Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4234 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, jau kelias dienas galvojau ką daryti, man labai lėtai pradėjo krauti SuperGames.lt, o kol kas čia vienintelė vieta kur aš galiu būti. Tai va, galvojau, galvojau, ir sugalvojau. Sukūriau programėlę kuri paspartino visą puslapio krovimą, ir šiaip patogiau naudotis, nes yra kelios funkcijos kurios pagreitina naudojimą.

Štai kaip programėlė atrodo kai aš ją naudoju dabar - c76418dd49d5e5af195aad9461037c7e758.png

Nežinau kiek ji jums padės, gal visiškai nepadės, bet man ji buvo reikalinga, o turėdamas galimybes ją padariau per 1~h., taip, taip, galėjau įdėti daugiau darbo, bet aš šitame forume nebeilgai būsiu, nėra tikslo įdėti daug darbo.

Atsisiūsti kas norite, spauskite čia.

Kaip programą naudoju aš? Nusistačiau mobilų dizainą(kad greičiau krautų), ir viskas. Prisijungti užtenka vieną kartą, programa atsimena.

Tai kas norėsite išbandyti atsisiūskite, pabandykite, palikite nuomonę. Thanks :)

(redaguota)

Labai jau įtartinai nuskambėjo...

Šiaip ar taip, kam tokios programos reikia, kai ji tik praktiškai dizainą pakeičia, ką ir pats, per patį puslapį gali padaryti?

Cookies naudoja IE naršyklės, dabar saugiau jautiesi? Ne tai taip, jums jos gali ir nereikėti, o man sakau labai lėtai krauna, tai reikėjo kažką daryti.

Redaguota , nario - Positive.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4234 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...