Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4297 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi,

bus klausimų kodėl aš ieškau map'erio, jei pats toks esu, buvau. - Vienu metu nenoriu apsiimti skrptinimo ir map'inimo, nes tai atimtų labai daug laiko, taigi man reikia map'erio. Apie patį projektą, tai jis yra RPG tipo, dar yra į kur įdėti pastangų, bei sistemų paįvairinimo, bet svarbiausia dabar yra map'ai, be map'ų sunku sugalvoti papildomų idėjų ar jų išpildymo. Projekto vietovė, kurios iki dabar nenoriu apleisti, kai kūriau vLKG.LT serverį - El Quebrados, Los Barrancas, Los Payadasas. Kelis map'us turiu, taigi šiokia tokia atgaiva jūms.

Map'erio reikalavimai:

• komunikabilus, bendravimas;
  • noras tobulėti, bei dirbti rimtai nusiteikus;
  • PRIVALUMAS: objektų tekstūrinimas ( labai baisiai nėra būtinas );
  • PAVYZDŽIAI.

Map'erio atlygis:

• Žinau, jog dauguma sakysit, kam man eiti map'inti už kažkokias pareigas ar statusus, jei galiu nueiti kažkur ir dirbti už pinigus. Realiai už pinigus manau pavyksta dirbti ne visiems, jie vis laukia ir laukia tų pasiūlymų kurių taip ir nesulaukia. Taigi, aš siūlau iki projekto įsivažiavimo privilegijas serveryje ( administratoriaus ir vip nario statusus arba kreditus už kurios galėsite pasidaryti, tai ko norėsite ). Pinigai jus pasieks tik tada, jei projektui pasiseks ir jis gaus pakankamai pelno, jog atsipirktų mėnesinei hostingai, vps'ai ir pan. dalykai, o toliau jau eis atsiskaitymas su jumis už jūsų map darbus.

Spręsti Tau pačiam, prisidėti ar ne, ar laukti reto pasiūlymo prisidėti kažkur iškart dirbti už pinigus.

Kontaktai:

• / asmeninė žinutė forume;
  • komentarai.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4297 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...