Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4263 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi, siūlau gražinti į foruma FLT. Nors jau gal labiau reiktu sakyt FEUR. Kodėl siūlau? Na, jei atvirai, tai net nežinau kam jie skirti, ir dėl to man truputį kaip ir gėda prieš senuosius narius, kad šiuolaikinis paauglys nezino kas yra ir kaip naudoti FLT... Kaip pažiūrejau senesnias Forumo turgaus temas, zmones net steam paskyras ar kokio serverio acc uz FLT pardavinėdavo. Tad manau jie turėjo kažkokią vertę? Todėl norėčiau čia jų vėl. O kaip jūs?

• Teigiamai 4

Su SuperGames nuo 2013.11.10!

Seni geri laikai....

Na FLT duodavo kitas žmogui tam jeigu tarkim padėdavo arba atliko kokia nors maža paslaugėle, na o dabar šiuo metu visi atsiskaito tik ''+/-REP''

Ir tie rep šitame forume nieko nereiškia, pakolkas...

Domina papildomi pinigai? Galiu pasiūlyti daugybę uždarbių iš bonusų, referral programų.

Susisiek Telegram: @vakariszl arba į PM!

Ne! Ne po kol kas, o JAU nieko nebereiškia... Anksčiau gi tik po 1rep per dieną leisdavo uždėti, todėl jis turėdavo vertę ir žmonės reputaciją užsitarnaudavo.

Tai taip va kad ir dabar jus man dedat +REP tai vat kad jokios prasmės, o tuos 1.5k surinkau rašydamas postus visokius, na dar keldavau anksčiau mapp darbus tai irgi gaudavau po +5-8rep kažkur.

Na kai kuriems ta vadinamoji ''reputacija'' reiškia labai daug, o pvž man nieko, galėtu ir minusuot, jokio skirtumo, nes bent jau aš iš dabartinės reputacijos sistemos nematau jokios naudos.

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Tai taip va kad ir dabar jus man dedat +REP tai vat kad jokios prasmės, o tuos 1.5k surinkau rašydamas postus visokius, na dar keldavau anksčiau mapp darbus tai irgi gaudavau po +5-8rep kažkur.

Na kai kuriems ta vadinamoji ''reputacija'' reiškia labai daug, o pvž man nieko, galėtu ir minusuot, jokio skirtumo, nes bent jau aš iš dabartinės reputacijos sistemos nematau jokios naudos.

O iš kur reikdavo gaut tų FLT??

??

Su SuperGames nuo 2013.11.10!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4263 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...