Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4299 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Neapsimoka p.s tuos pakvietimus galima gaut nemokamai iš draugelio ar t.t aš norejau ir gavau :) p.s nepatikimas del rep 

Kodel nepatikimas del rep?Gal baigsi ji smeizt? Pats pasiziurek i savo ta menkaverti rep. Jis cia nieko nereiskia,

Tad susikisk savo nuomone ten is kur ji parejo

Uz f.eur. galite nusipirkti mano paraso vieta

Neapsimoka p.s tuos pakvietimus galima gaut nemokamai iš draugelio ar t.t aš norejau ir gavau :) p.s nepatikimas del rep 

Mane tai juokas kelia, kaip buvo prieš 1 metus taip ir liko visiem rep svarbiausia čia tipo kas daugiau rep turi tas "kietesnis" arba "patikimas" Ok nenori nepirk, pažiūrėk atsiliepimą pats Kęstutis (moderatorius) yra parašęs atsiliepimą. Sakau kas norės tas nusipirks. Man ne bėda galiu juos ir sau pasilikt. Jei pats farminiesi rep'ą tai iš vis tylių tes pas tave 285 pranešimai ir 185 rep tai iš kart matyt jog kitą acc turi ir pats  dedi sau rep  :)

a3aed5f3c6dcab0e834d23de0e3cdac2501.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4299 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

• Sukurti naują...