Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4289 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveikučiai, taigi iškilo man toks klausimas man, kiek laiko administratoriai yra administratoriai. Juk forumas su mumis jau nuo 2007-ųjų (gal net anksčiau), o kaip užmačiau, pats Aurimas tik 2012 uzsireginęs, o Valdas berods nuo 2010-ų. Todėl kodėl savininkas yra Aurimas o ne Valdas ar pnš? Kiek laiko Aurimas yra savininkas? Nemanau, kad jis toks nuo tada kai čia užsiregistravo? Manau jis šį projektą pirko? Jei taip, tai kada? Kada Valdas tapo administratorium?

Išvis manau šiam projektui reiktų sukurti temą: Projekto istorija (ar pnš), kur bus surasyti ir prisiminti pagrindiniai faktai apie forumą nuo tų pačių 2007-ųjų? Ar dar yra pas mus išlikę aktyvių narių kurie užsiregistravo, pačioje forumo sukūrimo pradžioje? Ar jums neįdomu to sužinoti? Ar galų gale gal būtų įmanoma sužinoti pačio šio forumo įkūrėjo vardą, pavardę? Nejaugi niekas nenorėtumėt to sužinoti?

Redaguota , nario ! Secret !

Su SuperGames nuo 2013.11.10!

Blemba iš tokiu kaip tu galima tik pasijuokt, nieko nežinai nieko ir nesakyk. :D

Šio forumo savininkas buvo ir bus Aurimas. Beje kai buvo senas forumas Aurimo slapyvardis buvo atrodo Dominus ar kažkaip panašiai.

Todėl ir klausiu, kad nežinau :D

+ Pažiūrėk Aurimo porfilį, ten parašyta, kad užsiregistravo jis 2012-ais metais...

Todėl ir klausiu, kad nežinau :D

+ Pažiūrėk Aurimo porfilį, ten parašyta, kad užsiregistravo jis 2012-ais metais...

Na tai taip, nes 2012 metais kažkur rugsėjo mėn atrodo buvo įdiegtas tas IPB forumas, tai susikūrė nauja acc kadangi reikėjo admin teisiu tvarkant IPB, o iš phpBB nėjo krc perkelt admin į IPB nežinau gal čia netiesa bet neesmė, kitas dalykas kai buvo įdiegtas naujas forumas aš negalėjau prisijungt kadangi neleido tai reikėjo nauja accounta kurtis.

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Na tai taip, nes 2012 metais kažkur rugsėjo mėn atrodo buvo įdiegtas tas IPB forumas, tai susikūrė nauja acc kadangi reikėjo admin teisiu tvarkant IPB, o iš phpBB nėjo krc perkelt admin į IPB nežinau gal čia netiesa bet neesmė, kitas dalykas kai buvo įdiegtas naujas forumas aš negalėjau prisijungt kadangi neleido tai reikėjo nauja accounta kurtis.

Aišku. Tai tu čia taip išeina nuo forumo pradžios?? :)

Aišku. Tai tu čia taip išeina nuo forumo pradžios?? :)

Ne užsiregistravau pirma karta kažkur 2010-2011 metais, buvau sukaupęs 500 pranešimu kažkur, o nuo rugsėjo 2012m kai įjungė ta IPB, su savo Accountu negalėjau prisijungti nežinau kas ten buvo ar ten užmiršau slaptažodi ar kas, bet administratorius nepadėjo nei moderatoriai tai susikuriau nauja acc su kuriuo esu iki šiol.+ Tai pat pastebėsi jog aš esu registruotas 2012m rugsėjo mėnesi na kaip ir minėjau nuo tada paleido IPB, ir visokiu ten šposu buvo, tai reikėjo kurtis nauja acc tai dar kažka ir pnš.

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Prisimenu aš ana forumą, būvo beveik visas baltas gražus buvo buvau prie jo pripratęs, ten nors buvo gera reputacijos sistemą ^^ kad per 1 diena galėjai uždėti 1rep arba -1rep jeigu neklystu ^^ Oj buvo geri laikai.. Mao nick ten būdavo Lackeris gaila kad čia nėbėjo prie to acc prisijungti, geri laikai būdavo kai nesuprasdavau kas kokie žmones eidavau tiktai ieškoti SA:MP servu arba paskaityti ką parašo ir kaip kiti rinkosi greitai -rep ^^

Forumo veikla pradėta kurti 2007 metais Aurimo Raudonaičio, nuo to laiko dar nė karto savininkas pasikeitęs nėra ir projektas nėra parduotas ar nupirktas. Tai tik jo naujas vartotojas ant IPB , prieš tai jis turėjo kitą vartotoją ant senos phbb sistemos. 2009 metais į forumą atėjau aš, mane išrinko moderatoriumi kartu su dar vienu žmogumi, po metų jau buvau Vyr.Moderatorius o poto jau ir administratorius :) Administratorius esu tik porą metų :)

Forumo veikla pradėta kurti 2007 metais Aurimo Raudonaičio, nuo to laiko dar nė karto savininkas pasikeitęs nėra ir projektas nėra parduotas ar nupirktas. Tai tik jo naujas vartotojas ant IPB , prieš tai jis turėjo kitą vartotoją ant senos phbb sistemos. 2009 metais į forumą atėjau aš, mane išrinko moderatoriumi kartu su dar vienu žmogumi, po metų jau buvau Vyr.Moderatorius o poto jau ir administratorius :) Administratorius esu tik porą metų :)

Taip ir maniau :D O kaip dėl to pasiūlymo sukurti temą "Projekto Istorija"?

O visada atrodė kad su aurimu esat pažystami ir todėl esi administratorius vadinasi klydau

ac529f4581932eb08a989ce9a9b45d9d312.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4289 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...