Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3846 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Taigi sveiki, parduodu LMG.LT vartotoją. Su juo žaista 2 metus. Rašysiu visą informaciją maždaug ( t.y rašysiu ne tikra o maždaug tarkim turiu 45k rašysiu ~50k)

Vartotojo informacija

chef-icon.png Vardas: Vardinis

Money.png Patirtis: ~450k xp

Status-wallet-closed-icon.png  Pinigai: 25 milijonai

time.png Praleista laiko: ~40 dienų

Safe-icon.png Darbas: Mechanikai

contacts-icon.png Pareigos: Jokios

Money-icon.png Verslo: Nėra

car-icon.png Mašina: NRG-500

Two-storied-house-icon.png Namo: Nėra

envelope---gmail.png Elektroninis paštas: Nuimtas

Darbo patirtis

SWAT darbas - ~500

Policija - ~3000

FBI - ~1500

Apsauga - ~1300

Taigi jei bent kiek susidominote šiuo vartotojų rašykite į mano skype: artamata . Atsakysiu į visokius klausimus šioje temoje bei skype. Kaina sutartinė . PRidėsiu forumo vartotoja su 50 pranešimų.

Mokėjimo būdai

2b0e95fa9ec5adaedaee3466e159739d143.png                                                 93ee238363b480b57feea5558bc1793f665.png        

Redaguota , nario GaDzas

9cbc58595b3d47af51dfa3bd916c3703589.gif

(redaguota)

Man labai smalsu, kodel niekas nepamini, kad LMG vartotojas ( tie rimtesni acc ) yra priristi prie gmailo, kurio pakeisti neimanoma, o susigrazinti acc pardavejui yra vienas juokas !  Ir esi parases, kad gmailas yra nuimtas, bet tai yra neimanoma, kad jis butu kazkokiu budu nuimtas. ! Zodziu aprasymas isties grazu, bet nepatariu kitiesm pirkti aplamai bet kokio LMG acc . 

Redaguota , nario DedeKobra

Man labai smalsu, kodel niekas nepamini, kad LMG vartotojas ( tie rimtesni acc ) yra priristi prie gmailo, kurio pakeisti neimanoma, o susigrazinti acc pardavejui yra vienas juokas !  Ir esi parases, kad gmailas yra nuimtas, bet tai yra neimanoma, kad jis butu kazkokiu budu nuimtas. ! Zodziu aprasymas isties grazu, bet nepatariu kitiesm pirkti aplamai bet kokio LMG acc . 

Parašai forume pranešima kad nori nusiimti ir Edga nuimta tą emailą, pardavinėju kad neapgauti o dėl to kad man nereikia to vartotojo nes lioviausi žaisti samp.

9cbc58595b3d47af51dfa3bd916c3703589.gif

Parašai forume pranešima kad nori nusiimti ir Edga nuimta tą emailą, pardavinėju kad neapgauti o dėl to kad man nereikia to vartotojo nes lioviausi žaisti samp.

Nuoširdžiai galiu pasakyti, jog Edga tą gmail apsaugą nuims per ~3 mėnesius. Aš aplamai neįsivaizduoju koks tikslas pirkti paskyras, jeigu gali susikurti savo ir žaisti su savo paskyra nuo 0. :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3846 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...