Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

[oriniai -Rep :D ] Kęstutis M. arba Steam žaidimai čia pats kiečiausias :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4239 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Prisūdė jis man apie -40 Rep, tai įgriso, tai sukursiu temą apie jį :D Vyras kaip dešra jis yra :D Jeigu aš nesamones šioje temoje prirašiau:

http://www.supergames.lt/topic/199826-csgo-update-20141112-operation-vanguard-begins/

Paaiškindamas viską apie Operation.. nu tai pas jį logika suprantu kaip vištos :D Bet šio -Rep, dar turiu nuo jo apie 39, :D Ar gi čia normalu?

277a2d8c7e7a112d24f58d6fc0f918b0570.png

Man patys rep nera svarbūs, bet PAAIŠKINK ŠIO VYRO MAN LOGIKA :D

• Teigiamai 3
  • Neigiamai 3
(redaguota)

Tu čia vyras, kaip dešra jeigu verki dėl tos reputacijos. Beto kiek pamenu, tai jau turėjai senai iš čia būt išėjęs:

Vaikų, scamerių, forumas gi čia.

Uždėjau tą reputaciją, nes niekam neįdomios tos tavo pagryos, šiuo atveju ir man.. "Oj nusipirkau čia už 1,5 key, zjbs, o čia žaidžiu su Valve mod'u, koks aš kietas..." :D

Op op mano šaltiniai netokie pasirodo ir blogi! Suklydau tik per 4 dienas :D Reiškiasi tas žmogus dirba su Valve arba moderatorius yra csgo forumo, su kuriuo man tenka Payday 2 žaisti,

Redaguota , nario STEAM žaidimai
  • Teigiamai 2

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Eilinis verksnis kaip Yton, sako nesvarbus rep bet verkšlena dėl jų...

Tik tikri vyrai verkia, dėl savo reputacijos Supergames.lt forume. Tuo labiau, kai jau n kartų sakė, kad čia neberašys, ir nebesilankys. Graudus žmogus.  :D

8gHUMz7.png

Tik tikri vyrai verkia, dėl savo reputacijos Supergames.lt forume. Tuo labiau, kai jau n kartų sakė, kad čia neberašys, ir nebesilankys. Graudus žmogus. :D

Žinai, tu teisus esi. Aš tikrai graudus. Noriu paiškinti žmonėms, patarti, suteikti daugiau informacijos, seniau dar pigiau ir pardavinėjau įvairius gift'us, o už tai gaunu "tu graudus" arba -Rep arba "nyk *Myliu SuperGames.lt*" :D Ok. Dėkui labai visiems.

Gal tikrai čia lankytis man yra tikrai beprasmiška. Juk tiek čia daug protingų ir komunikabilių yra.

(redaguota)

Žinai, tu teisus esi. Aš tikrai graudus. Noriu paiškinti žmonėms, patarti, suteikti daugiau informacijos, seniau dar pigiau ir pardavinėjau įvairius gift'us, o už tai gaunu "tu graudus" arba -Rep arba "nyk *Myliu SuperGames.lt*" :D Ok. Dėkui labai visiems.

Gal tikrai čia lankytis man yra tikrai beprasmiška. Juk tiek čia daug protingų ir komunikabilių yra.

Pajuokos objektą iš savęs darai ir tiek. Sakai, jog tau ta reputacija nieko nereiškia, jeigu taip būtų tai nebūtų šitos temos. Žiūrėsim kiek laiko praeis po tavo šito pranešimo, kad neverta lankytis tau čia, kai vėl parašysi apie ką nors apie forumą ar kokį moderatorių / nari. Neseniai vergdavai dėl bAxoj ir vRadion, kad turi keletą account'ų, dabar pats turi keletą ir dar sugebi sau atrašinėti, mldc. :D

Redaguota , nario STEAM žaidimai

8gHUMz7.png

(redaguota)

Prisūdė jis man apie -40 Rep, tai įgriso, tai sukursiu temą apie jį :D Vyras kaip dešra jis yra :D Jeigu aš nesamones šioje temoje prirašiau:

http://www.supergames.lt/topic/199826-csgo-update-20141112-operation-vanguard-begins/

Paaiškindamas viską apie Operation.. nu tai pas jį logika suprantu kaip vištos :D Bet šio -Rep, dar turiu nuo jo apie 39, :D Ar gi čia normalu?

277a2d8c7e7a112d24f58d6fc0f918b0570.png

Man patys rep nera svarbūs, bet PAAIŠKINK ŠIO VYRO MAN LOGIKA :D

O, cia tas (Scelerum), kuris vadina kiekviena antra zmogu scammeriu ir sneka nesamones. Sveikas. Tarp chebros dar nepasimetei del tokio -rep skaiciaus? Ziurek, kad autoritetas nenukristu. :)

Redaguota , nario xOzer.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4239 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...