Peršokti į turinį

Information and thanks about GiveAway


InoX

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3502 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki! Kaip jau dauguma Jūsų žino, vakar, 2014 m. spalio 3 dieną, pasibaigė 3-iasis GGWP TV GiveAway sezonas. Per šį sezoną, kartu su InoX išdalinome daugiau negu 800 itemų! Į kuriuos įėjo, žinoma, ne tik CS:GO skinai, bet ir paties STEAM „pagrąžinimai“ ir net gi STEAM žaidimai. Šiuo pranešimu mes norėjome padėkoti Jums, kad visas 14 GiveAway dienų buvote su mumis, bendravote, laimėjote ir linksmai leidote laiką kartu. Žinoma, kaip visada, atsirado tokių žmonių, kuriems visada viskas yra blogai ir jie tiesiog yra, pavadinsime, „nusiminę“ ant viso pasaulio ir kiekvieną dieną skaldė mums priekaištus. Bet nepaisant to, mes į juos tiesiog nekreipiame dėmesio ir žadame daryti 4-ąjį GiveAway sezoną! 

 

Todėl skelbiame naują itemų paiešką. Jeigu kažkas turite nereikalingų dėžučių, nenaudojamų CS:GO skinų, steam žaidimų trading kortelių, kokių nors žaidimų giftų, mes būtume labai laimingi, jeigu Jūs juos padonatintumėte būtent mums! Žinoma, mes NEVERČIAME Jūsų to daryti, tiesiog norime priminti, jog visų prizų neišgalime nupirkti iš savo pinigų, bet daug prisidedame ir patys. Esame įsitikinę, jog anksčiau ar vėliau surinksime norimą itemų skaičių ir surengsime 4-ąjį sezoną. 

 

Dėl donate galite kreiptis į steam: Kittionushka arba inoxas6 (jam geriau siųsti trade offer su žinute). Visi žmonės, kurie padonatins, bus įrašyti į donaterių sąrašą, kuris yra atviras visiems. 

 

Dar kartą norime padėkoti visiems, kurie dalyvavo ir buvo kartu! 

 

Su pagarba, CS:GO Baltics įkūrėjai bei GGWP TV streameriai, 

InoX & Kitte 

 


Official CS:GO Baltics Forum - http://www.csgobaltics.com/forum

Official CS:GO Baltics FaceBook Group - https://www.facebook.com/groups/CSGOlt

Official CS:GO Baltics Steam community - http://steamcommunity.com/groups/CSGOBaltics

Official CS:GO Baltics YouTube Channel - https://www.youtube.com/CSGOBaltics

Redaguota , nario InoX
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3502 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...