Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4252 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Dažnai matau šiame forume nusiskundimus:

• kokie blogi moderatoriai
  • koks blogas administratorius
  • nėra jokios tvarkos
  • per griežta tvarka
  • ir panašiai...

Tačiau noriu atskleisti gerąją šio forumo pusę. Nusprendžiau, jog geriausias būdas būtų - palyginti užsienio forumus su šiuo. Papasakosiu savo patirtį iš paskutiniųjų kelių mėnesių užsienio forumuose (Pavadinimų neviešinsiu, nes kiek išmanau teisę, tai pažeistų įstatymus).

Pradėkim nuo taisyklių. Viename mažos žaidimų kompanijos forume taisyklių yra ko gero daugiau nei sukurtų temų. Kiek tik bandžiau kurti temas, po maždaug 10min visos buvo užrakintos dėl vienos ar kitos priežasties bei su nutrintu tekstu. Viena, pavyzdžiui, nes paminėjau vieną iš žaidėjų vardų rašydamas temą. Atrodytų absurdas ar ne? Taigi nepavyko publikuoti nei vienos temos, kuri būtų susilaukus bent vieno komentaro/atsakymo, nes visos buvo užrakintos. Žinoma, nenuleidau rankų, pamėginau parašyti į "support"(pagalbą) elektroninį laišką. Susilaukiau kažkokios nukopijuotos citatos kuri visiškai neatsakė į mano klausimą - tarsi atsakė robotas. Po dar vieno laiško, atsakymas išliko tas pats nors klausimas buvo kitas.

Kalbant apie moderatorius ir jais labiausiai pasižymėjusį žaidimų serverių forumą. Viename jų serverių visi slaptažodžiai buvo restartuoti, norėdamas atsigrąžinti turėjai kreiptis pas administratorių. Taigi po savaitės, laukimo nusiuntus privatų pranešimą, sulaukiau tik tokio atsakymo jog "administratorius išėjo iš pokalbio". Argi ne puikus atsakymas? Po dar vienos savaitės tame pačiame forume, šaukykloj pastebėjau lietuvį, nusprendžiau pasisveikinti lietuviškai. Ir jau turbūt numanot kas buvo... Užblokuotas visam laikui už nepagarbą moderatoriui. Puiku, ar ne?

Tikiuosi tai privers susimąstyti, jog čia nėra taip blogai, kaip manėt iki šiol.

Redaguota , nario ΛŁϮΣƦ

Tikrai sutinku su temos autoriumi. Patys pagalvokite koks puikus šis forumas, kadangi visi turi žodžio laisvę, tiesiog reikią laikytis taisyklių kurios tėra ašaros palyginus su tais užsieniečių forumais apie kuriuos užsiminė temos autorius. Moderatoriai čia tikrai nėra blogi, kadangi jie puikiai atlieką savo darbą ir nereikią jų nuvertinti juo labiau jiems rašyti papeikimų.

2014-03-28 - 2015-02-24

(redaguota)

Galiu pasakyti tik tiek, kad tavo požiūris panašus kaip tos Išsipildymo akcijos. Lietuvoj pilna benamių, gyvenančių baisiomis sąlygomis, neturinčių pinigų, pilna vėžininkų, miestuose pilna nepilnamečių alkocholikų ir pan., bet jie gelbėja ne lietuvius, o afrikiečių vaikus, nes ten atrodo baisiau... Ką norėjau pasakyti, kad visur yra blogesnių vietų, bet dėl to nereikia patiems daryti pažangos ir judėt į priekį sprendžiant savas problemas.

Bet iš dalies turiu ir sutikti, bent man čia skųstis tikrai nėra kuo.

Redaguota , nario sakiras

What's my name? Let's see

sakir as + e

Now read it backwards. Magic? Yep, it's magic.

Tikrai sutinku su temos autoriumi. Patys pagalvokite koks puikus šis forumas, kadangi visi turi žodžio laisvę, tiesiog reikią laikytis taisyklių kurios tėra ašaros palyginus su tais užsieniečių forumais apie kuriuos užsiminė temos autorius. Moderatoriai čia tikrai nėra blogi, kadangi jie puikiai atlieką savo darbą ir nereikią jų nuvertinti juo labiau jiems rašyti papeikimų.

Visiskai pritariu. Man cia jokiu problemu nesukyla, vertinu bei gerbiu visus, ne vien modus.

350kb.gif.60acf06a62660bcb545f8147b88ee261.gif

Labai gera tema. Tokie žodžiai turėjo būt pasakyti, nes jie 100% tiesa. Šitas forumas bent jau man, labai daug ką reiškia, ir be jo, nelabai žinau kur dėčiaus. Čia kaip mano interneto namai. Forume dabar labai normali tvarka, nors ir pripažinkim, kad yra vienas kitas nenusisekęs moderatorius. Bet juk mes prie to pratę, visada moderatorių komandoje būdavo po vieną kitą truputi ne į temą. Bet apskritai tvarka, o ypač šiuo metu, forume palaikoma, ir viskas čia gerai, koks mums skirtumas, ar moderatoriai pirkti, ar ,,legaliai" išsikovoti. Jeigu jie viską tvarkingai daro- tebūnie. Taipogi, yra pasakyti tokie žodžiai ,,Visada būk laimingas, bet nepasitenkinęs". Taip ir čia, galime džiaugtis, bet nebūti pasitenkinę, rodytume forumui jo klaidas, ir kad jis galėtų tobulėt. Džiaukimės, kad vienintelis toks rimtas forumas Lietuvoje vis dar gyvuoja, ir dar labai tikiuosi, kad gyvuos.

• nėra jokios tvarkos
  • per griežta tvarka
  • ir panašiai...

