Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

vlife.lt buvusi modifikacija, ir LRGP.LT (dabartinė) Lygtais.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3870 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi vlife.lt serveris žlugęs, Bruno_Damian nieko nebedaro su juo o kuria nauja todėl jį verta paviešinti į internetą.
Platinu šią modifikaciją vien dėl LRGP projekto, nes pamatęs jų aprašymą, drįsta reklamuoti mano projekte TY: TKG.LT apie savo šūdiną serverį... Manau greičiau žlūgsit.

Nepamenu kelintos čia versijos, bet verta jį naudoti.

• Serveris palaiko MYSQL.
  • Komandos ZCMD, sscanf.
  • Editintas Aivaro_Vercceti modifikacija, kitaip: apine.lt

Siūstis čia: http://www.failai.lt/c8xlztrcxfoa/vlife.lt.7z

Nesupyk bruno, bet taip reikėjo. Vistiek kuri naują projektą! Nepamirškite susikurti savo duomenų bazę!

• ,

Aš nesuprantu vieno dalyko, žinau, kad LRGP jau senai žlugs ir kaip visi Saimio_Enter projektai, tačiau galvojote, kad kažkuo esate geresni kalbu apie TKG.lt, nieko nesat geresni, tiesiog vėl eilinis Arme_Help projektas kuris užsidarys nepraėjus mėnesiui, nes yra sakęs, kad Arminas daro projektą tik dėl pinigų, aš nesuprantu, tu visą gyvenimą iš to neuždirbsi, kaip tu normalų darbą susirasi neįsivaizduoju.

www.button.lt / www.deepfm.lt

(redaguota)

Sveiki, taigi vlife.lt serveris žlugęs, Bruno_Damian nieko nebedaro su juo o kuria nauja todėl jį verta paviešinti į internetą.

Platinu šią modifikaciją vien dėl LRGP projekto, nes pamatęs jų aprašymą, drįsta reklamuoti mano projekte TY: TKG.LT apie savo šūdiną serverį... Manau greičiau žlūgsit.

Nepamenu kelintos čia versijos, bet verta jį naudoti.

• Serveris palaiko MYSQL.
  • Komandos ZCMD, sscanf.
  • Editintas Aivaro_Vercceti modifikacija, kitaip: apine.lt

Siūstis čia: http://www.failai.lt/c8xlztrcxfoa/vlife.lt.7z

Nesupyk bruno, bet taip reikėjo. Vistiek kuri naują projektą! Nepamirškite susikurti savo duomenų bazę!

Idek SQL faila duosiu +rep

Redaguota , nario Ernis_Night

0c17db2fa0fb5b62af2817ab7aeac7f1487.gif

• Parašė po 3 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3870 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...