Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Dalinuosi savo dar vienu edit | VGP - Virtualaus Gyvenimo Pradžia

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4186 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Tai jaigu norite ,kad ant PC patestinti tai atsisiūskite serverio failus is www.sa-mp.com susikelkit, server.cfg patys pasidarykit ir testinkit nieko čia sudėtingo nėra. O dėl gamemode'o tai viskas labai šaunei padaryta, matosi įdėta pastangų, nedaryta atmestinai... Šaunuolis taip ir toliau matosi ,kad gerai moki dirbti...

Redaguota , nario -Valančiokas
(redaguota)

Tai jaigu norite ,kad ant PC patestinti tai atsisiūskite serverio failus is www.sa-mp.com susikelkit, server.cfg patys pasidarykit ir testinkit nieko čia sudėtingo nėra. O dėl gamemode'o tai viskas labai šaunei padaryta, matosi įdėta pastangų, nedaryta atmestinai... Šaunuolis taip ir toliau matosi ,kad gerai moki dirbti...

Tai gal galit kas pilną ikelti ? neveikia man nepasijungia net server.exe tas :D

Dar krč va ka rodo a7218bbfa2dea2c4084c2d8dff7db35b281.png

Redaguota , nario QuattroEngine
(redaguota)

http://files.sa-mp.com/samp03z_svr_R1_win32.zip

Parsiunti sita, isikeli i betkoki folderi, istrink tuos visus folderius kurie yra, pasilik tik failus. Tada isikelk mano gm failus. Kai ikelsi, eik i server.cfg, ten surasyk viska kur ka kaip reikia, filescripts, plugins, gm pavadinima ir paleidi. Tik plugins rasyk .dll, ne .so, jei ant kompo leidi. Visas mokslas.

Redaguota , nario lukass123
(redaguota)

http://files.sa-mp.com/samp03z_svr_R1_win32.zip

Parsiunti sita, isikeli i betkoki folderi, istrink tuos visus folderius kurie yra, pasilik tik failus. Tada isikelk mano gm failus. Kai ikelsi, eik i server.cfg, ten surasyk viska kur ka kaip reikia, filescripts, plugins, gm pavadinima ir paleidi. Tik plugins rasyk .dll, ne .so, jei ant kompo leidi. Visas mokslas.

Sutvarkyt negali ? ir patalpint normaliai per pc sutvarkes iškart nes man neveik net nepajung dbr to server.exe o jei paleid met klaida ..

e8e628a8eb5fadfea24100449bf748f352.png

Redaguota , nario QuattroEngine
(redaguota)

Tai gal geriau serverio nepaleidinėk jei net skaityt nemoki... Aš tau rašiau kaip tūri būti, pagal tai, kaip mačiau ką esi parašęs dabar... Nes ten net 3 klaidos, o tu net nepažiūri. Nori, kad viskas būtų už tavę padaryta. Išmokit ir patys kažkada kažką darytis, išmokit pasistengt nors truputį... O ne parsisiunčiau gm, paleidau srw ir aš afigenas.

Redaguota , nario lukass123

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4186 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...