Tačiau noriu atskleisti gerąją šio forumo pusę. Nusprendžiau, jog geriausias būdas būtų - palyginti užsienio forumus su šiuo. Papasakosiu savo patirtį iš paskutiniųjų kelių mėnesių užsienio forumuose (Pavadinimų neviešinsiu, nes kiek išmanau teisę, tai pažeistų įstatymus).

Pradėkim nuo taisyklių. Viename mažos žaidimų kompanijos forume taisyklių yra ko gero daugiau nei sukurtų temų. Kiek tik bandžiau kurti temas, po maždaug 10min visos buvo užrakintos dėl vienos ar kitos priežasties bei su nutrintu tekstu. Viena, pavyzdžiui, nes paminėjau vieną iš žaidėjų vardų rašydamas temą. Atrodytų absurdas ar ne? Taigi nepavyko publikuoti nei vienos temos, kuri būtų susilaukus bent vieno komentaro/atsakymo, nes visos buvo užrakintos. Žinoma, nenuleidau rankų, pamėginau parašyti į "support"(pagalbą) elektroninį laišką. Susilaukiau kažkokios nukopijuotos citatos kuri visiškai neatsakė į mano klausimą - tarsi atsakė robotas. Po dar vieno laiško, atsakymas išliko tas pats nors klausimas buvo kitas.

Kalbant apie moderatorius ir jais labiausiai pasižymėjusį žaidimų serverių forumą. Viename jų serverių visi slaptažodžiai buvo restartuoti, norėdamas atsigrąžinti turėjai kreiptis pas administratorių. Taigi po savaitės, laukimo nusiuntus privatų pranešimą, sulaukiau tik tokio atsakymo jog "administratorius išėjo iš pokalbio". Argi ne puikus atsakymas? Po dar vienos savaitės tame pačiame forume, šaukykloj pastebėjau lietuvį, nusprendžiau pasisveikinti lietuviškai. Ir jau turbūt numanot kas buvo... Užblokuotas visam laikui už nepagarbą moderatoriui. Puiku, ar ne?

Tikiuosi tai privers susimąstyti, jog čia nėra taip blogai, kaip manėt iki šiol.

Dėl to ten ir yra tvarka, nes laikomasi taisyklių, o čia... Kaip sakant už vairo sėdi ne žmonės, o berankiai idiotai ir visi mėtosi kuo papuola.

(redaguota)

• nėra jokios tvarkos
  • per griežta tvarka
  • ir panašiai...

Štai čia aš ir baigiau skaityti.... Teisė mat nusimano. :D Ko gero random užsienio gaming faruma paligino su šitu ir tiek :D , parašė tik tam, kad parašyti.

Redaguota , nario Vejasas

Tavo pranešimas man išspaudė ašarą... Tačiau tikriausiai tai ne iš gerosios pusės. :)

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

(redaguota)

Gal baik nusišnekėti jai jau pradžia sumalė visiškai tai ir toliau neverta skaityti, nes net nenurode kokius forumus jis čia lygina.

Puiku, kad toks žymus forumo veikėjas savo sąskaitoje turintis NET VIENĄ TEMĄ nusprendė parašyti tokius puikius atsiliepimus, kai pats vos išspaudžia vieną eilutę teksto, kurioje ir tai sugeba nusišnekėt.

Štai čia aš ir baigiau skaityti.... Teisė mat nusimano. :D Ko gero random užsienio gaming faruma paligino su šitu ir tiek :D , parašė tik tam, kad parašyti.

Iš lietuvių kalbos turbūt 11 turi...

Dėl to ten ir yra tvarka, nes laikomasi taisyklių, o čia... Kaip sakant už vairo sėdi ne žmonės, o berankiai idiotai ir visi mėtosi kuo papuola.

Dėl to ten taisyklių ir yra daugiau nei atidarytų temų :song:

Tavo pranešimas man išspaudė ašarą... Tačiau tikriausiai tai ne iš gerosios pusės. :)

Tikriausiai vis dar liūdi prarasto moderatoriaus statuso. Užjaučiu...

Redaguota , nario ΛŁϮΣƦ
(redaguota)

Net nesugebėjo atsakyti i mano žinute, bandidamas užstumti ne į tema, nes tesiog trūksta žodžiu, jau geriau 1 eilute išspausiu nei tiek kiek tu čia pievu prirašei, bet jokiu argumentu nėra. Teises jis dar išmano, tesiog nenorėjai forumo pavadinimo rašyti nes ten noobu forumas. O čia ko ne geriausias lietuvoje gaming forumas, tad tu paligink su geriausiu užsienio gaming forumu. 

Redaguota , nario Vejasas
(redaguota)

Net nesugebėjo atsakyti i mano žinute, bandidamas užstumti ne į tema, nes tesiog trūksta žodžiu, jau geriau 1 eilute išspausiu nei tiek kiek tu čia pievu prirašei, bet jokiu argumentu nėra. Teises jis dar išmano, tesiog nenorėjai forumo pavadinimo rašyti nes ten noobu forumas. O čia ko ne geriausias lietuvoje gaming forumas, tad tu paligink su geriausiu užsienio gaming forumu. 

Galiu tik pasikartot, jog tau puikiai sekas nusišnekėt. Kas tau sakė, kad aš išmanau teisę? Negi aš tave dar skaityt turėsiu mokint? Kaip tavo intelekto žmogui išskirsiu:

(Pavadinimų neviešinsiu, nes kiek išmanau teisę, tai pažeistų įstatymus).

Prieš kritikuodamas bent skaityk kas parašyta, nes apart vienos eilutės tu daugiau ir nepajėgi perskaityt.

O taip, dėl to dabar negaliu užmigti dieną... :D

No words... Perfect answer :soka:

Redaguota , nario ΛŁϮΣƦ

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4252 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...