Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Visa tiesa apie mane(aLTeR), mano projektą "Argon" ir kitus projektus

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4272 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki forumiečiai. Daug kas turbūt mane jau žino šiame forume. Tikriausiai dauguma laiko mane žiauriu kritiku, kiti programuotoju ar apsimetėliu ir tik maža dalis mane pažįsta už forumo ribų. Nusprendžiau parašyti šį pasiteisinimą/prisipažinimą, kuomet vis dažniau pradėjau sulaukti pranešimų su priekaištais, neapykanta. Tai turėtų praskaidrint abejones, atsakyt į daug kam kilusius klausimus.

Kalbant apie projektą "argon"(unikalaus minecraft serverio projektas). Kas jo nežino ar neesa girdėję, gali praleist šią dalį. Tai buvo vienas rimčiausių mano projektų, kuriam buvau surinkęs komandą. Sunkiai dirbome keletą mėnesių. Projektui įpusėjus prasidėjo problemos: tingėjimas, kantrybės stoka, pranešimai apie naująją minecraft versiją, ir ko gero galutinai pribaigęs dalykas: du komandos nariai išdavė mūsų projektą pereidami į kitą(kuris žlugo beveik iš karto). Su likusia komanda vis dar stengėmės susigražinti vadžias į savo rankas, tačiau nepavyko. Teko projektą užšaldyti dėl naujosios minecraft versijos, kuri kaip ir tikėjomės, sužlugdė viešąją serverio platformą. Nenorėdami gaišti laiko pereinant nuo senos ant naujos versijos, nusprendėm, jog geriausia būtų palaukti iki naujos platformos, kuri iki šiol dar mūsų nepasiekė. Idėja vis dar gyva, aš vis dar nepraradau vilties sukurti šį projektą. Netgi įpusėjau kurti nuosavą serverio platformą, kuri turėjo net papildyti oficialiąją, tačiau ją kūriau dėl pomėgio ir nemanau, kad ji būtų tinkama tokiam projektui, priežastis: prisidėtų daugybė darbo, neužtektų rūpintis serverio sistemomis, bet dar reikėtų rūpintis ir platforma. Tad nesuteiksiu vilčių, tik duosiu žinoti, jog šios idėjos dar neatsisakėme. Atleiskite, kad taip ir nepranešiau nieko apie šį projektą, kuris tarsi pradingo.

Pradedant apie mane. Programavimo mokausi jau apytiksliai 4-5 metus(taip, vis dar yra ko mokytis). Specializavausi ne tik žaidimų srityje, programų srityje, bet ir pačio suvokimo apie kompiuterio sistemą srityje. Mokiausi dirbti su maždaug 7-8 programavimo kalbom, turėjau daugybę praktikos. Kiek pamenu mano kelias buvo gan ilgas, nuo counter-strike įskiepių kūrimo, sa-mp žaidimo modifikacijos kūrimo, garry'smod serverio modifikavimo bei in-game kodavimo, virusų/"hack" įrankių kūrimo, minecraft įskiepių kūrimo iki žaidimų kūrimo. Aš į žaidimus žiūrėdavau kitaip nei dauguma, aš juose mačiau galimybes sukurti kažką naujo, išmokti kažką naujo, tai ir paskatino mane imtis programavimo. Kodėl gi mano pavyzdžių forume beveik nėra, o esantys yra tokie paprasti? Pagrindinė problema tikriausiai: kantrybės stoka pilnai užbaigti. Esu kruopštus ir gyvenime, tačiau tai kainuoja daugiau laiko, o kantrybė - ne geležinė. Vis tikėdavaus, jog pabaiksiu projektą ir tuomet pasidalinsiu juo su jumis, tačiau beveik visada jį pakeisdavo kokia nauja idėja, o senoji įkrisdavo į manąjį "old-projects" folderį, kuriame dulkėja jau daugybė nebaiktų, ar arti prie pabaigos esančių projektų. Daug kas turbūt galvoja, jog taip švaistau laiką. Tačiau aš manau, jog patirtis, kurią įgavau po kiekvieno projekto yra neįkainojama, gal dėl to aš ir negaliu pasilikti prie vieno. Visada galvojau, jog geriau yra parodyti baigtą darbą nei progresuojantį, todėl niekas iš rimtesnių projektų jūsų nepasiekė. Visada maniau, jog kiekvieną projektą, kad ir koks jis atrodo baigtas, galima pagerinti, patobulinti. Kadangi galima pagerinti - reiškia nėra pilnai baigta, o tai reiškia - nėra ką rodyti. Ateityje stengsiuos šio bruožo atsikratyti.

Retai, kada rašau gerus, pagiriančius ar tiesiog teigiamus komentarus. Kodėl gi taip yra? Šiame forume aš jau senai, nuo pat "labusai" forumo pavadinimo. Per tiek metų tikriausiai pradėjau kitaip žiūrėt į teigiamus dalykus, vis mažiau rasdavau dėl ko pagirti, dėl ko paskatinti, galima sakyt pasidariau visiškas pesimistas. Nebemačiau prasmės rašyti teigiamus komentarus, tapdavo gerokai lengviau sugalvoti kaip sukritikuoti, netgi kai atrodydavo nėra prie ko prisikabinti. Dėl to visų atsiprašau, kuriuos įžeidžiau. Tačiau kaip ir kiekvienas žmogus, aš nuolat keičiuosi, tad tikiuosi dar po truputį rasiu tą asmenybės viduriuką ir pasiliksiu jame. Dėkoju, kas nepatingėjot perskaityt, ir tiems, kurie suprato mane. Tikiuosi tai atsakė bent į daugumą jūsų klausimų.

