Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4281 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Labą dieną.

Kaip iš temos matote aš ieškau SA:MP Projekto. Ieškau Real Life serverio. Būtų gerai, kad serveris būtų bent jau greitai atidaromas arba jau atidarytas. Aišku jums kyla klausimas ką aš veikčiau tame serveryje? O gi reklamuočiau visuose žaidimų supportuose, bei draugams, dar galėčiau kažkiek padėti su svetaine ir serveriu. Bei kokias privilegijas gaučiau taip pat rašote į komentarus už reklamavimą ir padejima administratoriams bei serveriui ir svetainei.

Apie save.

Esu Deimantas iš Jonavos. Man yra 13 metų, mokausi Jonavos "Neries" Pagrindinėje mokykloje, esu 7-tokas. Moksluose sekasi ne ką gerai, bet ir ne ką blogai taip per viduriuką. Turiu broli 5 metų, jis lanko Jonavos vaikų lopšelis-darželis PAKALNUTĖ. Bei turiu augintini šuniuką, jam 3-ejį metai. Šuniuko vardas Bugis, veislė Tojterjeras. Lankau sporto salę Mastergym kam įdomu numesiu puslapio svetainę aprašymo apačioje. Tai tiek apie manę.

Aktyvūmas.

Mano aktyvūmas šiomis dienomis suprastėjo kadangi mokslai, sportas Pirmadieniais - Penktadieniais. Trečiadienį laisvą tai trečiadieniais daugiau laiko turėsiu. Bei einu į kiemą su draugais futbolą žaisti bei šeip pakalbėti apie kažką :) Šeip aktyvūmas būtų 3-6h per dieną.

Sporto svetainė: http://www.mastergym.lt/

Tik su rimtais projektais :)

Jeigu neįdomu tai net nerašykit.

Redaguota , nario Deimantukas

xGSLB1g.gif

(redaguota)

Esu Deimantas iš Jonavos. Man yra 13 metų, mokausi Jonavos "Neries" Pagrindinėje mokykloje, esu 7-tokas. Moksluose sekasi ne ką gerai, bet ir ne ką blogai taip per viduriuką.[iki čia suprantu] o čia jau nebe :  Turiu broli 5 metų, jis lanko Jonavos vaikų lopšelis-darželis PAKALNUTĖ. Bei turiu augintini šuniuką, jam 3-ejį metai. Šuniuko vardas Bugis, veislė Tojterjeras. Lankau sporto salę Mastergym kam įdomu numesiu puslapio svetainę aprašymo apačioje. . Visa ši informacija nereikalinga :DD

Redaguota , nario Darrell'as

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4281 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...