Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4170 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, taigi atsigavau ir pradedu is naujo, su aukstos kokybes graziais video :) gal bus kuriem patinka lietuviski kanalai kuriuose zaidziama ivairus minecraft minigames, mappai ir tiesiog survival, gal net koki moddinta survival prigriebsiu kai sugalvosiu ka galeciau sulost is naujesniu modpacku...

Suprantama minecraftu neapsiriboju, planuoju gal ir garry's mod ar kazka tokio linksmesnio nugriebt, megstu ir bf3, bf p4f pasitaskyt, tiesa db skill'as siek tiek atbukes... bet gal kazkaip...

Mano video yra: 1080p standartu, tikrai graziai atrodantis, stengiuosi nenaudoti keiksmazodziu :D na apart minigames kurio video turetu greitu metu pasirodyti nes ten tiesiog neimanoma nesikeikt :D

Naujausias video! :o

Antras naujausias video ;O

Dekui jai skaitet, o dar didesnis dekui jai paziuresite, o gal net ir prenumeruosite :)

Redaguota , nario v1lkova1k15

Mano nuomone minecraft zaidimas iki 14m o pagal balsa tau tikrai virs 16-17 tokiam amziuje zaist arba rimtesnius zaidimus arba isvis nezaist ir nedziuti prie to kompo ir filmuoti ta minecrafta kuri ziuri vaikai ir surengi 200perziuriu

Matosi, kad esi neišprusęs žmogus. Man pačiam yra 16 ir vis dar žaidžiu Minecraft, bet prie kompiuterio per diena nedžiūnu. Minecraft tai daugiau nei žaidimas, tai veikiau įrankis, kuris gali padėti nuo atitrūkti nuo pilkos ir niūrios gyvenimo rutinos. Tai žaidimas kuriame vienintelis limitas yra vaizduotė, aišku kai tu neturi vaizduotės tai tau nelieka nieko kito apart kitų forumo narių kritikavimo.

O dėl kanalo tai šiaip visai patiko, aišku dar jaučias jog neviškai įsijautei i vadinamają "Youtuberio" rolę, bet jeigu stengsies ir nenustosi kurt video, tai gali pasiekt gerus rezultatus.

• Parašė po 2 savaičių...
(redaguota)

Saunus video. :)

Dėkui, bus matyti.

Na atsigavau po šventinių marazmų kiek mačiau man jie trūko net 3 savaites, o pasiaiškinsiu paprastai, kadangi esu studentas, tai tvarkausi atsiskaitymus visus ir ruošiuosi egzams.

P.S. Su praėjusiomis šventėmis visus!!!

Na ir žinoma video~

OBA! Vel video! smagaus žiurėjimo!

P.S. Dar keletą šių video, na greičiausiai pradėsiu kelti su naujais mappais, nes Visas Hypixel serveris buvo atnaujintas

Taip pat galvosiu apie kažkokias mini serijas, o kol kas palinkėkit man sėkmes išlaikant egzus :3 

Redaguota , nario .lukonic`
Sujungti du pranešimai.

Man tai jūsų balsai labai patinka, vien dėl to kažkaip norisi žiūrėt video. Gan juokingai komentuojat, ir žaidžiat kitonišką Minecraft. Man visai patiko pasižiūrėt :)

Dekui :) 

o božė moj, balsas prajuokino komentuojat tai legendiškai :D  :mucha:  nuotaiką pakėliai užsisubinsiu. :D

Dekui už sub :) ir uz nuomone

P.S. Siom dienom ikelsiu nauja gabaliuka is gameplay

Mano nuomone minecraft zaidimas iki 14m o pagal balsa tau tikrai virs 16-17 tokiam amziuje zaist arba rimtesnius zaidimus arba isvis nezaist ir nedziuti prie to kompo ir filmuoti ta minecrafta kuri ziuri vaikai ir surengi 200perziuriu 

Visai nusišnekėjai. Nori žaidžia nori ne. Tu čia dabar vadovauji. Įdomiai ką pats žaidi? Doras turbut.

// Intel i5-4690 // 8GB RAM // nVidia GTX 760 (MSI) // 1TB HDD // 600W PFC // Windows 10 //

(redaguota)

Visai nusišnekėjai. Nori žaidžia nori ne. Tu čia dabar vadovauji. Įdomiai ką pats žaidi? Doras turbut.

