Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4259 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Kai gausi įspėjima už nieką atkreipsi dėmesį, man tai Deividas atkapstė iš seniau temą kad už pagalbą +rep duosiu tada tų taisyklių nebuvo bet va ketvirtadienį įspėjimas parėjo.

Taip ir už tai jis gavo minusą. Neatidumas pasitaikantis visiems, bet jei neklystu Justas tau įspėjima nuemė ir čia nėra tyčinė nesąmonė. :)

Rašot čia litanijas, parašysiu ir aš :)

Oi, tik nereikia, paimkime kaip pavyzdį temą apie moderatorių Gedą. Buvo sukurta tema ( http://www.supergames.lt/topic/198052-rimas-gali-atsivest-sav%C5%B3-moderatori%C5%B3/ ) tačiau, kažkodėl stebuklingai ji buvo pradanginta. Gerai, buvo ir off topic'o, buvo ir šiaip didelių nukrypimų, tačiau Justas tą temą užrakino, tai po velnių, kuriems galams ją reikėjo trinti? Reikėjo palikti, nes ten buvo labai išsamiai jau Rimo atsakyta, kodėl buvo išrinktas Gedas. Nežinau kodėl, tačiau man susidarė nuomonė, kad tą temą ištrynė Valdas, būtent dėl tos įkeltos nuotraukos

86dc75d55de131361f7e1da47cac108b348.png

bei dar kelių vartotojų įkeltų pokalbių ištraukų. Žinoma tai tėra mano nuomonė, todėl norėčiau iš jūsų išgirst, dėl ko gi ta tema buvo ištrinta?

Kas liečia pavydą. Nėra čia jokio pavydo (na bent jau iš mano pusės). Tiesiog atrodo apgailėtinai, kuomet moderatorių atrankoje yra iškeliama sąlyga ir kalama visiems į galvą, kurie neatitinka jos, kad

O vėliau tiesiog galima juos perspjaut ir imt bet ką. Gerai, išrinkot, tegul dirba savo darbą (šaunu, jigu jis dirba puikiai), bet po velnių, kam tada kelt tokius reikalavimus, jeigu "išrinktieji" gali jų tiesiog nepaisydami iškart gaut postus ir užimt kažkokias pareigas? Čia vos ne kaip komunistinėje visuomenėje: ,,visos kiaulės lygios, tačiau kai kurios lygesnės"

Nežinau ir nesidomėjau kas ištrynė tą tema , bet betkokiu atvejų tai buvo eilinė pavyduolių tema. Net temos pavadinimas atspindi klausima į kuri aš galiu atsakyti - TAIP be jokių diskusijų.

Del tų reikalavimų visada buna išimtis, kaip ir kaškas sakė koks skirtumas kiek pranešimų? Ką apie žmogų rodo pranešimai? Kad jis protingesnis,geresnis?

Ar reikėjo, kad naujasis moderatorius lakstytu kaip čia populeru per visas temas ir rašynėtu " sekmes " arba " sveikas atvykes" ?

Redaguota , nario Rimas

Taip ir už tai jis gavo minusą. Neatidumas pasitaikantis visiems, bet jei neklystu Justas tau įspėjima nuemė ir čia nėra tyčinė nesąmonė. :)

Nuėmė kai jam parašiau, bet čia ne man vienam toks įspėjimas, taigi kažkaip netyčia abejoju ar čia buvo

Palauk, tai tu siūlai mums su Justu 24/7 sedėti prie forumo ir stebėti kiekvieno moderatoriaus žingsnį ar jis įspėjo gerai,o jeigu ne, kad tau asmeniškai parašytume į skype jog įspėjimas nuimtas? :)

Del to, kad ne tau vienam esu girdėjęs tik viena atvejį, nebent kas nors Justui skundėsi :)

Palauk, tai tu siūlai mums su Justu 24/7 sedėti prie forumo ir stebėti kiekvieno moderatoriaus žingsnį ar jis įspėjo gerai,o jeigu ne, kad tau asmeniškai parašytume į skype jog įspėjimas nuimtas? :)

Del to, kad ne tau vienam esu girdėjęs tik viena atvejį, nebent kas nors Justui skundėsi :)

Kažkaip nematau savo poste kad esu siųles sedėt forume 24/7 aš tik tiesiog jam parašiau kad nuimtu bereikšmį įspėjimą :)

Nežinau ir nesidomėjau kas ištrynė tą tema , bet betkokiu atvejų tai buvo eilinė pavyduolių tema. Net temos pavadinimas atspindi klausima į kuri aš galiu atsakyti - TAIP be jokių diskusijų.

Del tų reikalavimų visada buna išimtis, kaip ir kaškas sakė koks skirtumas kiek pranešimų? Ką apie žmogų rodo pranešimai? Kad jis protingesnis,geresnis?

Ar reikėjo, kad naujasis moderatorius lakstytu kaip čia populeru per visas temas ir rašynėtu " sekmes " arba " sveikas atvykes" ?

Pavyduolių, ar ne, tačiau ji būtų buvusi naudinga kai kuriems (na, sakykime kaip kad tu mėgsti juos vadinti - "pavyduoliams", nors daugelis iš jūsų turbūt neskiria pavydo ir bet kas, nesutinkantis su jūsų sprendimais - yra pavydūs žmonės) forumo dalyviams.

