Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5660 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kagi, aš pirmas kuris nukentėjau nuo jo "šaikos" mano acc jau užbanintas, o dabar gausiu ban ant Webo už 2 acc, tiesiog noriu pranešti, kad nevisiem čia jau saugu...

Kiti vartotojai rašantys iš šio IP adreso:
PauliusV. [ 165 Pranešimai ]

Kiek tau kartų reikės kartoti, kad Defector` su tuo neturi nieko bendra. Kurstai forume nesantaiką ir dar susikūrei antrą vartotoją, kas taisyklėse aiškiai parašyta, jog negalima.

Savo įspėjimus gavai nuo Introduct`. Jis, dėl man nesuprantamų priežasčių, pradėjo piktnaudžiauti moderatoriaus privilegijomis ir „keršyti“,o gal tiesiog išsilieti ant tų, kurie jam nepatinka. Apie jį pranešiau administratoriui ir tikiuosi, kad susilauks ko nusipelnė.

Ir ką turėjai omeny, rašydamas „nevisiem čia saugu“? Jeigu neįžeidinėji, nereklamuoji ar kitaip nepažeidi taisyklių - nėra ko baimintis. Niekas prie tavęs neprikibs ir gali laisvai rašinėtis. Bet čia darot iš musės dramblį...

Rakinu, kad vėl neprasidėtų bereikšmiai ginčai.

*Wuff*

34h9p39.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5660 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...