Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4270 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Net nežinau , žmones išmoksta pasidaro visokius trukus ir panašiai jie profai yra gal į diena po 30 kartu treniruojesi..

Bet tu man paaiškink, kaip skraido... Juk žmones neturi sparnų, kaip kiti kūnus pasidaliją, juk kūnai susijungia mūsu, aš tokių prikolų nesuprantu. Juk kur su paukščiais, tai kas per lempą ten? Nemokami daigtai...

Redaguota , nario MantasLTU2

Šeip tai čia viskas fake, tik iliuzija ir daugiau nieko, bet atrodo gerai

Patikėk ne fiskas fake, aš buvau palangoj jai žinai tokį diarčį kodą kaškada buvo, tai jie mane pasikvietė, ant kaškokio stalo, o tas poto stalas be koju buvo, be šniūru, kobėjo ore o aš ant jo gulėjau, net dabar nesuprantu how it.

Man tai šitas labai patiko: Likau sužavėtas

Sukortom čj galimą susuki dar kašką.

Patikėk ne fiskas fake, aš buvau palangoj jai žinai tokį diarčį kodą kaškada buvo, tai jie mane pasikvietė, ant kaškokio stalo, o tas poto stalas be koju buvo, be šniūru, kobėjo ore o aš ant jo gulėjau, net dabar nesuprantu how it.

Sukortom čj galimą susuki dar kašką.

Nu aš ne tą omeny turėjau. Čia illiuzija, nes nieko iš tikro nevyksta(aš apie skraidyma ir tuos padalinimus kalbu)

(redaguota)

Supraskit, kaikurie naudoją tiek proto tiek kūno judesių įtaką. Jie žongliruoja mūsų mintimis ir tik mums!! Kartoju MUMS atrodo, kad jie skraido, daro triukus su kortomis ir pan. Jie kaip ir mentalistai ar dar kažkas...

Jums įdomu kaip jie tai padaro? Pažįstu pažįstamą, kuris pažįstą vieną iliuzionistą, buvo kartą susitikęs atrodo lyg ir paprastas žmogus iš pirmo žvilgsnio, bet kai pažvelgi į jo vidų... Turiu omenyje, į jo judesius, kalbą ir mąstymo būdą... Jie tiesiog "ištreniruoti" viską nuslėpti nuo kitų, jei juo to nepadarys, pagalvokit ar bebūtu mums įdomu žiūrėti kokį skraidantį žmogų (vienintelė man žinoma išimtis yra Criss`as Angel`as.) -Ne! Taigi manau nemums- mirtingiesiems žinoti kaip jie tai daro :D Spėliojimai ir liks tik spėliojimais... Dauguma tiesiog naudoja procentalius apskaičiavimus ir nuspėja mūsų sekantį žingsį.. Pvz. Greit sugalvok skaičiu nuo 1 iki 10 ir turėk mintį, aš pabandysiu atspėti koks yra skaičius... Taigi akivaizdžiai matosi- bus arba 3 arba 5 arba 7 tiesiog reikia stėbėti kaip žmogus elgiasi po klausimo. Čia kalbėjau apie tokius triukus kuriem reikia pagalbininko, yra ir tokių kur balandžius plėšo, arba bent mums atrodo, kad plėšo.

Su protu nueisi nuo A iki Z, su vaizduote visur... (A. Einšteinas)

Supratot kaip? Paprastai- visos kortos pakeičiamos...

http://www.youtube.com/watch?v=Aip6LtgdL5M&list=UURRTs8rcFKakz4sG5xBHcxA

Tai yra tik mano nuomonė, visi turi teisę ją peikti ar pagirti...

Redaguota , nario GenLT

Jei nebėra priešo viduje- priešai išorėje nepadarys nieko...

giphy.gif

Taigi jau sakiau, kad iliuzija.. tiesiog rankų miklumas ar kas ten ir viskas nieko nepastebi, o atrodo kaip magija nors ji neegzistuoja

Rankų miklumas su šitais triukais neturi nieko bendro... Nežinau, bet aš manau, kad čia tiesiog iš anksto viskas suplanuota, nupirkti specialūs daiktai kurie mums padeda daryti tokius triukus, kartais už mus juos ir padaro!

Jei nebėra priešo viduje- priešai išorėje nepadarys nieko...

giphy.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4270 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...