Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4236 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Pavertinkim žodžiais. Darbas nesusiderina su aplinka, atsižvelgiant į spalvas. Langų texturos atrodo visiškai keistai, tą prasme - filmukiško stiliaus gal būt, pasakyčiau taip. Aikštelė tuščia, tu išnaudojai labai daug vietos, labai nereikalingam dalykui, tavo galvą pridėčiau ir šiek tiek medelių, bei kitų reikalingų objektų gyvenamajai vietai. Skraidanti dalis, kuri išsikiša nuo skardžio atrodo irgi negražiai, kitaip sakant - nebaigta. Aikštelės užbaigimas iš šonų, atrodo tikrai negražiai, einanti aikštelės texturą persikelia į žemės pavidalą, o be to iškarto eina nuokalnė. Antroje nuotraukoje iš kairės pusės, durys atrodo ne kaip, iškarto skardis į apačią. Nesupratau tu balkonų išdėstymą, nei išeit nei ką, durys prispaustos paprastom tvorom, tai irgi man nepatiko. Mano galva darbas beveik neatspindi tikrovės ir normalios fizikos. Pažiūrėjus į darbą, pasakyčiau taip, kad jis nėra užbaigtas ir čia yra be galo daug darbo, detalių - ką kur galima būtų pridėti, kas yra reikalinga. Jai pasiremčiau tikrovę, tai dar prisikabinčiau prie sienų išvaizdos. Vienur normaliai padaryta, mūrinės sienos, o dalimis mediena panaudota kaip siena. Daugiabutis atrodo turtingai, o pačios pagrindinės užėjimo durys atrodo neprabangiai, net balkono durys atrodo geriau, nei generalinės. Kas vieną kambarį balkonas, tai kiek tame name turėtu būti kambarių, tiksliau bute kambarių ? Vėl gi tą pati dėžė, jai jau naudoji tokius gerus objektus, galima būtų kur kas įvairiau padaryti ir išdėlioti visus objektus, palaikančius namo pagrindą. Stogas, pats viršus keistos spalvos yra. Tokie mano asmeniniai pastebėjimai. Žinau, kad kiekvieno skoniai skiriasi, bet toks mano pastebėjimas (didelis) tau. Jai bent kažkam pritartum, manau tikrai ateityje pasikeistu į geresnę pusę darbas. Sėkmės progresuojant darbe, bei ateityje. 

Visai gražu, tik gal truko kokiu nors augalu ir pnš, bei galas atrodo kažkaip neužbaigtas.

Dėkui, žinau.

Gražiai, bet durys tai jau nežinau, galėtum ir pakeisti..

Dėkui, dėl durų man irgi buvo klausimas, kokias duris dėti ? Tai čia gavosi kaip geriausias variantas iš durų.

Gražu tik kiemelį kažko trūksta gal medžių, bet tikrai visa kita ok.

Dėkui, žinau.

Neblogai, tik trūko augalijos, visa kita super.

Dėkui, žinau.

Viskas neblogai, tik reikėtų įdėti kaip minėjo natūralių gėrybių. Tos gėrybės galėtų būti pvz. medukai.

Dėkui, žinau.

Pavertinkim žodžiais. Darbas nesusiderina su aplinka, atsižvelgiant į spalvas. Langų texturos atrodo visiškai keistai, tą prasme - filmukiško stiliaus gal būt, pasakyčiau taip. Aikštelė tuščia, tu išnaudojai labai daug vietos, labai nereikalingam dalykui, tavo galvą pridėčiau ir šiek tiek medelių, bei kitų reikalingų objektų gyvenamajai vietai. Skraidanti dalis, kuri išsikiša nuo skardžio atrodo irgi negražiai, kitaip sakant - nebaigta. Aikštelės užbaigimas iš šonų, atrodo tikrai negražiai, einanti aikštelės texturą persikelia į žemės pavidalą, o be to iškarto eina nuokalnė. Antroje nuotraukoje iš kairės pusės, durys atrodo ne kaip, iškarto skardis į apačią. Nesupratau tu balkonų išdėstymą, nei išeit nei ką, durys prispaustos paprastom tvorom, tai irgi man nepatiko. Mano galva darbas beveik neatspindi tikrovės ir normalios fizikos. Pažiūrėjus į darbą, pasakyčiau taip, kad jis nėra užbaigtas ir čia yra be galo daug darbo, detalių - ką kur galima būtų pridėti, kas yra reikalinga. Jai pasiremčiau tikrovę, tai dar prisikabinčiau prie sienų išvaizdos. Vienur normaliai padaryta, mūrinės sienos, o dalimis mediena panaudota kaip siena. Daugiabutis atrodo turtingai, o pačios pagrindinės užėjimo durys atrodo neprabangiai, net balkono durys atrodo geriau, nei generalinės. Kas vieną kambarį balkonas, tai kiek tame name turėtu būti kambarių, tiksliau bute kambarių ? Vėl gi tą pati dėžė, jai jau naudoji tokius gerus objektus, galima būtų kur kas įvairiau padaryti ir išdėlioti visus objektus, palaikančius namo pagrindą. Stogas, pats viršus keistos spalvos yra. Tokie mano asmeniniai pastebėjimai. Žinau, kad kiekvieno skoniai skiriasi, bet toks mano pastebėjimas (didelis) tau. Jai bent kažkam pritartum, manau tikrai ateityje pasikeistu į geresnę pusę darbas. Sėkmės progresuojant darbe, bei ateityje. 

Oho, nesitikėjau, kad čia bus toks ilgas pranešimas, bet vistiek šis pranešimas į ateitį padės kaip pats ir minėjai, o kalbant apie tekstūras. Aš pats tekstūrinu gal tik 2 ar 3 kartą, tad nelabai dar apsisprendęs ir nežinau kaip kai kurios tekstūros ir atrodo, tad vis su kiekvienu darbu ir kaip sakant žaidžiu su tekstūromis, o šiaip manau tie tokie patarimai kaip iš tavęs kaip profesionalaus mapp'erio tai labai man į naudą.

Pats pastatas man atrodo visai dailus, jei dar ir kelios tekstūros būtų kitokios tuomet apskritai būtų gražu, bet aplinka nebuvo ta, kuri gražiai atrodo lyginant su aplinkiniu vaizdu. Iš esmės darbas nėra blogas, bet aplinkos norėtųsi kitokios , o gal ir patys pastatai gražiau atrodytų kitoje vietoje.

Dėkui, dėl tekstūru tai dar nelabai moku aš jų pasirinkti darant, nežinau kaip atrodo ta ar ta, tad šį kart žaidžiau su tekstūromis, tad todėl gal vieniem nelabai kitiem neblogai.

Na, mano nuomone ne miesteliui tokie namai skirti. Reikėjo gal tuos paprastesnius įdėti( na nežinau kaip vadinasi, mappinau paskutinį kartą gal prieš metus ). Taigi ir nelogiškai atrodo tos kaip terasos kur ore kabo. Šiaip gana gražiai atrodo, bet kaip daugelis čia jau ir minėjo trūksta augalijos. Kažkaip labai nyku. Dabar apie duris. Jos visiškai neatitinka šių pastatų, bei kiek matau vienos net netiesiai įdėtos. Šiaip darbas tikrai gražus, bet toks labiau GRP stiliaus. Į RPG projektą tokio nedėčiau. Keep it up! Stenkis toliau. :)

76561198271250206.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4236 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...