Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4204 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, prieš pora dienu pastebėjau, kaip man kamera įsijungia iš oro, aišku aš uždengdavau ir t.t. Bet tai vykdavo kas kelias dienas, bet šiandien, supratau, kad čia jau kažkas įsilaužė, nes dinginėja internetas ir prieš akis, man tiesiog prieš akis įsijungia CMD ir parašė: shutdown -i. Tai dabar nežinau ką daryti, gal windows perašyti? Ar tai dinks? Ir kaip galima to išvengti?

Virusas, kurio dėka, galima įsilaušti i kitų kompiuteris, vienas geriausių kuriuos žinau, kadangi galima pakenkti labai daug, taip pat pavogti, ištrinti failus, žiūrėti per tavo kamerą ką veiki ir daug daugiau. Tikrai daug daugiau...:)

https://www.youtube.com/watch?v=XP_Z7J_hxK4 štai video :)

4_Untitled-1.png

www.playtime.lt - Žaidimų kūrimo studija.

Tai aš tikiu, įdomu ir man pačiam būtų, bet kai pamatai, kad kamera įsijungia, tai jau baisu taip darosi :D

Bet tai tada ne tik mato, bet ir girdi, gerai kad pas mane kamera su dangteliu, matyt kaip tik tokiems dalykams pritaikyta :D Pabandyk Malwarebytes, man padėjo tada kai kažkas per mano skype kitiems korėjietiškas žinutes siuntinėjo...

What's my name? Let's see

sakir as + e

Now read it backwards. Magic? Yep, it's magic.

ohh Dark Comet seni laikai, geri prisiminimai kaip smagu budavo paprikolint is vaiku :D. Nu siulau persirasyti windows nes praskenavimas am virusiukui nepadeda dazniausiai nes jeigu protingas zmogus buvo galejo virsa uzslept ir i koki paveiksliuka ikist kaip as dazniausiai ir darydavau. :D. Sekmes trintant. Buk atsargus!

Reikės persirašyti :/ Ačiū..

Įmesk procesų nuotrauką. Pasidaryk, kad rodytų paslėptus failus, ieškok appdata, temp folderiuose įtartinų failų. Jeigu nieko nerasi rašyk į skype. Dėl tokio dalyko tikrai neverta perrašyti windowsu nebent laiko visiškai neturi... Dar patarčiau ištrinant išjungti internetą kadangi tu tavo virusas yra rat (Remote Administration Tool) ir tu esi slave kurio kompiuterį gali valdyti kitas žmogus per internetą.

Praskanuoti su antivirusine irgi variantas, bet kaip sakė kiti virusas gali būti užcryptintas ir paprastai tu jo nerasi. Nors nemanau, kad jis užcryptintas aukščiausiu lygiu, nes matosi jog tai daroma dėl malonumo, o ne dėl kitokios naudos.

Įmesk procesų nuotrauką. Pasidaryk, kad rodytų paslėptus failus, ieškok appdata, temp folderiuose įtartinų failų. Jeigu nieko nerasi rašyk į skype. Dėl tokio dalyko tikrai neverta perrašyti windowsu nebent laiko visiškai neturi... Dar patarčiau ištrinant išjungti internetą kadangi tu tavo virusas yra rat (Remote Administration Tool) ir tu esi slave kurio kompiuterį gali valdyti kitas žmogus per internetą.

Praskanuoti su antivirusine irgi variantas, bet kaip sakė kiti virusas gali būti užcryptintas ir paprastai tu jo nerasi. Nors nemanau, kad jis užcryptintas aukščiausiu lygiu, nes matosi jog tai daroma dėl malonumo, o ne dėl kitokios naudos.

Persirašysiu windows'us, nes nenoriu čia tiek daug vargti, nauji windowsai, mažiau šūdų.. :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4204 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...