Redaguota , nario ΛŁϮΣƦ

Šiaip pakalbėsiu, gal kaip programuotojas pirma, o paskui kaip paprastas žmogus. Tai galiu visiškai su tavimi sutikti apie programavimą. Pas mane taip pat guli kokių 20~ neužbaigtų projektų, ir dar dabar dirbu ties 3 projektėliais, kuriuos norėčiau užbaigti, bet tiesiog laiko visiškai nerandu, per diena galiu dirbti kokias 3h. max, o tai yra kaip žinome visi mažai... Bet, kad ir kiek neužbaigiau, daug išmokau, daug klaidų padariau, daug jų ir ištaisiau, o iš klaidų aš mokausi, taip, kad dabar daug moku... Šiaip aš tavęs nepažįstu, aš tavęs nežinau praktiškai, esu tik skaitęs tavo komentarus, tikrai nepasakyčiau, kad tu žmones nuvertini, ar kažkaip kitaip pažeidi. Tu parodai kas blogai, nes reikia siekti tobulybės visada, gal kažkada ją kažkas pasieks, deja to nėra kol kas niekas padaręs. Tai tiek :)

Labiausiai man patiko šiame aprašyme tai, kad paminėjai tai ko labiausiai ir reikią, t.y. išdavyste iš kolegų pusės bei savo pastangas siekiant nepasiduoti nepaisant to, kad du žmonės paliko komandą, keitėsi platforma ir t.t.

Džiugu, kad nesėdi rankų sudėjęs, o mokaisi, dirbi prie įvairiausių programavimo kalbų (bent jau leidai taip suprasti).

Tikrai reta tokių žmonių kurie stengiasi bei tobulėja.

2014-03-28 - 2015-02-24

Aš irgi biški turiu prie ko prikibti. Aš nevertinu tokiu žmonių kaip tu, nes tu tesiog nesieki užsibriešto tikslo ir nėra jokiu rimtesnių pavyzdžių. Laiko stoka ne priežastis, juk visko iš karto taip prisėdės nepadarysi.  Pamates tokį aprašymą apie tave, jokių būdų neužsisakyčiau, pas tave darbo.

Tad aš tau patarimą duosiu. Tu turi dirbti ir tai visiems įrodyt, nes sakyti tokius dalykus yra viena, o dirbti yra kita. Reikia dirbti ir stengtis, ir anksčiau ar veliau tavo pastangas, pamatys ir įvertins, tad nuskriaustas neliksi. O čia dabar parašei kaip koki atsiprašimo laiškeli ir bbs suprasi tave ar čia tiesa parašei ar ne.

Sėkmės

(redaguota)

padėjau , bet po laiko išėjau , nežinau dėl ko - išdaviau komanda ir tiek.. Alter pagal mane tikrai puikus programuotojas

atminimui

http://prntscr.com/540qa1

Šiaip pakalbėsiu, gal kaip programuotojas pirma, o paskui kaip paprastas žmogus. Tai galiu visiškai su tavimi sutikti apie programavimą. Pas mane taip pat guli kokių 20~ neužbaigtų projektų, ir dar dabar dirbu ties 3 projektėliais, kuriuos norėčiau užbaigti, bet tiesiog laiko visiškai nerandu, per diena galiu dirbti kokias 3h. max, o tai yra kaip žinome visi mažai... Bet, kad ir kiek neužbaigiau, daug išmokau, daug klaidų padariau, daug jų ir ištaisiau, o iš klaidų aš mokausi, taip, kad dabar daug moku... Šiaip aš tavęs nepažįstu, aš tavęs nežinau praktiškai, esu tik skaitęs tavo komentarus, tikrai nepasakyčiau, kad tu žmones nuvertini, ar kažkaip kitaip pažeidi. Tu parodai kas blogai, nes reikia siekti tobulybės visada, gal kažkada ją kažkas pasieks, deja to nėra kol kas niekas padaręs. Tai tiek  :)

Redaguota , nario E. V.

Ehh pasireikšiu ir aš kaip asmenybė gal ir gera bet apie harakteri to nepasakyčiau visada visus nuvertina nes tik jis čia protingiausiai ir geriausiai viska sugebantis žmonėm pildantiem savo troškimus kiša pagali i ratus savo žodžiais kam čia kuri vistink nieko nepasieksi.Jei pakeistum charakteri tikrai būtu daugiau gerbenčiu nei smerkenčiu žmonių.

ac529f4581932eb08a989ce9a9b45d9d312.jpg

Nustebinti mane sunku tad tau tikrai dar reikia pasistengti :D Dauguma dalykų įžvelgiau ir ankščiau. Mane domintų ko tu sieki gyvenime? Sakai mokais programuoti, bet ar tai tavo svajonė ar tai hobis? Tarkim aš iki dabar nežinau ko aš noriu, bet hobis yra krapštytis su tinklapiais, bet atvirkščiai nei tu ir kartu panašumu įžvelgčiau tai, kad kantrybės nėra ir pas mane ir aš kaip tu mėtaus nuo vieno prie kito, nes įdėjos lipa viena per kitą, tačiau jau tikrai nenerčiau į programavimą, nes tai reikalauja daug daugiau nei iš to galima uždirbti :) Tad ieškodamas pats to kabliuko būtų įdomu išgirsti tavo nuomonę apie tai ką parašiau. Jei suvėliau kažką nekreipk dėmesio :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4272 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...