiek klaidų modifikacijoje t.y kode,nes nemoki sukurti ant mysql namų sistemos,dėkot ir dėkot turi renaldui ,kuris padarė ją.

Ne dėl to,dauguma scripterių nenori susidėti su šituo gm,nes tu privėles tiek klaidų modifikacijoje t.y kode,nes nemoki sukurti ant mysql namų sistemos,dėkot ir dėkot turi renaldui ,kuris padarė ją.

Ką tu čia rašai per vėjus išvis, nei tu buvai tuo tarpu projekte nei ką. Renaldas dirbo kartu su mumis ir buvo toks susitarimas, jog jis rašys nauja namų sistema. Jeigu Silva jos nedarė, vadinasi nemoka? Tu geriau ateik į skype man atrašyk, nes man atrodo pats be nieko paliksi tuoj.

(redaguota)

Jeigu prie namų sistemos buvo parašyta "Ačiū Renaldui", tai nereiškia, jog namų sistemos kūrėjas yra jis. Tikrasis šios sistemos kūrėjas yra Edgaras (dogberry.lt savininkas).

Redaguota , nario Silvestras V.
(redaguota)

Ką tu čia rašai per vėjus išvis, nei tu buvai tuo tarpu projekte nei ką. Renaldas dirbo kartu su mumis ir buvo toks susitarimas, jog jis rašys nauja namų sistema. Jeigu Silva jos nedarė, vadinasi nemoka? Tu geriau ateik į skype man atrašyk, nes man atrodo pats be nieko paliksi tuoj.

Tu žinai,kiek klaidų jis neištaise? Nors sakė visos ištaisytos klaidų skiltyje...Normalus scripteris ,ištaisytu visas. O jis ne.

Redaguota , nario ♪ Lukas ♪

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4187 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...