Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ateitis nelauks - Nuo 2015 metų liepos 14d. nutraukiamas Windows Server 2003 palaikymas!


zQp

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3412 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

idinkite verslo našumą – nebenaudokite „Windows Server 2003“.
  • 2015 m. liepos 14 d. nutraukiamas „Windows Server 2003“ palaikymas. Čia pateikti visi svarbiausi faktai.

    Per pastaruosius dešimt metų „Microsoft Windows Server 2003“ technologijos su kaupu grąžino investuotas lėšas. Tačiau laikai keičiasi. Technologijos tobulėja. Šiandieninėje rinkoje dešimtmečio senumo operacinės sistemos tiesiog nebėra konkurencingos. Taigi 2015 m. liepos 14 d. „Microsoft“ nutrauks „Windows Server 2003“ ir versijos R2 palaikymą.

    Palaikymo nutraukimas suteikia organizacijoms daug puikių galimybių sukurti naują IT bazę ir ateinantį dešimtmetį arba dar ilgiau užtikrinti sėkmę. Be to, atnaujinus versiją į naujausias „Microsoft“ technologijas, įskaitant „Windows Server 2012R2“, „Microsoft Azure“ debesų kompiuterijos platformą ir „Office 365“, gaunama nauda yra kur kas didesnė nei reikalingos investicijos bei neatnaujinus versijos kylančios grėsmės.

     

    „Microsoft Azure“ - tau debesijos platforma, kurią naudodami galite kurti, diegti ir valdyti sprendimus visuomeniniame „Microsoft“ valdomų duomenų zencto tinle.

    Ką galima nuveikti su „Azure“? Galite per kelias minutes parengti „Windows“ ir „Linux“ virtualiąsias mašinas ir taikomąsias programas. „Azure“ naudokite tas pačias virtualiąsias mašinas ir valdymo įrankius, kuriuos naudojate vietoje. 
    Kurkite ir diekite įvairias šiuolaikiškas taikomąsias programas, skirtas „Android“, „iOS“ ir „Windows“, kurios išnaudoja visus debesies pranašumus, įskaitant žiniatinklio, mobiliuosius, medijų ir įmonėms skirtus sprendimus. Automatiškai pritaikykite sistemą pagal poreikius. 
    „Azure“ suteikia galimybę naudotis valdomomis SQL ir „NoSQL“ duomenų tarnybomis ir integruotomis duomenų įžvalgų funkcijomis. Išnaudokite visas „SQL Server“ teikiamas galimybes debesyje ir, naudodami „HDInsight“, kurkite duomenų analizei skirtus „Hadoop“ klasterius. 
    Valdykite vartotojų abonementus, sinchronizuokite su esamais vietiniais katalogais ir naudokite bendrąją autentifikaciją „Azure“, „Office 365“ ir šimtuose kitų populiarių kaip paslaugos naudojamų taikomųjų programų, įskaitant „Salesforce“, „DocuSign“, „Google Apps“, „Box“, „Dropbox“ ir kt.

    Pradėkite planuoti „Windows Server 2003“ perkėlimą šiandien
    Apsilankykite „Windows Server 2003“ perkėlimo planavimo įrankio svetainėje ir sužinokite, kaip atlikus 4 paprastus veiksmus išanalizuoti „Windows Server 2003“ darbo krūvį ir sugeneruoti suvestinę rekomendacijų ataskaitą http://migrationplanningassistant.azurewebsites.net/ 

    Registruokitės nemokamai išbandyti „Azure“

    Registruokitės šioje svetainėje nemokamai ir gaukite 150 eurų, kuriuos galėsite išleisti visoms „Azure“ paslaugoms: www.azure.com

     

     

    Kodėl reikia atnaujinti versiją į „Windows Server 2012 R2“ arba pereiti prie debesų kompiuterijos?
    • Sumažinkite išlaidas ir gaukite didžiausią naudą iš IT sektoriui skirtų investicijų

      Į „Windows Server 2012 R2“ integruotas „Hyper-V“ virtualizavimas leidžia viename serveryje paleisti daugiau programų, todėl sutaupysite pirkdami aparatūrą ir suvartosite mažiau energijos. Pagrindines išlaidas galima dar labiau sumažinti perkant infrastruktūros debesų paslaugas, kai jų prireikia, pvz., „Azure“– „Microsoft“ viešąją debesies platformą.

    • Nenutraukite veiklos net ištikus krizei

      Ištikus krizei 40 proc. įmonių nebeatnaujina veiklos. Naudojant „Windows Server 2012 R2“ ir „Microsoft Azure“ automatinio atsarginio kopijavimo sprendimą galima efektyviai kurti atsargines duomenų kopijas, prarasti mažiau duomenų ir greičiau atsigauti po krizės neinvestuojant daug pinigų į aparatūrą ir atsarginių kopijų laikmenas. „Azure“ yra „Microsoft“ viešasis debesis – visuotinis „Microsoft“ valdomų duomenų centrų tinklas, prijungtas prie esamos IT aplinkos ir į ją integruotas.

    • Paprastai ir nebrangiai saugokite duomenis

      Šiandien visos organizacijos dirba su įvairiais failais ir duomenimis, pradedant pateiktimis, baigiant skaičiuoklėmis, nuotraukomis ir vaizdo įrašais. Galima sustiprinti ir maksimizuoti esamą saugyklų infrastruktūrą bei kontroliuoti saugojimo išlaidas net didėjant duomenų kiekiui. Kaip? Pasitelkus į „Windows Server 2012 R2“ integruotas „Storage Spaces“ technologijas nebrangiai virtualizuojant saugyklą ir vykdant patikimus keičiamo dydžio SAN tipo saugojimo sprendimus.

       

      „SQL Server 2008/R2“ palaikymas taip pat baigiasi!
      • Organizacijos turi turėti omenyje, kad 2014 m. liepos 8 d. baigėsi „SQL Server 2008/R2“ standartinis palaikymas, ir šioms versijoms galimas tik pratęstas palaikymas. Kadangi ankstesnės versijos nebepalaikomos, ir jau galima gauti naujus „SQL Server 2014“ produktus taip pat verslo analitikos sprendimus ir duomenų platformą, dabar yra pats laikas atnaujinti platformos versiją ir pasinaudoti vesrlo analitikos galimybėmis, „Big Data ir OLTP“ su „SQL server 2014“ ir „Power BI“.

STRAIPSNIS

Redaguota , nario Reflex.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 3 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3412 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...