Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4218 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki! Kaip ir pastebėjote atsirado naujasis moderatorius, kuris dar nėra pakrikštytas. Taigi šiandien atėjas į savo gmail, radau žinutė kurioje parašyta aee10c9e36.pngNet nebežinau užką, pasižūrėjas pamačiau jog gavau galbūt už 39daeeda4b.pngMano pranešimas buvo ištrintas, pavyko atrasti pranešimą tik pagal citatą.

Juk visi ankščiau tikėjome seneliu, argi ne? Visi tikėjome jį išvysti kalėdų naktį, aš tą ir norėjau parašyti, kad norėčiau pamatyti Kalėdų senelį naktį. Jei Yton nario galvoje sukasi toki dalykai ir jis dedasi perdaug "suauges" jog tikėtų kalėdų seneliu. Norėčiau paklausti Yton, užką buvo gautas įspėjimas?

Ačiū, kad skaitėte

KADANGI ANA TEMA BUVO UŽRAKINTA SAVAVALIŠKAI PAČIO YTON, DISKUSIJAS TESIAME ČIA! YTON, NEUŽRAKINK TEMOS, NORIU IŠGISRSTI NUOMONIŲ APIE TAVE IŠ AUKŠTENSIŲ ŽMONIŲ. NEBENT TAVO VAIKYSTĖ LABAI SUTERŠTA, JEIGU TU MANAI TIK APIE TĄ

Jo vietoj aš temą ne tik užrakinčiau, bet ir trigubą įspejimą užkabinčiau tiems, kurie čia rašo.

Išsiaiškinot viską praitoj temoj, o jei ir ne, patys kalti. Moderatorius naujas, klaidų pasitaiko.

Šitos temos yra bereikšmis šokinėjimas ir badymas pirštais. Jei kas ir elgiasi vaikiškai, tai tik jūs patys. Nesubrendę maugliai.

• Teigiamai 2
  • Neigiamai 2

0ae5e8cce8789c4b96807b7edff06dc9503.png

Jo vietoj aš temą ne tik užrakinčiau, bet ir trigubą įspejimą užkabinčiau tiems, kurie čia rašo.

Išsiaiškinot viską praitoj temoj, o jei ir ne, patys kalti. Moderatorius naujas, klaidų pasitaiko.

Šitos temos yra bereikšmis šokinėjimas ir badymas pirštais. Jei kas ir elgiasi vaikiškai, tai tik jūs patys. Nesubrendę maugliai.

Išsiaiškinom? Jis nieko normaliai nepaiškines užrakino...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4218 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...