Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4233 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Kas yra geriausias LT samp mapp'eris?  

99 balsai

1. 1. Kas yra geriausias LT samp mapp'eris?

Recommended Posts

Tu niekas? Tu žmogus. Kiekvienas turim savo teisių ir privilegijų. Tavo stilius man solidus, gražus, modernus. Nereikia savęs kritikuoti, nes tai pati blogiausia žmogaus savybė - savikritika, nes žiūri tik tu į tai taip, kiti gali išsakyti savo nuomonę kitokią ir tikrai teisingesnę. Sėkmes!

Ačiū už šitas įsakytas mintis.Toks esu daug save kritikuoju . :)

greensideV1.png

Nera cia mapperiu kurie verti "Geriausio Lietuvos mapperio" vardo. Nebent Nuko. Visada islieka originalus ir stulbina mus savo darbais. Beveik visur skirtingos teksturos.

Kas cia per kandidatai? mTevas - senai jau visiem pabodes. Vienas darbas panasus i kita, nieko naujo. Beveik visi balsuoja uz ji del jo vardo. Grisha? Tas pats... Ai, dar wMamba neblogas. Temos autoriau, prasyciau prideti i kandidatus Nuko.

(redaguota)

dx nešokinėk ir tvarkyk savo vaikiškus jausmus čia nešokinėjas čia tavęs mažiausia reikia net tau iki tokio toli.

Pūsk *Myliu SuperGames.lt* ryžas *Myliu SuperGames.lt* , storas išeik į lauką pasivaikščiok draugų susirask. *Myliu SuperGames.lt* *Myliu SuperGames.lt* norėčiau pamatyti kai į akys man pasakytum tai :) "vaikiškus jausmus" metų čj tiek pat kiek man :D *Myliu SuperGames.lt* nors esu kažką pasiekęs mappinime ne tai kaip tu eini po freerumus ir mappini už privilegijas ;D

Vaiko protelis. Epic tema :D Geriausias Lietuvoje? Nori, aš tau duosiu kaikurių darbus, kad apšalsi? :D Vaikigalių nick išvardino, ir parašė "Geriausias Lietuvoje" epic :D :D Šitam forume dauguma juokdarių.

Aš kažką sakiau , kad aš geriausias ? aš sakiau ko taip mažai mapperių , savęs nelaikau Geriausiu lietuvos nes man tai yra mtėvas , lafa , nuko ( interjerai ) , wMamba , ir dar vėjas neblogai varo, MAC nors darbai nėra įspūdingo bet žmogus turi savo stilių   :) kiti kaip ir aš mappina tą pati per tą pati :) Nu dw duok man Lietuvos mapperių darbų , kad aš apšalčiau. Tai ašik aš esu matęs geresnių mappų užšensio serveriuose ir forumuose bet dabar eina kalba apie LT mapperius , dw laukiu ;)

Redaguota , nario Pranas
Įspėtas už: "Forumo narių užgauliojimas."

(redaguota)

Pūsk *Myliu SuperGames.lt* ryžas *Myliu SuperGames.lt* , storas išeik į lauką pasivaikščiok draugų susirask. *Myliu SuperGames.lt* *Myliu SuperGames.lt* norėčiau pamatyti kai į akys man pasakytum tai :) "vaikiškus jausmus" metų čj tiek pat kiek man :D *Myliu SuperGames.lt* nors esu kažką pasiekęs mappinime ne tai kaip tu eini po freerumus ir mappini už privilegijas ;D

Aš kažką sakiau , kad aš geriausias ? aš sakiau ko taip mažai mapperių , savęs nelaikau Geriausiu lietuvos nes man tai yra mtėvas , lafa , nuko ( interjerai ) , wMamba , ir dar vėjas neblogai varo, MAC nors darbai nėra įspūdingo bet žmogus turi savo stilių   :) kiti kaip ir aš mappina tą pati per tą pati :) Nu dw duok man Lietuvos mapperių darbų , kad aš apšalčiau. Tai ašik aš esu matęs geresnių mappų užšensio serveriuose ir forumuose bet dabar eina kalba apie LT mapperius , dw laukiu ;)

Dx mauk *Myliu SuperGames.lt* įsiprausi galva nes smirdi per pora šimtų kilometrų. Užaugęs kušplaukiais.Pasakyčiau tau taip į akis drąsiai nes tu esi big fat kid kuris nemoka priimti kritikos. Visi sako , kad tu čia neturi būti ir manęs čia nėra ir nebus nes aš nei tu mes tokie nesam. Durna sukurta tėma arba visiškai nsm. Jeigu nori praleisti ant bazaro sėkmės gali pradėt.

Redaguota , nario Pranas
Įspėtas už: "Forumo narių užgauliojimas."

greensideV1.png

Dx mauk *Myliu SuperGames.lt* įsiprausi galva nes smirdi per pora šimtų kilometrų. Užaugęs kušplaukiais.Pasakyčiau tau taip į akis drąsiai nes tu esi big fat kid kuris nemoka priimti kritikos. Visi sako , kad tu čia neturi būti ir manęs čia nėra ir nebus nes aš nei tu mes tokie nesam. Durna sukurta tėma arba visiškai nsm. Jeigu nori praleisti ant bazaro sėkmės gali pradėt.

