Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4257 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, gal kas prisimenate GRP-BEST.LT projektą? Jis gryžą :). Turbūt jau ištemos pavadinimo supratote, kad reikalingas patyręs, išmanantis savo darbą skripteris, bei mapperis. Netemsiu gumos ir prisisistatysiu save, bei projektą.

Apie mane:

Mano vardas Arnas, Man yra 15 metų, gyvenu Šiauliuose. Lankau Graikų - Romėnų imtynęs, 2013 tapau Lietuvos Jaunių Čiampijonas. Imtynėmis užsijamu 3 metus. Laisvalaikiu kuriu internetines svetaines, mokinuosi kaip jas unikaliau, bet gražiau redaguoti. IPB svetaines jau mokinuosi kurti nuo 2012 metų. HTML dar tik kokie metai. Taip pat nesenai pradėjau mokintis photoshopinti. :)

Apie Projektą:

Maždaug prie metus laiko buvau pradėjas kurti projektą, bet jį hackino labaj dažnai, nesisekė surinkti geros komandos tai teko uždaryti, dabar bandysiu užbaigti, ką pradėjau. Turiu domeną, reikia geros komandos. Kai rasiu skripterį nutarsim dėl modifikacijos, ją pirkti ar kurti nuo nulio, o gal editinti.

Jai norite platesnės informacijos susisiekit su manim skype .   :)

Redaguota , nario Johny'Mars
  • Teigiamai 2

200478a6ebe5a771176d5e51cf87502d543.png

Kokio dar remėjo? kelių litų neina susimest?

Tai dar kaip tik kuo labiau kuriamas :D jau ieškojamas remėjo turi būt gėda pačiam projektui. Per gimtadienius ir pnš. Susimest ten litų hostingui ir kitiem šūdukams, juk čia ne pasaulinio lygio projektas, kad reiktų kažko ypatingo.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4257 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...