Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4233 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

Aš esu naujokas šitame SuperGames.lt "pasaulyje" ar kaip kiti vadina,

norėčiau pasidalinti kas neturi šiuo filterscriptu naudingu

real life serveriuose bei drift serveriuose.

" Prisijungimo | Registracijos Textdrawa's"

http://www.failai.lt/yzlxx4z9cuxq/PrisijungimoRegistracijosTD_Tomc3.rar

Už pastangas +rep dėti nebūtina.

Dalinuosi ne dėl +rep, o dėl kitų žmonių kuriems gal tai pravers.

Prašom, štai kaip atrodo šis textdrawas, gal ir prastokai bet gal kam ir pravers.

Kam reikės tas galės pasikeisti ir teksto dydžius, spalva bei koordinates.

http://i62.tinypic.com/2ni5t6s.png

Tai kad čia viskas buginta...

Pažiūrėk kiek tekstų apačioje. Aišku, aš galiu tuos tekstus panaikinti, bet labai nemėgstu knistis prie smulkmenų. jau geriau savo nusipiešti.

Na ir šiaip nelabai man patiko pati TD išvaizda, nes senai tokios buvo populiaru, o dabar tai tapo praeitimi, nes žmonės keičiasi, o keisdamiesi tobulėja ir sukuria kažką vis gražesnio, todėl siūlyčiau ir tau dalintis naujovėmis.

2014-03-28 - 2015-02-24

Na suprantu kad į ateitį viskas eina naujyn, nors jis nėra bugintas tiesiog TD raidės yra padidintos ir tiek, o jas galima pačiam pasikeisti nesunkiai kaip ir spalvas bei šrifta. Bet sutinku su tavimi jog reikia ko nors naujesnio tai pasistengiu ką nors pats mėginti piešti/kurti/dalintis su kitais. Bet kam reikės tas pajims :)

• Parašė po 3 savaičių...

Koks tiktas kurt registracijos FS, jai jau kiekvienas moka sukurti tuscia moda. Beto tas textdrawas nieko vertas, tesiog nereikalingas dalikas tersentis scripta...

Ką?:DDD Nejuokauk gal aš nemoku net nemoku SALG gm edint.Tai sakai kekvienas moka sukurti tuščia modą ane? Čj atsirastu ir daugiau tokiu.O apie pati textdraw tai čia š visiškas.

QMkPpxPDYY0fu.gif

Išgerkim už tuos kurie dar džiaugiasi gyvenimu o ne internetu

• Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4233 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...