Išimtis dėl forumo pranešimų reikalavimo? Parodyk tu man ją moderatorių atrankos temoj, kurioje patys moderatoriai bruko visiems į galvą, kad pranešimų kiekis atrankoje yra svarbus (vienintelė išimtis, kurią nurodė ten Valdas tebuvo dėl įspėjimų). Tačiau kaip surantu, išimtis galima taikyti tik saviems, argi ne taip? ;D

Ne, nereikėjo, tačiau esmė mano pranešimuose buvo ne tame, kad jis eitų ir spamintų visur, o tai, kad perspjaunat forumo dalyvius ir brukat į galvą, kad būtina laikytis reikalavimų ir (ko gero) atmetinėjat jų anketas, nes jie neturi tų 400 pranešimų. O tada tiesiog taip BUM ir paėmat savo draugą, kuris neatitinka reikalavimo, tuomet ir kyla visos šitos "pavydo scenos".

tumblr_m9y8rjhY9u1remv7lo1_500.gif

Nuėmė kai jam parašiau, bet čia ne man vienam toks įspėjimas, taigi kažkaip netyčia abejoju ar čia buvo

Man atrodo tu tai parašiai su nepasitenkinimu, jog tau dar reikėjo kreiptis , kad įspėjimas butu nuimtas.

Chėbra čia nieko nelaimėsit šitame ginče.

Pavyzdys:

Lietuvoje vyksta krizė, su seimo nariais ištisai yra pykstamasi, rengiami mitingai ir pnš, bet seimo nariai dėsto savo versiją ir niekas jau nesikeičia kelis metus.

Lygiai taip pat ir čia. Moderatoriai yra viršesni ir ką ir ką jūs besakytumėte jie turės savo versiją ir pudrins smegenis iki mažiausių smegenų ląstelių.

Tai va, pagal pavyzdį mes atliekame paprasto Lietuvos piliečio vaidmenį, o jie vadinamieji seimūnai.

Manau visi sg nariai supranta ką aš noriu pasakyti?

YpIX4xG.jpg

Kodėl iš mūsų atimama žodžio laisve. Manau mes turime teise reikšti kritika moderatoriams ypač už ju kvailus poelgius. Ar čia yra diskriminacija tarp paprastu vartotoju ir moderatoriu? Aš manau mes esame šio forumo vartotojai ir mes turime teise diskutuoti apie tai, tai taisykles nedraudžia.

Bet pastebejau moderatoriai jaučiasi neliečiami ir daro ką nori.

Visiška tiesa. Seniai moderatoriai save laiko aukštesnio " tipo " forumo nariais, nei paprasti vartotojai.  Pasakyk žodelį moderatoriui - šis ant taves " užsisės " ir sekios tave po visą forumą kol ras tavo padarytą klaidelę, ir įp**** įspėjimą su savo laiminga veido išraiška.

(redaguota)

Visiška tiesa. Seniai moderatoriai save laiko aukštesnio " tipo " forumo nariais, nei paprasti vartotojai.  Pasakyk žodelį moderatoriui - šis ant taves " užsisės " ir sekios tave po visą forumą kol ras tavo padarytą klaidelę, ir įp**** įspėjimą su savo laiminga veido išraiška.

Aš dabar 100% esu garantuotas, kad mus kurie nori tiesos ir bando kažką tai laimėti jie tyrinėja iki trumpiausio plauko ir žiūri, kur ir kada pažeisime nors mažiausią taisyklėlę, kad galėtų mus užčiaupti, nes per daug tiesos tokiose temose kaip šita ir temoje apie Geduką buvo parodyta.

Man tai juokinga kai moderatoriai kelia konkursus kur raportuoti reikia kitus. Jeigu moderatorius aktyvus toks kaip Kęstutis tai jam nei raporto nereikia, jis ras kur, kas ne taip. Plius-čia pačiuose moderatoriuose yra problema sg forume, o ne žmonėse kurie ateina išreikšti savo nuomonės ir beprasmiškai gauna įspėjimą.

Redaguota , nario OsvisLT

YpIX4xG.jpg

Aš dabar 100% esu garantuotas, kad mus kurie nori tiesos ir bando kažką tai laimėti jie tyrinėja iki trumpiausio plauko ir žiūri, kur ir kada pažeisime nors mažiausią taisyklėlę, kad galėtų mus užčiaupti, nes per daug tiesos tokiose temose kaip šita ir temoje apie Geduką buvo parodyta.

Man tai juokinga kai moderatoriai kelia konkursus kur raportuoti reikia kitus. Jeigu moderatorius aktyvus toks kaip Kęstutis tai jam nei raporto nereikia, jis ras kur, kas ne taip. Plius-čia pačiuose moderatoriuose yra problema sg forume, o ne žmonėse kurie ateina išreikšti savo nuomonės ir beprasmiškai gauna įspėjimą.

O nepagalvoji kaip reikią tinkamai išreikšti tą nuomonę nes kartais taip išsireiškiat, kad be įspėjimų neapsieinate.

2014-03-28 - 2015-02-24

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4259 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...