Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4125 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Dalinai mires game, nebėra prasmės jo žaist, kažkada lošiau (maždaug 1700h).

Miręs TF2? Tikrai ne! Jis yra gan populiarus! Pirmą kartą tokią nesąmonę skaitau. Imkim lietuvius, kada tik įeinu į serverį, visada pilnas lietuvių. Žaidėjai perka TF2 raktus, atrakinėja dėžes, ir ne po 1, o po 10-20. Kaip žaidimas gali būti miręs? Aš esu mažiau TF2 pražaidęs, vos 2.070 valandų, lyginant su Dota 2, bet kad žaidimas miręs- nu čia tikrai nesąmonė.

Gal savo Steam profilį parodyti galėtum? Aš netikiu, kad tu išvis jį žaidęs esi.

(redaguota)

Miręs TF2? Tikrai ne! Jis yra gan populiarus! Pirmą kartą tokią nesąmonę skaitau. Imkim lietuvius, kada tik įeinu į serverį, visada pilnas lietuvių. Žaidėjai perka TF2 raktus, atrakinėja dėžes, ir ne po 1, o po 10-20. Kaip žaidimas gali būti miręs? Aš esu mažiau TF2 pražaidęs, vos 2.070 valandų, lyginant su Dota 2, bet kad žaidimas miręs- nu čia tikrai nesąmonė.

Gal savo Steam profilį parodyti galėtum? Aš netikiu, kad tu išvis jį žaidęs esi.

Šitam forume nemirę žaidimai yra tik Minecraft ir Gta San Andreas :D :D :D :D Nu dar CS:GO populiarus del sh item'ų pirkimo ir CS 1.6 masinių masofkių kūrimo :D :D

Tf2 buvo mano antras žaidimas po CS 1.6 Steam'e. Pirmam Steam Acc žaidžiau jį beveik kiekvieną dieną po 3-4 h :D Rinkau visokius Taunt, kepureles, rūbelius ir pan. Viso esu pražaidęs 3.178 valandas. Dabar jo nebežaidžiu, tiesiog nera laiko ir nelb neįdomu.

Redaguota , nario Scelerum

Šitam forume nemirę žaidimai yra tik Minecraft ir Gta San Andreas :D :D :D :D Nu dar CS:GO populiarus del sh item'ų pirkimo ir CS 1.6 masinių masofkių kūrimo :D :D

Tf2 buvo mano antras žaidimas po CS 1.6 Steam'e. Pirmam Steam Acc žaidžiau jį beveik kiekvieną dieną po 3-4 h :D Rinkau visokius Taunt, kepureles, rūbelius ir pan. Viso esu pražaidęs 3.178 valandas. Dabar jo nebežaidžiu, tiesiog nera laiko ir nelb neįdomu.

Supratau, dėkui už paaiškinimą.

(redaguota)

Gal savo Steam profilį parodyti galėtum? Aš netikiu, kad tu išvis jį žaidęs esi

Nebekliedėk, šitas game lietuvoje jau mires palyginus kiek buvo žaidžiančių prieš 3-4 metus.

Redaguota , nario Valodajus
  • Parašė po 3 savaičių...
  • Parašė po 2 mėnesių...
  • Parašė po 1 mėnesio...
(redaguota)

seniau kai dar turėjau savo seną steamo acc, buvau pražaidęs apie 60 valandų, gan mažas laiko tarpas, bet itemų tikrai gerų turėjau. dabar susikūriau naują tai pražaidęs esu 11 valandų bei susirinkęs tikrai gerus itemus. kvieskit į steamą, galėsim kartu pažaist "flying_bee"

Redaguota , nario newyorkas

seniau kai dar turėjau savo seną steamo acc, buvau pražaidęs apie 60 valandų, gan mažas laiko tarpas, bet itemų tikrai gerų turėjau. dabar susikūriau naują tai pražaidęs esu 11 valandų bei susirinkęs tikrai gerus itemus. kvieskit į steamą, galėsim kartu pažaist "flying_bee"

Aš neįsivaizduoju,kaip per 60 valandų galima turėti "tikrai gerų" itemų. Geriausiu atvėju AWPer hand'ą.

76561198294474344.png[/url]

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4125 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...