Ragint nebūtina, žmogus tiesiog išreiškė savo nuomone :)

P.S. Kuriam laikui nutraukiu Youtubinima, video nekelsiu, unsubscribe nedarykit o to priežastis yra paprastos, kol kas Enoxs užsiėmęs labai su savo MC serveriu, beto aš bandau atsiryšti nuo Freedom.tm network'o kurio net savo priešui nepatarčiau, pats didele klaida padariau prie ten prisijungdamas, dabar laukiu kol mane atjungs, arba atjungs pats freedom, arba per viena menesi ivyks automatinis atjungimas, tada paieškosiu tinkamesnio network ir vėl pradėsiu kelt video....

Beto susiduriau su šiokia tokia renderinimo problema ir nesu tikras del ko ji atsirado, nufilmuotas video tvarkingas ir viskas normaliai, bet surenderinus vaizdas skuba, o garsas nuo jo atsilieka nors nera joks pagreitinimas ijungtas... bandysiu per nauja nustatinet, gal susitvarkys, o jai ne tai mastysiu kaip windows perrasyt, nes ir taip jau kompe slamsto susirinko...

P.S.S. Gal noretumet kokiu nors zaidimu funny moments, kaip kad tokio far cry3, apie 4 nekalbesiu nes nevelka kompas :D o su LQ nesinori lost, taip pat galiu ETS2, BlackFlag ar kazka tokio susukt ar visokiu kitokiu zaidimuku, tai jai turit ideju, pasiulykit, pasistengsiu. 

Dekui jai skaitet o jai ne, tai trumpiau, grysiu apytiksliai menesio begyje. :)

(redaguota)

Jeigu pats kūrei video intro, tai praverstų su trečia sekunde padirbėt, nes pradžioj atrodo labai gerai, o tada "sugriūva" ir spalvos (salotinė bado akis) ir tekstas neįsipaišo (baltas šviesiai žaliam fone).

Niekas neliepia into ziureti, zinau kad spalva nepatinka, man paciam ji nelabai, nieko gero nesugalvojau kai dar su sony vegasu ta intro dariau... reikes kazka naujo bet kol kas neturiu ka kelt ir beto bandau nuo to network atsiryst nes ten nieko gero jame....

-

OOooo ir kas gi čia, o gi naujas video, tiesa sakant senas footage, ruošiuosi šios savaites penktadieniui (atsidarys slaptas projektas kurio dabar neatskleisiu, taip pat Enoxs serveryje bus events kuriuos planuoju filmuoti, susitvarkiau pc, ir ką jus gi pasakysit siek tiek pasidomėjęs, paspaudėliojes pele sugebėjau padaryt taip kad ne 40 FPS eitu minecraft o net 120 FPS, magic.... o tiksliau jai norėtumėt galėčiau tutorial'a padaryt, ko nesu daręs tiesa sakant  :D

Na ir pats video: 

Atkreipiu Administracijos dėmesį, mano postų sujunginėti nebūtina, ši tema skirta tam kad žmonės kurie domisi matytų atnaujinimus mano youtube's kanalo, nesu koks postu rinkėjas ar kažkas ir manęs tai nei trupučio nedomina (pagrindinis tikslas, reklamuoti ir plėsti savo youtube kanalą. - Todėl prašau išimties kad nejungtumėt postų ir žmonės matytų mano progresą. Dėkui.

Redaguota , nario .lukonic`
Dvigubas pranešimas. Tam yra mygtukas „Pakelti Temą“ :)
(redaguota)

Na ką grįžau, susitvarkiau PC, susitvarkiau su video montavimo bei kūrimo problemomis, ilgai užtrukau ir tikrai nefaina buvo.....

NA o kadangi jau grįžau tai šiek tiek naujienų

1. Bus naujos MP serijos, kuriose galite pasirodyti net jūs jai tik norėsite.
2. Galvosiu pereiti prie 60 FPS nes pagaliau susitvarkiau viską tinkamai kad tai būtų įmanoma. :)

3. Bus po keletas video į savaite jai tik man išeis susidėlioti visa savo laiką kas studentui nėra ityn lengva.

4. DAUGIAU? Žiūrim video žemiau, sužinom daugiau :)

P.S. Posta bučiau sujunges, bet neradau ištrynimo mygtuko... :/

UUUUU

Naujas intro? o taip.... dar reikes padirbeti ties kokybe nes atrodo lyg frame rate dropina ir nebesigauna tu 60 fps nors kampe matosi kiek man fps rodo, taip ijungiau kad rodytu....

Whats next? video zemiau, zaidziu mcvanilla serveryje, pacios serverio pradzios nenufilmavau... (gaila) bet nors dabar galiu pradeti kurt video :)

Trečiasis epizodas McVanilla serveryje, šiandien daugiau nebus :D good night :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4170 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...