Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4234 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Parašė po 4 savaičių...
(redaguota)

Ieškau toliau, kolas turėjau tik tai: http://www.supergames.lt/topic/201328-geriausias-maperis-in-the-world/

UŽ GERUS DARBUS MOKU DAUG

Dieve padek... sutikau dar viena dalbaj*ba

Susitarus, kad mapins ir davus darbą, gavau pirmą versiją ir pasakiau kas man netinka, tačiau ponas meistrelis pradejo man kišt savo nuomone o pasakius, kad man jos nereikia ponas didybe atskelė tai:

[20:41:07] »Justin: tai nei biski neina nuleist to koto?:D
[20:41:53] Ruslanas: Neis :D Ne realiai man zapadlo bus visus žaislus per naujo deliot :D
[20:42:12] »Justin: :^)
[20:43:35] Ruslanas: Nu žiūrėk ble, nuleisiu eglę, tuomet žaislai kybos ore, man tada juos nuleisti reikės.
[20:43:38] Ruslanas: Daug darbo :D
[20:44:11] »Justin: tai as tau marods pinigus uz tai moku
[20:45:32] Ruslanas: Moki, bet variantas yra variantas. Tu man geriau pasakyk, ką po eglės padaryti reikės, ką nors ką mėgstu daryti xd
[20:45:54] »Justin: variantas yra kas?
[20:46:07] »Justin: tu man geriau padaryk kaip as noriu, tada snekesim
[20:52:55] Ruslanas: Tave jibiot tas kuotas ? :D
[20:56:19] »Justin: nu jei kiekviena karta as cia turesiu maldauti taves kad darytum taip kaip man reikia tai ka zn.
[20:56:59] Ruslanas: Maldauti nereikia, esmė tame - kad taip yra normalu. Sumažinus eglė xuyovai atrodo. Čia tau vienam kliūną, pažiūrėk į kitų nuomonęs.
[20:57:43] »Justin: as tau dar karta sakau
[20:57:47] »Justin: daryk kaip sakau
[20:58:02] Ruslanas: vpadlu, tiki ?
[20:58:09] »Justin: ka?
[21:00:00] »Justin: ir daugiau niekad nebedek nieko y foruma
[21:00:11] »Justin: vps tai turejai manes atsiklaust
[21:01:03] Ruslanas: -_- Darbas kol kas yra mano ? Mano, todėl keliu ten kur noriu kelti. Kam dėl tokių nesąmoniu dabar abiems čia šiktis kažin kaip ? Man reikėjo žmonių nuomonės, aš ją gavau.
[21:01:17] Ruslanas:  Mums ne po 13 metų, kad dėl kiekvienos nesąmonės pistis.
[21:01:55] »Justin: man tai kaip tik pradeda atrodyti, kad tau ne kazkiek metu
[21:02:07] »Justin: jeigu tu nori kad tau moketu, ir normaliai moketu, tu darai kaip tau sako
[21:02:26] »Justin: jeigu tu zadi ir toliau kist savo nuomone, ir aiskint kas grazu kas ne, tai gal cia ir baigiam.
[21:02:45] »Justin: tai kaip?:)
[21:03:29] »Justin: Neieskau draugu ir neturiu laiko svaisciojimams
[21:03:38] »Justin: ka pasakau, ta ir darai ir nenoriu matyt jokiu nesamoniu.
[21:04:36] Ruslanas: Nepisk proto. Esmė, tame - kad aš tuo užsiimu ir šią srytį pažįstu gan geriau, nei tu PATS. Todėl šiuo metu mano nuomonė yra svarbesnė. Pistis čia dėl kiekvienos smulkmėnos irgi ble man mazgajobas.

Nickas forume QUEL, skype: rusla6300

Va tokie čia jau maperiai, siulai moketi pinigus uz tai, kad jie padarys tai kas tau nepatinka ir visaip kis savo nereikalinga nuomone.

TAIGI, jei dar kurnors ant lietuvos zemeles yra zmogus kuris uz normalia kaina darys tai ko man reikia ir ka as pasakysiu, nekisdamas man savo nuomones ir arogancijos - susisiekit.
Redaguota , nario Justas@

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4234 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...