Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3876 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Suprantama, kad tu temos taip ir nepalikai, nes tu vėl pakomentavai, o kalbant apie šį tavo komentarą tai ką tokio blogo tu padarei, kad gavai moderatorių? Juk tu pagyrūnas esi, mėgsti girtis tokiais dalykais kaip žvėrišku pc ir panašiai. Kodėl dabar nepasigiri ir nepasakai už ką gavai modą?

Pagyrūnas , ne , tiesiog pasakiau ,kad mano PC išves ir tuom baigta , po šito posto manes nematysit šitoj temoj. Viso , nes jau atsibodo.

• ,

Juk tu pagyrūnas esi, mėgsti girtis tokiais dalykais kaip žvėrišku pc ir panašiai. Kodėl dabar nepasigiri ir nepasakai už ką gavai modą?

Kiek laiko atsiminsi, ir tai prikaišiosi, kad jis pasakė, jog jo kompas išveš tą ir tą? gal ir tau parūpint kokį, kad neliktum nuskriaustas?

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 2

2014-03-28 - 2015-02-24

Palauk palauk , aš irgi ne žmogus? aš irgi turiu teisę komentuoti , rašyti ir duoti nuomone tu čia neesi kritikas ar koks ten kitas žmogus kuris ten viską prižiuri , aš irgi prižiuriu žmones , ir tikrai nededu žmoniu į tokia vieta pvž kad mano pc geresnis ,aš tik daviau nuomonę ,kad mano PC paveštu ir pnš. O apie reputacija neatskleisiu nes čia ne jūsų reikalas. Ir tikrai nebandau ten freepostinti ar kitaip rinkti pranešimus. Čia matosi ,kad tu nori ,kad netekčiau moderatoriaus , sekmės galvojant.

Papildau:

Bet tu geresnio pavadinimo negalėjai sugalvoti? :D , nuodėmes ,lyg aš labai tikiu į dieva (nors ištikro aš netikiu  į dieva)

Tai tu kaip ir pripažįsti, kad reputaciją tau uždojo Administracija??

Su SuperGames nuo 2013.11.10!

Hebra, man pradėjot patikt! Meskim nemokšas moderatorius!!^^

Be mūsų, narių, forumas neegzistuotu, o su tokiais moderatoriais greit taip bus :(

Nariai yra pagrindinė forumo širdis, jei pakenkiat jiems - pakenks jums. Ką noriu pasakyt tai, kad atėję moderatoriai labai pasikėlę tampa, nes pvz narys jiems nebelygis, jiems reikia aukštesnių pareigų turinčiu žmonių, kad galėtu su muilu šikną pavalyt. SuperGames.lt - Didžiausia korupcija Lietuvoje šiandiena! - štai kaip turėtu but parašyta. Geriausi moderatoriai kurie buvo/yra - Kęstutis M, Sneroq, Justas Š.

Peace out, Valdai tik neknisk proto, kad moderatoriai palauko superinę tvarką, nes jie šiukšlina forumą žinai kaip? Patys būdami šiukšlėmis.

• Teigiamai 7

Guess who's back

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3876 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...