Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3845 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, taigi kviečiu architekta/mapperi į LSFG.LT projektą
Projektas nestartavęs! > Veiksmas vyks SF-SanFierro mieste.
Startuoti žadama 2014.12.01/2015.01.01 data tiksli bus paskelbta prieš starta likus 2 savaitėmis.

Kriterijai:
Turėti bent 1 metų ar nors 6/mėn. Stažą
Turėti gerą vaizduotę.
Gerai išmanyti savo darbą.

Savokos:
K - Klausymas
A - Atsakymas

K: Ar aš gausiu kokias pareigas ar dali pelno?
A: Kol serveris nestartavęs tai jus negausite nieko bet kai startuosime gausite pusei metu Administratorių 2 arba 3 lygio žiūrint pagal jūsų atlikta darbą. Po serverio starto praėjus maždaug 1-3 Mėnesius gausite dali pelno.

K: Kiek pelno gausiu?
A: 5/15% Pelno žiūrint kiek mes uždirbsime.

K: Ar labai dažnai man reikės mappint?
A: Jums reikės mappint per savaite maždaug 1/3 iki starto po starto reikės į mėnesi maždaug 2 mapp.

K: Ar reikės man texturinti savo darbus?

A: Nebūtinai tiesiog jei mokėsite tai yra didelis + jei ne tai ne problema galėsiu užsiimti tuo pats.

Norintis rašote man į skype: Gintautas_Irtiek arba skype: SsaintLTU

Redaguota: + Dar ieškau reklamuotojo išsamiau tarp skype

Redaguota , nario ☠✞ Ssaint ✞☠

Live For Speed Project s2/s3 NEW 2025 IF ONLINE CLICK > isonline.Ssaint.gif < [INFO]
Mes jau discord'e! Prisijunk: To discord.gg
Kanapės auginimas : www.fb.com/kanapeofficial

Sveiki taigi kviečiu architektas/mapperis // Sveiki, taigi kviečiu architektus/mapperius..
Turėti geros vaizduotės. // Turėti gerą vaizduotę.

Gramatikos level over 9999.

Ne gramatikoje esme yra...

Live For Speed Project s2/s3 NEW 2025 IF ONLINE CLICK > isonline.Ssaint.gif < [INFO]

Hmm jus uždirbt norit labai iš tu projektu... iš ko aš mokėsiu jei man pačiam neina jokio pelno a? man svarbiau hostas/vps
Sakau pradžiai admin pask pinigai juk mappint pradžiai reikės dažnokai pask labai retai reikės mappint... o jums tai pinigai visvien eis į kišenę

Hmm jus uždirbt norit labai iš tu projektu... iš ko aš mokėsiu jei man pačiam neina jokio pelno a? man svarbiau hostas/vps

Sakau pradžiai admin pask pinigai juk mappint pradžiai reikės dažnokai pask labai retai reikės mappint... o jums tai pinigai visvien eis į kišenę

taip daugelis mapperiu tik ir nori užkalti tuos pinigus iš projektų :D

bet už tuos pinigus nepragyvensi :D

(redaguota)

taip daugelis mapperiu tik ir nori užkalti tuos pinigus iš projektų :D

bet už tuos pinigus nepragyvensi :D

Čia vaiku mastymai tik tokie mapperis niekada padoriai neuždirbs :)

Beto vis dar ieškomas mapperis p.s. man nereikia "duros" stumėju... sako padarysiu ryt taip ir nepadaro po kiek laiko jau sako aš išėjau arba ai aš jau kitam projekte.. Jus tokuose projektuose kuruose jums į mėn max 10lt numes ir fsio...  tai bent nors isitikinkit kad neisit į kita projektą ar bent nepabėksit praėjus 5 minutėm

p.s. neturėjau laiko rašyt normaliai užsijėmes bet reikėjo pranešt...

Čia vaiku mastymai tik tokie mapperis niekada padoriai neuždirbs :)

Beto vis dar ieškomas mapperis p.s. man nereikia "duros" stumėju... sako padarysiu ryt taip ir nepadaro po kiek laiko jau sako aš išėjau arba ai aš jau kitam projekte.. Jus tokuose projektuose kuruose jums į mėn max 10lt numes ir fsio...  tai bent nors isitikinkit kad neisit į kita projektą ar bent nepabėksit praėjus 5 minutėm

p.s. neturėjau laiko rašyt normaliai užsijėmes bet reikėjo pranešt...

Man įdomu, kodėl Tu kitus vadini "vaikais" , jeigu pats nesi dar pilnametis?

Nemenčinės miškai - MUCHAMORŲ namai!

Man įdomu, kodėl Tu kitus vadini "vaikais" , jeigu pats nesi dar pilnametis?

Vaikais vadinu protu nes o ne amžiumi tiesgio vaikiškas mastymas :)

(redaguota)

Tavo rašyba - tragiška.. Geriau net nerašyk lietuviškais rašmenimis.

Kodėl maperis turėtų dirbti būtent pas jus, o ne pas mane?

Čia mapperio pasirinkimas beto rašau prastokai nes skubu rašyti. :)

Beto jei nepatinka nesikaityk. :)

Skubi rašyti? O kur nuskubėsi? Susitvarkyk pirmiausia skelbimą, tada gal patrauksi kieno nors dėmesį..

Buvo nemažai kas parašė ir t.t.

Bet jiems dar reikia patobulėti...

Aišku eiliniam serveriui jie geri bet man netinka :)

Buvo nemažai kas parašė ir t.t.

Bet jiems dar reikia patobulėti...

Aišku eiliniam serveriui jie geri bet man netinka :)

Aš tai nesuprantu tokių kaip tu :D Serverio modifikacijos progresas 15proc, o tu jau ieškai map'erio?  :mucha:  :mucha: Aiškiai tavo eilinis projektas bus su tokiais greičiais, kad jau nuo pat pradžių griebi už map'ų ir visiškai nenustebsiu, jei pradėjai nuo lengviausių sistemų į kurias neįeina : namų, verslų, mašinų sistemos. Taip? Sėkmės toliau rašant modifikaciją ir susiryjant daug nervų, bei laiko. 

Aš tai nesuprantu tokių kaip tu :D Serverio modifikacijos progresas 15proc, o tu jau ieškai map'erio?  :mucha:  :mucha: Aiškiai tavo eilinis projektas bus su tokiais greičiais, kad jau nuo pat pradžių griebi už map'ų ir visiškai nenustebsiu, jei pradėjai nuo lengviausių sistemų į kurias neįeina : namų, verslų, mašinų sistemos. Taip? Sėkmės toliau rašant modifikaciją ir susiryjant daug nervų, bei laiko. 

Tai, kad jis daugiau nesugeba, negu copy / paste.. :)

Nemenčinės miškai - MUCHAMORŲ namai!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3845 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...