Kad su tavim nėra ką bazarit moliugė tu ;D Kokia prasmė bazarinti prie PC ? "fat kid" ai nu tai čia aišk , iš kokio miesto esi mandruoli ?;D Aš nemoku kritikos priimti ? kokios man įdomu ,tu čia pradėjai stumti ant manęs tai čia vadinama "kritika" ?:D matos , kad balvonas laikas gal į mokyklą eiti ? ką ? nes manau vpš kažkoks iš miedžio iškritęs. Aš ir nesakau , kad aš esu lietuvos geriausias , bet jeigu renka geriausia tai visi lietuvos mapperiai turi būt sukėlti į votą :) 

(redaguota)

3. EsŠ ^ pašol tu *Myliu SuperGames.lt* , palikau pareigas tai pisą protą tada nors dariau minimalias klaidas , ir kai tu sakiai kai pakeli minimaliai man tai mirgsi visą laiką :) Kitiems savininkams mano mappai tiko ( Bumeriui , inviui :P )

Už šita posta es pasakė , kad čia tavęs neturi būt ir viskas tu čia iškart raginėji pimpausis. Koks tau skirtumas aš iš kokio miesto pažiūrėk į mano informacija ir pamatysi pimpausi Gerai nebeįdomus užsipysk negaišiu laiko su Kušplaukiu.

Redaguota , nario MoRoZ

greensideV1.png

3. EsŠ ^ pašol tu *Myliu SuperGames.lt* , palikau pareigas tai pisą protą tada nors dariau minimalias klaidas , ir kai tu sakiai kai pakeli minimaliai man tai mirgsi visą laiką :) Kitiems savininkams mano mappai tiko ( Bumeriui , inviui :P )

Už šita posta es pasakė , kad čia tavęs neturi būt ir viskas tu čia iškart raginėji pimpausis. Koks tau skirtumas aš iš kokio miesto pažiūrėk į mano informacija ir pamatysi pimpausi Gerai nebeįdomus užsipysk negaišiu laiko su Kušplaukiu.

Nu tai matosi , kad iš kaimo ( utena ) :P Jeigu manęs čia neturi būt tai tu vpš ne mapperis ;D ką žn rodos buvai nrm dabar kažkoks *Myliu SuperGames.lt* pasidarei ;D O kas tas es dievas? , kad pasakė , kad manęs neturi čia būti tai kas dabar ?:D sakys pačiulpti jam bybį čiulpsi su malonumu ane ? O aš nieko nesakiau , kad aš čia turiuu būti pasakiau , kad visi čia turi būti , savęs vieno neišskiriau :P

Nu tai matosi , kad iš kaimo ( utena ) :P Jeigu manęs čia neturi būt tai tu vpš ne mapperis ;D ką žn rodos buvai nrm dabar kažkoks *Myliu SuperGames.lt* pasidarei ;D O kas tas es dievas? , kad pasakė , kad manęs neturi čia būti tai kas dabar ? :D sakys pačiulpti jam bybį čiulpsi su malonumu ane ? O aš nieko nesakiau , kad aš čia turiuu būti pasakiau , kad visi čia turi būti , savęs vieno neišskiriau :P

Jis tiesa pasakė , kad čia tavęs neturi būt , ir ištikrų nei tu nei aš negalim būti šitam sąraše kiek galima kartot. p.s nepasikeičiau koks buvau toks likau visada kovoju už teisybe mėgstu pasipizdavot ir t.t

greensideV1.png

Jis tiesa pasakė , kad čia tavęs neturi būt , ir ištikrų nei tu nei aš negalim būti šitam sąraše kiek galima kartot. p.s nepasikeičiau koks buvau toks likau visada kovoju už teisybe mėgstu pasipizdavot ir t.t

Nu ką žn visą laiką rodos tau mano mappai patiko ;p neapšikai juos kaip ES ;p Žmogau tu kažko nesupranti , jeigu renka geriausia mapperį turi būt visi mapperiai , o ne tik tarki lafa , indigo , mtėvas ir lafa su roba :Po VISI

Nu ką žn visą laiką rodos tau mano mappai patiko ;p neapšikai juos kaip ES ;p Žmogau tu kažko nesupranti , jeigu renka geriausia mapperį turi būt visi mapperiai , o ne tik tarki lafa , indigo , mtėvas ir lafa su roba :Po VISI

Mano manymu tokie rinkimai negali būti iš vienos pakopos, kurioje ir tai kandidatų stygius. Iš pradžių derėtų rinkimuose atsirinkti tuos žmones, kurie aplamai yra verti dalyvauti rinkimuose kaip kandidatai, o tik tada daryti jau galutinius rinkimus, kur būtų visi kandidatai nustatyti aiškiai. Taip pat dar ir reikėtų pateikti visų dalyvių darbų pavyzdžius. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4233 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...