Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3853 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,  svarsčiau dėti ar nedėti į supergames.lt forumą savo dizainą (įvertinimui), bet nusprendžiau įdėti, nekritikuokite labai, tai yra mano pirmas (IPB) dizainas. Skirtas justcs.eu (nereklama) projektui. 

http://i.imgur.com/Sx95wD8.png?1

Žinau daug ko trūksta, bet tai mano PIRMAS IPB dizainas. Apačia nedabaigta, kur kiek prisijungę ir panašiai. Padariau naujausius būsenos atnaujinimus, nežinau kaip gavos. Vertinkite. :)

• ,

Tikrai labai gražus dizainas :) Šaunuolis! Tobulėk, ir manau, jog iš tavęs išeis tikrai puikus dizaineris ;)

Labai gražus !!! :)

Būsenos atnaujinimuose tie žodžiai pilkos spalvos nesiderina ir kur meniu ten visas: forumas, nariai ir t.t.tai labai dideles riades ir juoda spalva baisiai akį rėčia. Bet kaip pirmam kartui tai tobula :)

Dėkoju už įvertinimus!  :taika:

BG tai nelabai galetu kažkas cs nes eprtamsu man asmeniškai nelabai o taip tikrai sutinku su Jack ir KITAIS Tobula :)

Dėkuj! :)

Daug dirbt, o, bet, tačiau, kaip pirmas manau tai tobuliausias ir panašiausias į tikrą IPB ! Derink spalvas, mažink teksto dydį ir dizainas iš kart pagražės.

Jo, dabar žiūriu ir man rėžia akį tas tekstas... Kai kitą dizainą piešiu, stengsiuosi krupščiau ir labiau atsižvelgti į spalvas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3853 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...