Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4247 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

http://www.supergames.lt/forum/217-minecraft-projektai/

Noris matyti, tik ne iki galo sukurtus, pradėtus. Bet tikrai ne užbaigtus ir ieškančius žaidėjų.  (Nu kam reikia matyt tuos šūdserverius akyse). Ši sritis išvis kažkoks bardakas, reiktų patvarkyti kaip reikiant :ph34r:

Viskas tuo ir pasakyta.

Ačiū už dėmesį.

Redaguota , nario PreFix
  • Teigiamai 1

http://www.supergames.lt/forum/217-minecraft-projektai/

Noris matyti, tik ne iki galo sukurtus, pradėtus. Bet tikrai ne užbaigtus ir ieškančius žaidėjų.  (Nu kam reikia matyt tuos šūdserverius akyse). Ši sritis išvis kažkoks bardakas, reiktų patvarkyti kaip reikiant :ph34r:

Viskas tuo ir pasakyta.

Ačiū už dėmesį.

Besikuriantys šūdserviai už sukurtus įdomesni?

Šiaip tai kodėl gi ne, kaip padarė su SA:MP serveriais, tai galima padaryti ir čia, aš už.

Filthy-Frank.jpg

(redaguota)

Besikuriantys šūdserviai už sukurtus įdomesni?

Šiaip tai kodėl gi ne, kaip padarė su SA:MP serveriais, tai galima padaryti ir čia, aš už.

Normalus serveris ten neatsiduria manau antraip moka skaityti. Kur serveriai parašyta, o kur tik planuojami serveriai a.k.a. projektai....

Redaguota , nario PreFix

Na man nerėžia akies tie šūdserviai, tiesiog nespaudi ant tos temos ir problema išspręsta, aš nesu prieš, bet ir nesu už, nes man tos temos netrugdo, tiesiog jų yra perdaug, logiškesnis dalykas būtų jeigu padarytų, taip jog apie serverį galima būtų sukurti tik vieną temą, o ne kaip šūdserviuose spam'inti kas 10 min. po temą.

76561198051458259.png

|| Intel Core i5-4460 3.2GHZ || Gigabyte GeForce GTX 650 Ti OC 2GB  || 8GB RAM  || HDD 1TB  ||

(redaguota)

Normalus serveris ten neatsiduria manau antraip moka skaityti. Kur serveriai parašyta, o kur tik planuojami serveriai a.k.a. projektai....

Nelabai supratau tavo komentaro  :|. Bet, jeigu turi galvoje, jog tą skiltį išvis reikėtų panaikinti, o palikti tik "Minecraft Projektai" skiltį, kur būtų aprašomi kuriami serveriai, tai reikėtų paminėti, jog bent jau šiuo metu, tos skilties paskirtis yra visiškai kitokia.

Norite su kuo nors kurti Minecraft serverį ar projektą? O gal pats norite pasiūlyti savo prisidėjimą prie jau egzistuojančio projekto/serverio - tuomet šita skiltis kaip tik tau

Be to, norėčiau priminti, jog per visą tą laiką, kurį aš stebiu Minecraft skiltį, jame temas apie kuriamus kažkuo geresnius, ar unikalesnius serverius, kurie vis gi startavo, rašė tik Nogalosa ir Paulito (t.y. praktiškai buvo tik dvi temos), nei vienas kitas, ten pasireiškęs svajoklis, savo kažkuo geresnių idėjų įgyvendinti taip ir nesugebėdavo. Tad Minecraft Serverių (ta dabartinė) skiltis pasitarnauja tuo, jog žaidėjai, ieškantys serverių, juos ten be problemų randa, na o kuriamame projekte, išvis neaišku, ar plačioji visuomenė galiausiai jį pamatys.

Redaguota , nario ProGreen

Filthy-Frank.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4247 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...